VEJTE SNEGOVI

Zima...pocinje...zaviruje u nase domove zavejana sneznim pahuljama i nosena krilima vetra...
Cini nam se kao da ce i nas zavejati...te male pahuljice snezne...
Kao da je zima dosla da nam pokvari sve planove,da nam svojom hladnocom zaledi osmeh na licu...ali ne...nije tako!
Znam mnogo ljubitelja leta koji se groze zimskih dana i nece da priznaju da i zima ima svojih cari...
Kada padne prvi sneg izadjem vani i sa radoscu docekujem prve pahuljice!Pogledam u nebo i stopim se sa tim istim pahuljama i nekako mi se cini da tada osecam potpunu slobodu,cini mi se kao da letim!
Poletim tada nosena prizorom u neki drugi lepsi svet,neiskvaren i beo kao pahulja snezna...
Cini mi se kao da sam medju Andjelima...

Volim zimu...kratke zimske dane i duge noci!
Zimska jutra,sveza...kako samo tada prija prva jutarnja kafa...
Dok pijuckam toplu crnu kafu,gledam kroz prozor u sneznu belinu i to me ispunjava...
Da ne biste rekli.kako ja volim zimu samo dok sedim u toploj kuci i pijuckam tople napitke,brzo cu vas uveriti da gresite...

Volim da setam i osluskujem zvuk snega koji mi skripi pod nogama!Zima je puna romantike...
Setnja po snegu...zastanemo usred te divne snezne beline,rumenih obraza i crvenih nosica...uhvatim te za ruku,isprepletem svoje prstice sa tvojima i potrazim toplinu tvog tela...tvog zagrljaja!Grlis me i vise kao da nista ne postoji...
Stojimo dugo u oblaku pahulja,uzivajuci u slobodi i andjeoskoj belini sneznog pokrivaca...privijam svoje telo uz tebe i osecam toplinu tvog tela...
Drhtim...ali ne od hladnoce,vec od strasti u sebi...osluskujem otkucaje tvog srca i cekam da nam se usne spoje...Saginjes se polako,gledajuci me u oci ovlas mi dodirujes usne...privijas me jos cvrsce uz sebe,a ja ti se predajem...Tvoje ruke miluju moju kosu,dok tvoje usne nezno i spretno miluju moje laganim dodirom...
Sneg pada sve jace i jace,a mi i dalje stojimo tu...na istom mestu...uzvracajuci poljupce,jedno drugom...kako sneg sve brze pada,tako i nasi poljupci postaju strasniji...pripijam se uz tebe,opijena poljupcima...prepustam se tebi u ovoj sneznoj noci...
A pahulje i dalje veju,jedna za drugom kao nasi poljupci...mozda ce nas zavejati,a mozda ce nasa ljubav biti poput ove snezne beline...tako cista...neokaljana...

obozavam zimu, sneg, planinu,planinske kucice, kamine,skijanje...ski sanke...kao da si u nekoj igrici,prolazis kroz zavejane delove planine,sve se beli,nema nigde nikog....aaaa,zasto sam se setila...

Back