paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
UP od svog osnivanja 70, kao i sada je bio pod ingerecijom minstarstva obrazovanja Kosova, znaci nezavistan/autonoman od onog u Beogradu. ako se izuzme period pod Milosevicevim rezimom...Nije da mislim vec pouzdano znam barem sto se tice EU da su navedene diplome priznate.
aaauuu kosovo imalo i ministarstvo obrazovanja..?? sta ti podrazumevas pod autonomijom univerziteta...?? ako je to ono sto ja mislim--pa sto ne otvoris jedan univerzitet..?? ima pare da namlatis...ali da bude autonoman...bas te briga..imenujes profesore..sam doneses program rada...svima kazes da nema pravo niko da se mesa...i samo stancujes diplome....
a to da li su priznate diplome iz pristinskog univerziteta u EU poverovacu ti kad neki siptar bude radio u EU a bude mu EU priznala diplomu i postavila ga i platila na radno mesto koje pise na diplomi...sto se tice srbije ona mora zastititi svoje interese...po meni bi trebalo nostrifikovati diplome i na pojedinim fakultetima u srbiji u kojima je dokazana korupcija...a o kosovu da ne pricam...