Veliki Brat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila bi sramota za Srbiju da pobedi Djordje, ipak, cela Srbija bira pobednika. Po tom kriterijumu sta je dobro za Srbiju, za drzavu, bilo bi najbolje da pobedi Vesna, ona bi bila bolji predstavnik Srbije u odnosu na Ivanu Ljubu, jer pored toga sto je obrazovana, pametna i moderna je i nije se predstavila kao asocijalna sto je uradio Ivan Ljuba.

Ova Marina je jedna smetlarka metiljava,
nije mi jasno kako je u kuci, ukucani su shvatili kako se wc misteriozno cisti,Marina drla nocu i jede govna
ne bi li ostala dan duze.Uff i ona kretenka od Bosanke neka ispadne,polizala bi onaj wc samo da
ostane do kraja.

ovoj Marini se vidjelo kad je usla da jedna vjestica,izabrala taktiku da pere sudove cisti wc i jede govna
koja joj se serviraju,pa onda izmislila neku potresnu pricu iz promiskuitetne mladosti ne bi li
pridobila simpatije,kao on je nju drzao zatvorenu xaxaxa kako samo laze,ko ce nju drzat onakvu,da rasiri ruke bila bi ka Banatsko strasilo.
Bruka sta sve ljudi rade,samo posmatrajte njenu facu kad je izbace nocas,kad dodje u studio sve dje da ispljuje,nece vise biti potrebe za pretvaranjem,ispusila je i gotovo.

Bice jako potresena, nece moci normalno da razgovara, slicno kao Zorica, uzdisace, hvatace vazduh, pokusavace nekako da dodje do daha, nece znati sta prica. Bas nju briga za ukucane, zanimaju je samo pare, tako da nece imati spremne odgovore na pitanja o ukucanima a nece imati bistru glavu da smisli u trenutku sta da kaze, tako da ce svasta neocekivano i zacudjujuce da naprica.

Pomislice ljudi da su sve ribe iz Nisa takve.I ona u prvom je bila tezak sizofrenik i sad jos ova.:shock:

sad sam je opet `pratila`..ona maja iz prvog serijala je bila sizofrenik..al` ova je nekako degenerik:Djbt al` se rimuje.
suzana toliko deluje prljavo uzas.dijana mi je jednako odvratna.mirko mi deluje perverzno.djole je dobar ko `lebac ali malo je nekako bzv:-?aleksandar mi je nekako ko puvanjak....
vec smo apsolvirali da je ovaj serijal glup do bola.al` ako vec nece nama forumasima da podele lovu,nek` uzme vesna.od svih,ona mi deluje najnormalnije.

sad sam je opet `pratila`..ona maja iz prvog serijala je bila sizofrenik..al` ova je nekako degenerik:Djbt al` se rimuje.
suzana toliko deluje prljavo uzas.dijana mi je jednako odvratna.mirko mi deluje perverzno.djole je dobar ko `lebac ali malo je nekako bzv:-?aleksandar mi je nekako ko puvanjak....
vec smo apsolvirali da je ovaj serijal glup do bola.al` ako vec nece nama forumasima da podele lovu,nek` uzme vesna.od svih,ona mi deluje najnormalnije.

Ma Djole je vise glup nego sto je dobar. Tj toliko je glup da i kad zeli da bude los to ispada glupo.Inace mi se smucio sa tim sto je poceo da trckara oko Mikijevog caleta i da se smeje kao moron Mikiju.Decko je u principu tezak retard i ne treba da dobije pare.
Vesna je jedina koja kao zasluzuje para ovi ostali su dno.

Suzana je dileja. Garantujem vam da ona nista nema u glavi, sama sebi je isprala mozak, samo vidi onu plazmu sa onom brojkom od 89000.

E najzad i ti nesto pametno da napises ;)
Suzana kao sto napisa dzanarika izgleda nevidjeno strokavo,devojku kao da je neko teleportovao s pocetka devedesetih.Ono DJ Deki ,diskoteka Madonna i slicno.

Ona ce profitirati i bez para tj jedna je od onih koji ce iz ove kuce VB imati koristi time sto ce sada njeni nastupi i k_aranje sa njom biti drasticno skuplje.

Strava!Usla sam u finale Velikog brata...ovaj - velikog foruma!!!Strava strava strava...A sad...vreme je za nominacije...:twisted:

I ja se radujem...uffff kako samo dobro skačeš
Pa,ova ekipa bi bila zanimljjivija od sadašnjih dok ne padne prvi sex i dok ne počne histerija da nas hvata - što znači 3-4 dana trajanja

Ne zaslužuje niko od sadašnjih pare da uzme...bolje sve u humanitarne svrhe da daju a tata Mirku 10 litara pelinkovca da se umrljeka ko eskim u sauni

Strava!Usla sam u finale Velikog brata...ovaj - velikog foruma!!!Strava strava strava...A sad...vreme je za nominacije...:twisted:

9 nas umesto 9 njih. Shto da ne?
connie_twiddle.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back