Velike mogućnosti za saradnju s Angolom

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić istakao je danas tokom razgovora sa ministrom odbrane Angole Kandido doš Santoš Van Dunemom da postoje velike mogućnosti za saradnju dve zemlje na različitim poljima, od industrije do obrazovanja. Nikolić je na sastanku izrazio zadovoljstvo povodom otvorene saradnje dve prijateljske zemlje, bazirane na ravnopravnosti i uzajamnom poštovanju, saopšteno je iz Pres službe predsednika.
On je istakao da Srbija sarađuje sa svim zemljama, čak i onima koji drugačije vide problem Kosova i Metohije.
„Što se tiče saradnje sa Republikom Angolom, postoje velike mogućnosti na različitim poljima, od industrije do obrazovanja”, rekao je Nikolić i izrazio uverenje da će svi započeti projekti sa Angolom, biti uspešno realizovani, naročito nakon formiranja Vlade Srbije.
Ministar odbrane Angole zahvalio se na dobrodišlici i preneo pozdrave predsednika te republike Žozea Eduarda doš Santoša.
http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/NikolicVelike-mogucnosti-za-saradnju-s-Angolom.lt.html

Мсм,шта рећи,сем....:hahaha:
 
Ovo je nastavak započete uspešne saradnje

Jeremić je objasnio da srpske kompanije mogu praviti saobraćajnu signalizaciju ili vojnu bolnici u Luandi, što će teško uraditi u Luksemburgu ili Beču.

"Evropa prolazi kroz težak ekonomski period, kao i naše neposredno okruženje i izuzetno je važno da pokažemo da smo spremni i sposobni da nastupimo na tržištima koja ne prolaze kroz krizu, a koja su otvorena za saradnju", rekao je Jeremić.
 
Наравно,
Срби су криви, неће да раде.
:hahaha:

Ne znam kako da ti objasnim taj fenomen. Evo male ilustracije

HITNO potrebni majstori – radnici u građevinarstvu za rad u inostranstvu (Republika Angola – centralna afrika, u glavnom gradu Luandi.)
Angazman je vremenskom periodu od dva meseca, uz plaćene sve troškove (prevoz, hrana, smeštaj, HTZ oprema i dr.): Postoji mogucnost i duzeg angazovaja.
Plata: 2000-3000 evra
 
Ne znam kako da ti objasnim taj fenomen. Evo male ilustracije

Немој ништа да опбајшњаваш мени,
објасни оним што брезалтернативно воде ову тзв. државу и оним што им слепо верују, да Срби нити знају, нити хоће, нити могу било шта да направе.
И да зато све, али све треба дати пријатељима са запада.
 

Back
Top