Vegetarijanizam (teen)

jedem pile ćurku i ribu,
svinjetinu, jagnjetinu, preradjevine od konjskih papaka, svinjskih ušiju i tome slično ne uvršćujem u jelovnik.
rado bih probala konjsko meso spremljeno na neki neuobičajan način, ili i na neki običan a da to nisu kobasice podriguše
jedem meso jer čak i odri hepburn jede
zapravo, jedem meso jer je spremljeno na ispravan način zdravo, ukusno, nutritivno, obnavlja kolagen drugim rečima zadržava mladost i ostali nutricionistički termini.

jedem pile ćurku i ribu,
svinjetinu, jagnjetinu, preradjevine od konjskih papaka, svinjskih ušiju i tome slično ne uvršćujem u jelovnik.
rado bih probala konjsko meso spremljeno na neki neuobičajan način, ili i na neki običan a da to nisu kobasice podriguše
zapravo, jedem meso jer je spremljeno na ispravan način zdravo, ukusno, nutritivno, obnavlja kolagen drugim rečima zadržava mladost i ostali nutricionistički termini.

Probao konjsko meso.Malko je kiselo ali je neverovatno zdravi i ukusno:jede:

Volim meso zato shto zivotinjski proteini najvishe odgovaraju mojim mishicima i to ne moze da se poredi sa biljnim.

Volim meso zato shto imam osecaj da je to najprirodnija i najbolja hrana za choveka.

U principu ne razumem izbacivanje bilo chega iz ishrane, ali mesa narochito.

Ti shto to rade su, realno, neki gnusni sektashi. :lol:

jedem pile ćurku i ribu,

Pametno pametno... piletina, curetina i riba su mesa sa najvishe proteina a najmanje masti... odlichna u svakom pogledu. :)

... a shto jagnje diskriminishesh? :lol:

[Ne_Vazim_Se];17165665:
Volim meso zato shto zivotinjski proteini najvishe odgovaraju mojim mishicima i to ne moze da se poredi sa biljnim.

Biljni proteini su "nekompletni" anyways, or some s***...Recimo soja ima 35 g proteina u 100 g (a kontam da znas da piletina/curetina imaju oko 25 g na 100g) ...ali...je sranje :lol: I izaziva lucenje zenskih hormona tako da se svakako ne preporucuje za fitness & bodybuilding za muskarce :mrgreen: Fora je sto ima bodybuildera koji su vegetarijanci, sabijaju mericu wheya uz svaki obrok :zaljubljena:

Vegetarijanci su retardirani - po njihovoj teoriji ne treba dirati zivotinje pa zato ne jedu meso...But get a f***ing brain, imbeciles...pola sveta jede meso tako da jedna osoba manje vise ne menja broj ubijenih zivotinja na godisnjem nivou...Supermarketi ce i dalje biti puni mesnih proizvoda...

Pola Indusa su vegetarijanci, smesni ljudi, redovno ih podjebavam :lol:

Poslednja izmena:
Nek' se odriču,biće više za nas.:mrgreen:Bambi onom ko oseća odbojnost prema ovome:
cevapi.jpg

[Ne_Vazim_Se];17165676:
Pametno pametno... piletina, curetina i riba su mesa sa najvishe proteina a najmanje masti... odlichna u svakom pogledu. :)

... a shto jagnje diskriminishesh? :lol:

u pa ne znam svi kažu kad ga okrenu zaključno na ražnju vidi ćero kako je vruće pa se lepi za prste pa onda odlome kraj leba i onako prodju po prasetu pa ručkaju
pardon jagnjetu

al ja nešto, eto ne znam šta je :(

a inače, jedna moja poznanica je vegetarijanac, uopšte nema problema sa zdravljem, štaviše, puca od zdravlja, dobro je uhranjena :mrgreen: doduše, ona živi u nemačkoj i ima novca pa može kupovati razne aditive i sl. koje gubi ne jedući meso...

lastonestanding - čekaj, a ko je uopšte pomenuo bodibildere?

zašto prezentuješ bodibildere kao nekakav životni ideal kom svi muškarci treba da teže, ne razumem? kakve veze ima jedno s drugim, tj. bodibilding s vegetarijanstvom? koga boli ***** za bodibildere, uopšte? ja u mom društvu o njima nikad ne razgovaram, to je potpuno marginalna i nebitna tema, ako gledamo ukupnu životnu sliku prosečne mlade osobe

ovo je tema o vegetarijancima, i ne vidim zašto pominješ bodibilding, kad ja na to nisam ni pomislio kad sam je otvarao

otvori zasebnu temu o bodibilderima, pošto je to zasebna društvena grupa

juzer frendli, tridesetogodišnji tinejdžer al bandi - vi meni još ne objasniste po kom su to kriterijumu vegani "gnusni sektaši"?

i posle meni neko kaže da sam pun predrasuda

Poslednja izmena:

Back