"Velika četvorka" domaćeg metala u Domu omladine

Baudrillard

Zaslužan član
Moderator
Poruka
129.776
heller-kuga-space-eater-foto-filip-andrejevic-32.jpg
Heller

Pod sloganom Big 4, naši najpoznatiji heavy metal bendovi održaće spektakularne koncerte u Amerikani Doma Omladine u Beogradu 20. aprila s početkom u 19:30.

Iako za sobom imaju višedecenijske karijere, biće ovo prvi put da Annathema, Pergament, Rapid Force i Attila Heller ukrštaju gitare i nastupaju na istoj bini – fanovi će imati priliku da čuju njihove najpoznatije hitove i nove pesme.

Bendovi će se takođe predstaviti u novim postavama, a mlađa publika će moći da se upozna sa istorijom metala na našim prostorima. Sve četiri grupe ističu da su oduševljene Big 4 idejom i šansom da, zajedno sa mnogobrojnim fanovima iz zemlje i regiona, proslave povratak na scenu i dokažu da je metal bio i ostao jedan od najpopularnijih muzičkih pravaca kod nas.

Ulaznice za ovaj festival možete nabaviti na svim prodajnim mestima Efinity po sledećim cenovnim kategorijama:
  • Standard – 1.500,00 RSD
  • Na dan koncerta – 2000,00 RSD
  • VIP – 3000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, potpisivanje izdanja i majica)
  • Heavy VIP – 5000,00 RSD (potpisane brendirane ulaznice, pristup VIP loži, set trzalica svih bendova, Big 4 majica limited edition custom made i Big 4 oficijelni plakat, potpisivanje izdanja i majica)
Zbog velikog interesovanja iz Srbije i regiona, organizator Big 4 festivala savetuje fanovima da na vreme obezbede svoje ulaznice.


balkanrock.com
 

Back
Top