ВЕЛЕИЗДАЈА НА ДЕЛУ - СПС међу првима

zike

Elita
Poruka
21.673
Ma bre, nikom nije jasno šte si hteo?

Prvo... Žarko je sasvim korektan ministar...

Drugo... Rekao je rešićemo problem...Što je takođe dobro, jer problemi treba da se rešavaju...

I ti Dačo svašta pričaš... Pa znaš i sam da se Krstine "patriote" zalažu za produbljivanje problema, nikako za njihovo rješavanje :roll:

paja1408

Buduća legenda
Poruka
34.639
A kako to da se priznaju diplome iz Podgorice, Banja Luke, Skoplja.... ? U EU diplome UP su jednako priznate kao i diplome UB, imaju isti tretmani i kriterijume nostifikacije ni manje ni vise !!!

pa zato sto se smatra da je kosovo sastavni deo drzave srbije...a srbija daje licence univerzitetima i profesorima na svojoj teritoriji...ministarstvo srbije je duzno da obezbedi medjunarodno priznanje diploma na svojim univerzitetima..ako pristinski univerzitet nema licencu srbije i njihovi profesori a nema ni medjunarodno priznanje...kako mislis da iko prizna te diplome..??

gost 227949

Veoma poznat
Poruka
13.999
nesmatram sebe patriotom ,to znacenje je diskutabilno.Tragicni su mi oni koji druge prozivaju da su patriote kao da je to nesto komicno.Snobovi

Malo mi je dosadilo da Tihi i još neki teletabisi, svakoga ko napiše nešto što se
njima ne sviđa, nazivaju tadićevcem, izdajnikom, fašistom itd itd itd:)

A on sebe smatra za velikog Srbendu i velikog patriotu...:)

Zato sam to napisao...:)

Poruka
16.127
pa zato sto se smatra da je kosovo sastavni deo drzave srbije...a srbija daje licence univerzitetima i profesorima na svojoj teritoriji...ministarstvo srbije je duzno da obezbedi medjunarodno priznanje diploma na svojim univerzitetima..ako pristinski univerzitet nema licencu srbije i njihovi profesori a nema ni medjunarodno priznanje...kako mislis da iko prizna te diplome..??

UP od svog osnivanja 70, kao i sada je bio pod ingerecijom minstarstva obrazovanja Kosova, znaci nezavistan/autonoman od onog u Beogradu. ako se izuzme period pod Milosevicevim rezimom...Nije da mislim vec pouzdano znam barem sto se tice EU da su navedene diplome priznate.