Veličina koja se pamti..

XA XA XA. Podseti me ova tema na leto, mislim da je bila 85'. Menjao sam neke osigurace u galiji i taman sam zavrsavao kad u avion ulaze cetiri stjuardese ali me nisu videle da sam tu. Pita jedna; "Kako je Maja, jel jos na bolovanju"? Kaze ova druga - "jeste, sigurno jos nedelju dana. Jos ne moze da hoda". Jedna od one dve sto verovatno nisu poznavale Maju pitaju sta je bilo. Kaze ova: "Ma pusti, uhvatila se sa nekim a njemu....kao moja ruka" Ova cetvrta pita da je nije mozda tukao :zcepanje:. Ova je pogleda i kaze: "E stvarno si....gurnuo joj ga pozadi i pokazuje na guzu". Ja hocu da umrem od smeha ali to ne bi bilo lepo i namerno ispustim kljuc da znaju da sam tu. Izlazim polako iz aviona i pitam kako je Maja a ove me bledo gledaju. Jadna Maja, sigurno ga je zapamtila.

Pitanje je za dame!
Zanima me – koliko je bio najveći muški spolni organ s kojim ste se susrele u seksualnoj interakciji
I zašto vam je baš to iskustvo ostalo u najlepšem sećanju?
jedna forumašica na haubi pežoa, predivno iskustvo je opisala ovde na forumu ima i godina dana ali ne mogu sad pronaći tu poruku.
stojko se zvao (ja sam ga prozvao stojko toljaga :mrgreen: )
kad je stojko spustio gaće dotičnu forumašicu je uhvatio šok i vjeverica :woho:
i dok je njihovo društvo bilo oko logorske vatre 100m dalje, zvuci pjesme i gitare jedva dopirali do njih,
stojko ju je uzimao na haubi a dotična forumašica grizla podlakticu da ne skvikne glasno od zadovoljstva.
stojko toljaga nije bio nikakav đentlmen ni romantik već teška sirovina, dok se onih zadnjih nekoliko
puta zabio u nju pred svršavanje zaurlao je na-ti-ga na-ti-ga na-ti-ga, primitivčina teška ali je bač i po kako
kaže dotična.

onog dalje se slabo sjećam, mislim da je stojko toljaga bi više odsutan nego prisutan, vozio je šleper za jednu
njemačku firmu, mislim da su se poslije vidjeli još nekoliko puta ali veza nije potrajala. ali se dotičnoj
stojkova toljaga urezala u pamćenje zauvijek. a baš bih volio da mogu iskopati nekako tu poruku pisanu u kasne noćne sate
prije otp godinu dana.

Back