K
kresnuo bi gazdaricu :)
Gost
ebote ...
zzali mi se devojka...
kazze mnogo je debeo i velik...
ej bre...21-22 cm ...pa jel to mnogo a?
zzali mi se devojka...
kazze mnogo je debeo i velik...

ej bre...21-22 cm ...pa jel to mnogo a?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Gazdarica:Uvijek se neko javi ko bi kresnuo gazdaricu...
E, ne mozeeeeeee...
Btw. 21-22 cm je poveci komad, ali nije nista sto se ne moze izdrzati...
Anonymous:jel se to ona žali ili ti hvališ? neznam baš ko bi se zbog toga baš žalio!![]()
Gazdarica:Sacekaj dok se jos malo razvali pa onda navali... :wink:
kresnuo bi gazdaricu :):Anonymous:jel se to ona žali ili ti hvališ? neznam baš ko bi se zbog toga baš žalio!![]()
pa i nije neshto za hvaljenje...
aman volim je najvishe na svetu!!!
a ne znam kako da to reshimo...
mozzda je i ona preuska...chin mi se da je to pre!
tm:kresnuo bi gazdaricu :):Anonymous:jel se to ona žali ili ti hvališ? neznam baš ko bi se zbog toga baš žalio!![]()
Ja imam resenje!!! Pozajmi je bukiju,pa kad ti je vrne sve ce biti OK
Hmm, jesi li je ikad onako bas razvaljivao tokom sexa, ili je uvijek iskljucivo polako...???kresnuo bi gazdaricu :):Gazdarica:Sacekaj dok se jos malo razvali pa onda navali... :wink:
pa znash dve godine smo zajedno...
neshto mi isto bre![]()
Gazdarica:Hmm, jesi li je ikad onako bas razvaljivao tokom sexa, ili je uvijek iskljucivo polako...???kresnuo bi gazdaricu :):Gazdarica:Sacekaj dok se jos malo razvali pa onda navali... :wink:
pa znash dve godine smo zajedno...
neshto mi isto bre![]()
e pa onda polako dragi moj,nadjite pozu u kojoj je to nesmeta.nikako odpozadi...kresnuo bi gazdaricu :):Anonymous:jel se to ona žali ili ti hvališ? neznam baš ko bi se zbog toga baš žalio!![]()
Anonymous:e pa onda polako dragi moj,nadjite pozu u kojoj je to nesmeta.nikako odpozadi...kresnuo bi gazdaricu :):Anonymous:jel se to ona žali ili ti hvališ? neznam baš ko bi se zbog toga baš žalio!![]()
Gazdarica:A jeste li probali da se ona odozgo postepeno, onako kako njoj odgovara, sve vise i sve brze nabija...?
Gazdarica:A jeste li probali da se ona odozgo postepeno, onako kako njoj odgovara, sve vise i sve brze nabija...?
Analno-Tunelski (bez maziva)?Gazdarica:Pa, onda tim putem i nastavite... :wink: