Drugari, potrebna mi je pomoc! Da li neko zna gde moze da se kupi zenska obuca br 43-44? Hvala unapred
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maca95:Drugari, potrebna mi je pomoc! Da li neko zna gde moze da se kupi zenska obuca br 43-44? Hvala unapred
Maca95:Naravno da ne moze ...ja stabilno stojim na zemlji
Da, da... moja mama uvek fascinirano posmatra te velike cipele u izlogu i onako... smeje se, meni se čini malo previše veselo gleda u te cipelice, ali uvek su bile muške u izlogu, ne sećam se ženskih...ugadnubaburastem:...Maco, cini mi se da u Knez Mihajlovoj ulici, u okviru Mitic-a, postoji specijalizovana radjnica za obucu velikih brojeva - mozes ih videti i u izlogu, koji je doduse, od kako je prostor robne kuce izdat i 'rasparcan' na vise manjih radnji, takodje podeljen - nalalaze se negde u centralnom delu (pogled iz Knez MIhajlove). Obzirom da gajim stanovitu (visedecenijsku) slabost prema paru stopala kojima odgovara jedino broj 47, potpuno te razumem......Srecno!
Maca95:Naravno da ne moze ...ja stabilno stojim na zemlji
Maca95:Hvala ti puno, puno, danas cu ici da pogledam....
A ne znam da li znas, muska obuca velikog broja moze da se nadje u Zemunu u Labrador prodavnici.... :razz:
Maca95:Ma kako nije problem...uzas!
I ja sam prosle godine nakupovala u Nemackoj, ali to je bilko prosle godine...Ako neko cuje za jos neku radnju, molim vas da mi javi...Hvala svima 8)
Drugari, potrebna mi je pomoc! Da li neko zna gde moze da se kupi zenska obuca br 43-44? Hvala unapred