Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
i šta,sad će da pobedi onaj mentol Đorđe... on Marina i Suzana će nadam se što pre ispasti,a favorit mi je Vesna zato što je trenutno jedina normalna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebote al gusi ova Natasa sa skolom i njenim ebenim fakultetom.A devojka je glupa kao ****.

ona je bre apsolventicai tek joj je trideseta
salu na stranu-ova likusa definitivno nije kako treba...zalosno je ali ona je stvarno nenormalna.cak mi je bzv i da je komentarisem,jer bolesti se ne komentarisu.
Pomislice ljudi da su sve ribe iz Nisa takve.I ona u prvom je bila tezak sizofrenik i sad jos ova.:shock:
sad sam je opet `pratila`..ona maja iz prvog serijala je bila sizofrenik..al` ova je nekako degenerikjbt al` se rimuje.
suzana toliko deluje prljavo uzas.dijana mi je jednako odvratna.mirko mi deluje perverzno.djole je dobar ko `lebac ali malo je nekako bzv:-?aleksandar mi je nekako ko puvanjak....
vec smo apsolvirali da je ovaj serijal glup do bola.al` ako vec nece nama forumasima da podele lovu,nek` uzme vesna.od svih,ona mi deluje najnormalnije.
Suzana je dileja. Garantujem vam da ona nista nema u glavi, sama sebi je isprala mozak, samo vidi onu plazmu sa onom brojkom od 89000.