VEK OD OSLOBOĐENJA SRBIJE U WW1 NEĆE BITI OBELEŽEN

kada dođe do ovakvog ludila...koje vodi ka totalnoj propasti...tada se primenjuju pravi zakoni...koji važe u takvim slučajevima

Isto su radili komunisti na kraju drugog svetskog rata. Ubijali su i koga "treba" i koga ne treba, koristili preki sud za lične obračune. Dođe mi da se zapitam da li je to bila komunistička stvar ili srpska stvar koja ne zavisi od sistema...

Isto su radili komunisti na kraju drugog svetskog rata. Ubijali su i koga "treba" i koga ne treba, koristili preki sud za lične obračune. Dođe mi da se zapitam da li je to bila komunistička stvar ili srpska stvar koja ne zavisi od sistema...

komunisti su likvidirali svakog, za kog su pomislili da im može biti potencijalni neprijatelj..a kako bi Ti kaznio vinovnike srpske propasti...po kom zakonu

To se i danas desava. Ne bash prekim sudom, ne bash uvek na fizickom, vise na logickom/politickom nivou. A, bogami, kada zagusti, i na fizickom. Nisu slucajno uvedene SDB iskaznice za mafijase/krimose... :mrgreen:

_nobody_

komunisti su likvidirali svakog, za kog su pomislili da im može biti potencijalni neprijatelj..a kako bi Ti kaznio vinovnike srpske propasti...po kom zakonu

A po ovome što predlažeš bi bilo drugačije? Jes' kako da ne. Nemam ja šta da predlažem, niti imam moć koja je potrebna niti me interesuje da maštam šta bi radio da sam vlast.

- - - - - - - - - -

Ako znaš za metode crvenog terora, kako antikomunistički stavovi mogu bili ludilo?

Umij se hladnom vodom.

Mogu, kako da ne mogu, Ide se u drugu krajnost pritom se poseže za istim metodima obračuna.

Fascinira me istovremeno divljenje metodama crvenog terora i antikomunističko ludilo koje je prisutno ovde.

To se zove licemerstvo. Kada su srpski komunisti ubijali sve druge sem Srba onda su ok. Cim se spomene ubijanje postenih Srba onda su komunisti zlikovci. Selektivno i povrsno i jadno razmisljanje i donosenje zskljucaka. Drago mi je da si primetio.

Fascinira me istovremeno divljenje metodama crvenog terora i antikomunističko ludilo koje je prisutno ovde.
Зато што је запад усвојио методе контроле маса од неких "црвених" режима, а ту свињарију "покрива" хистеријом антикомунизма, на коју се њихови следбеници лако упецају.
Видиш и сам- овде многи мисле да су у САД, Немачкој, Британији- демократе, односно демохришћани односно лабуристи- некаква "левица"...:lol:
Заправо- идеологије су мртве; њихову улогу потпуно је неутралисала економија.
Толико, о идејама левице данас.:roll:
Зато нико ни не зна како да се постави према овом датуму; 100 година касније- све се измешало, више се не зна ко ке био крив, а ко "прав". Ми сад имамо "пријатеље" на све стране, Боже сачувај да неког подсетимо на свињаеије према Србима од тог доба...

VUČIĆ ODLUČIO DA NE TREBA DA BUDE PARADE.
UMESTO DA U SVOJOJ ZEMLJI OBELEŽI DAN OSLOBOŽENJA VUČIĆ IDE U FRANCUSKU DA IZIGRAVA DVORSKU LUDU MAKRONU!

Вау! Не! Шта је ово?! Шокиран сам!! Катрастрофааааа народеее!!!.....

Секунда, па ово се и очекивало.

VUČIĆ ODLUČIO DA NE TREBA DA BUDE PARADE.
UMESTO DA U SVOJOJ ZEMLJI OBELEŽI DAN OSLOBOŽENJA VUČIĆ IDE U FRANCUSKU DA IZIGRAVA DVORSKU LUDU MAKRONU!

Ovo je interesantno.

Od najave epske parade, uz priče da će možda i Putin biti tu...spalo se na ništa.

- - - - - - - - - -

Samo nam parade fale.

Aha....

vojna-parada-tenkovi-jpg_660x330.jpg

vladimir-putin-vojna-parada-beograd-reuters.jpg

Znači...da parada godišnjice od 1945, posle koje je usledio crveni teror, u redu je, a ne može se slaviti sto godina od pobede Kraljevine Srbije u Prvom svetskom ratu?

Back