diabl0
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako uzivo, meni nece nista da pusti ???
Ako koristiš Operu - uglavnom neće.
Probaj preko nekog drugog pregledača.
ja koristim google chrome i radi ko sat
Do 256 je "spor". Sve što je brže je "brz".
Zasto je meni, u gornjem, levom uglu, uvek crveni x u belom okviru i zna li neko, tacno, da li da klinkem na brzi ili spor internet, koristim Windows XP, nista drugo ne znam reci o kompijuteru...
Moze pomoc?
Zasto je meni, u gornjem, levom uglu, uvek crveni x u belom okviru i zna li neko, tacno, da li da klinkem na brzi ili spor internet, koristim Windows XP, nista drugo ne znam reci o kompijuteru...
Moze pomoc?
Ne znam, moja nije toliko brza, ali je problem ja i kad ukljucim na spor, ono nece...pa sve zavisi kolika ti je brzina neta
Objasni mi, kako?pa ni napisati ne znas...
Ne znam, moja nije toliko brza, ali je problem ja i kad ukljucim na spor, ono nece...
koji browser koristis
Ništa od tih čuda ne gledam.
To ljudi koji nemaju šta da rade gledaju ljude koji nemaju šta da rade.
Moja sestra je zaluđenik...!
Ne znam, moja nije toliko brza, ali je problem ja i kad ukljucim na spor, ono nece...
Sta je browser tacno...Ne znam, moja nije toliko brza, ali je problem ja i kad ukljucim na spor, ono nece...
koji browser koristis
Pa ni ja negledam, a redovno posecujem ovu temu pa reko da vidim kako ce da vozi......
Ustvari gledao sam samo finis kada su bili Maca i Miki u kuci zajedno, bas mi bilo zanimljivo.......
Zvekni ga na Chrome, instaliraj flash player i to je to....... Jedino ako imas dial up, onda ti samo ovo preostaje.
Nemam Dial Up, vec ADSL...
Sta je browser tacno...
Nemam Dial Up, vec ADSL...
Hm, ako me zekis ima da te .......
NEa NOrmLAnu BoJu Nego SVe neSsS saReno xD