- Poruka
- 307.112
Ali jezik mi enormno dugačak, bez šale
Jbm liga šta koja voli

bar nesto da je dugacko
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ali jezik mi enormno dugačak, bez šale
Jbm liga šta koja voli
Guram guram, al neće da udjePogledajte prilog 1340521
Jedan od mitova vezan za muskarce je veličina penisa, prema broju obuće koji nosi određeni muškarac.
Jedinoo sto se moze zakljuciti po cipelama kod muskarca je urednost.Ako su cipelle ociscene i izglancane
to znaci da muskarac vodi racuna o sebi i svom izgledu..Ukoliko nisu cipele ciste sve je suprotno.
Sta vi mislite o onom da je velicia vaseg najboljeg prijatelja srazmerna velicini cipela koje nosite i
Da li vodite racna o svojoj obuci i na koji nacina ?
Pa guraj u svojeGuram guram, al neće da udje
Noga moja u cipele tudje
Imaš muškarce koji plate da im se očiste cipele.Odatle je i nastala izreka "muskarac je onakav kakve su mu cipele" sta ce zene, videce ih da gledaju u slic pa se bacile na nauku o cipelama. Ako su mu ciste cipele znaci da pedantno odradjuje svoj posao, ne ostavlja za sutra.
Čist račun duga ljubav...Imaš muškarce koji plate da im se očiste cipele.
Kakav je onda njihov odnos prema ženama?
glupostPogledajte prilog 1340521
Jedan od mitova vezan za muskarce je veličina penisa, prema broju obuće koji nosi određeni muškarac.
Jedinoo sto se moze zakljuciti po cipelama kod muskarca je urednost.Ako su cipelle ociscene i izglancane
to znaci da muskarac vodi racuna o sebi i svom izgledu..Ukoliko nisu cipele ciste sve je suprotno.
Sta vi mislite o onom da je velicia vaseg najboljeg prijatelja srazmerna velicini cipela koje nosite i
Da li vodite racna o svojoj obuci i na koji nacina ?