gost 227949
Veoma poznat
- Poruka
- 13.999
To se vidi iz aviona...

ti ne znas gde si supalj ,a kamoli da znas ko je pravi a ko lazni patriota.
...mi smo jedina zemlja na svetu koja ima 2 tabora patriota...ove i one...![]()
nesmatram sebe patriotom ,to znacenje je diskutabilno.Tragicni su mi oni koji druge prozivaju da su patriote kao da je to nesto komicno.Snobovi
nema potrebe da mi objasnjavas znacenje reci snob.Mislio sam na one forumske....pre no shto upotrebish boldovanu rech sledecci X, proveri njeno tachno znachenje...![]()
Ma bre, nikom nije jasno šte si hteo?
Prvo... Žarko je sasvim korektan ministar...
Drugo... Rekao je rešićemo problem...Što je takođe dobro, jer problemi treba da se rešavaju...
A kako to da se priznaju diplome iz Podgorice, Banja Luke, Skoplja.... ? U EU diplome UP su jednako priznate kao i diplome UB, imaju isti tretmani i kriterijume nostifikacije ni manje ni vise !!!
Dobar ovaj rat, samo da potraje. Je l' taj fazon, a Zike?![]()
A kako to da se priznaju diplome iz Podgorice, Banja Luke, Skoplja.... ? U EU diplome UP su jednako priznate kao i diplome UB, imaju isti tretmani i kriterijume nostifikacije ni manje ni vise !!!
pa zato sto se smatra da je kosovo sastavni deo drzave srbije...
nesmatram sebe patriotom ,to znacenje je diskutabilno.Tragicni su mi oni koji druge prozivaju da su patriote kao da je to nesto komicno.Snobovi
Eremita hoce da se priznaju diplome iz Pristinskog univeriteta? Pitanje je da li sam zna sta hoce![]()
А и ти би, видим, признао диплому на којој је печат РЕПУБљИК КОСОВе, а???![]()
Na mojoj diplomi to nece pisati tako da me briga. Jedino si se ti ovdje malo pogubio![]()
pa zato sto se smatra da je kosovo sastavni deo drzave srbije...a srbija daje licence univerzitetima i profesorima na svojoj teritoriji...ministarstvo srbije je duzno da obezbedi medjunarodno priznanje diploma na svojim univerzitetima..ako pristinski univerzitet nema licencu srbije i njihovi profesori a nema ni medjunarodno priznanje...kako mislis da iko prizna te diplome..??