Velika ljubav

aprilitd

Obećava
Poruka
51
Kakva je to i po cemu se razlikuje od male?

Je l to ono kad je zabranjeno i tabuu, pa tim postaje primamljivije (ana i vronski, )
Ili kad budemo alavi, pa izaberemo 'iznad svoje lige', pa posle patimo sto nam izmaklo
Ili kad se sretnu dve razumne osobe, pa sve tece glatko i lako, bez drame?
Ili nesto sto je dugovecno ili nesto cega smo se tesko docepali?
Ili nesto 10-to ili nulto

Uvek naginjem na taj osvesceni deo koji vodi u dusevno - osecaj bliskost je super, ali je ta velika ljubav ono kada se to osvesti na intelektualnom nivou, pored legitimnih emocija i toga sto je uplelo vase korenje.
Momenti osvescavanja koji imaju svoje slojeve. Pocev od onog osnovnog - jbte ja obozavam ovu osobu sve do toga da prodjete zajednicko iskustvo i tada to isto sebi kazes i kroz gorcinu i kroz tu toplinu oko solar pleksusa. I ta toplina samo spere taj gorak deo i shvatis koliko ste se dusevno upleli.

Tako sto duzina trajanja najbolje pokaze kolika je,ali dobri su ti primeri zabluda

To nije tacno jer mnogi ostaju dugo i predugo u toksicnoj vezi i zive u lazi da ne bi bili sami.Neki jednostavno su imali nesto iskreni i istinito a trajalo je krace zbog nekih okolnosti, prepreka, daljine pa i do nametanja trulih drustvenih normi i stavova od strane okoline koje jedna strana slepo prihvati ili kad jedna strana definise slepo nesto kod druge osobe i iz frustracije zbog spoljasnih problema i okolnisti slepo gusi ljubav do tacke pucanja...

Nije nista tako jednostavno...

Je l to ono kad je zabranjeno i tabuu, pa tim postaje primamljivije (ana i vronski, )
Ili kad budemo alavi, pa izaberemo 'iznad svoje lige', pa posle patimo sto nam izmaklo
Možda po tome koliko je dugo pamtimo.

Velika je ona koja nije posle uprljana nečim, koja je bila obostrana.

Posle nekog vremena sve mi deluje manje veliko no što sam mislila, jer kad se setim kako su se ponašali prema meni onda to umanji sve. Isprva me nose emocije.

Generalizacije, generalizacije... naletiš na par pogrešnih i odjednom, sve su loše, dokleee :roll:
naleteo sam na vise nego par,dok nisam hvatio da zene sirom cveta ne misle da su Bigom dane zbog onog medju nogama. I nemoj misliti da sam ja cvecka, ja sam obozavao da sebi punim ego ko klinac tako sto ili dajem laznu nadu, il dok se zabavljam se zabavljam pa sutnem. Povredio sam ja mnoge osobe, i zao mi je, al sve je to neka karma.
Srpinje imaju malo samopouzdanje generalno a velik ego, i hrane se paznjom muskaraca sa niskim samopouzdanjem, uvek imaju gard i fasadu, umesto da otvereno potaju,al zasto bi, naviklesu da one nemoraju da se trude.
Srpkinje mogu biti sjanje majke, bake, prijatelji, rodbina, al kao parteri su mlake. Pricam bar ovde za Novi Sad, mnogo su mi vise oamet zavrtale polutanke, ili npr ciste Rumunke, Madjarice, Nemice kad sam bio klinac.
Nisam nekako na istim talasnim duzinama sa nasim zenama, tako je, a o poremedjenim vrednostima necu ni da govorim.
Problemkod nas je sto smo u najgorem procepu, nit smo stara skola , sa tradicionalnim vrednostima, nit smo liberni ko npr Skandinavci, vec se ne zna ko poje a ko placa. Muskarci cesto mlakonje, zene plitke i povrsne , a i jedni i drugi kukaju na druge. Ja sam se davno okrenuo narodima ciji mi mentalitet prija.
Opet ne kazem da nema normalnih devojaka kod nas, al kako takve prodju :/
Mogao bih do sutra, al necu, cast izuzetcima, al ono sto vidim mi se ne svidja.

naleteo sam na vise nego par,dok nisam hvatio da zene sirom cveta ne misle da su Bigom dane zbog onog medju nogama. I nemoj misliti da sam ja cvecka, ja sam obozavao da sebi punim ego ko klinac tako sto ili dajem laznu nadu, il dok se zabavljam se zabavljam pa sutnem. Povredio sam ja mnoge osobe, i zao mi je, al sve je to neka karma.
Srpinje imaju malo samopouzdanje generalno a velik ego, i hrane se paznjom muskaraca sa niskim samopouzdanjem, uvek imaju gard i fasadu, umesto da otvereno potaju,al zasto bi, naviklesu da one nemoraju da se trude.
Srpkinje mogu biti sjanje majke, bake, prijatelji, rodbina, al kao parteri su mlake. Pricam bar ovde za Novi Sad, mnogo su mi vise oamet zavrtale polutanke, ili npr ciste Rumunke, Madjarice, Nemice kad sam bio klinac.
Nisam nekako na istim talasnim duzinama sa nasim zenama, tako je, a o poremedjenim vrednostima necu ni da govorim.
Problemkod nas je sto smo u najgorem procepu, nit smo stara skola , sa tradicionalnim vrednostima, nit smo liberni ko npr Skandinavci, vec se ne zna ko poje a ko placa. Muskarci cesto mlakonje, zene plitke i povrsne , a i jedni i drugi kukaju na druge. Ja sam se davno okrenuo narodima ciji mi mentalitet prija.
Opet ne kazem da nema normalnih devojaka kod nas, al kako takve prodju :/
Mogao bih do sutra, al necu, cast izuzetcima, al ono sto vidim mi se ne svidja.
O svašta. To što ti ovde navodiš, zove se lični afinitet prema određenoj grupaciji žena. Ubeđivati sve u Srbiji da su bolje Mađarice, Rumunke il neke druge (bez uvrede) je tvoj subjektivni pogled na nečiji mentalitet. Nikako ne može biti validni argument da je većina Srpkinja loša.

O svašta. To što ti ovde navodiš, zove se lični afinitet prema određenoj grupaciji žena. Ubeđivati sve u Srbiji da su bolje Mađarice, Rumunke il neke druge (bez uvrede) je tvoj subjektivni pogled na nečiji mentalitet. Nikako ne može biti validni argument da je većina Srpkinja loša.
nisam ni rekao vecina, al ako je to moje subjektivno znaci da vidim stvari koje se meni licno ne svidjaju. Ne ubedjujem ja nikom, samo iznosim misljenje. Ja Srpskinje imam za drugarice, i ono sto vidim je dosta povrsnosti u musko zenskim odnosima, dosta smo mi nedefinisan narod, po meni. Npr kod Ruskinja uvek znas na cemu si i postoji patent ponasanja, kod nas ti kugla treba da im citas misli, to ne volim, j ti narod koji nema zdravu svest i zivi od danas do sutra. Kad meni pod prosecna devojka kaze da si se više potrudio, znam koliko je sati. Pa ona treba da se trudi a ne ja, imali jedan neobavezan sex i ona umislila da ja treba da se trudim oko nje, koji egocentrizam.
Dalje, kao sto rekoh nit smo staro tradicionalo, pa da to medju vasim nogama vredi osvajanja, nit smo kiberalno, pa da smo jednaki. Previse smo mi amerikanizovani, a i sa njima mi je bilo lako da znam na cemu sam kad sam bio u USA, nase devojke su jednostavno nedefinisane, sto je dosadno.
Moje misljenja,a imam dosta iskustva

Poslednja izmena:
А правописне грешке, учитељице? Нема потребе да се наводе јер је писмени задатак свеједно за јединицу? 🤔

pri tom vi starije ste era pre interneta, to je bilo vecinj zena majka muskarcima maceha, nisam ja problem, meni lako, al gledam drugare

А правописне грешке, учитељице? Нема потребе да се наводе јер је писмени задатак свеједно за јединицу? 🤔
Aman čistunci, moralni i duhovni, nek vam neko objasni šta su nenamerno napravljene greške u neformalnoj komunikaciji. Na stranu brzina pisanja i mogućnost previda grešaka, usled veličine fonta, autokorekta koji sam izbaci.. neka ste vi meni pismeni i pošteni, nas loše nećete uspeti da ocenite :P p.s. a ne pada vam na pamet da se nekad namerno zezam koristeći svakojake izraze, čak šta više 🤣

Aman čistunci, moralni i duhovni, nek vam neko objasni šta su nenamerno napravljene greške u neformalnoj komunikaciji. Na stranu brzina pisanja i mogućnost previda grešaka, usled veličine fonta, autokorekta koji sam izbaci.. neka ste vi meni pismeni i pošteni, nas loše nećete uspeti da ocenite :P p.s. a ne pada vam na pamet da se nekad namerno zezam koristeći svakojake izraze, čak šta više 🤣
Мислим да нисте разумели 🤔

Pa prava ljubav je uvek velika.
Ljubav je najveca sila...temelj vere na kraju krajeva.

Back