Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
nesto sam razmisljao, pa mi palo na pamet...cime vegetarijanci hrane svoje pse/macke?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onda, kada ti onako OZBILJNO napiše, ima da se pitaš : " Šta je meni uopšte i trebala ova polemika :shock: !!! " !gigule:mmmmm da, nexuse tema ti je dobra samo da znaš...
razmišljala sam o ovome...
sad ne mogu da mislim lepo, neozbiljna sam pa neću ništa pisati, drugi put.![]()
pozdrav!
u suštini čemu to pitanje? pa vegetarijanci ne spore pravo mesoždera da jedu meso.
psi mačke itd su mesožderi i tu nema dileme jel? mislim ako neko pokušava od tih životinja da napravi biljojede je kreten.
oni dovode u sumnju ili čak spore prehrambene navike homo sapiensa jer tvrde da ovaj može da živi bez mesa.
I to je nešto, ako Ivani ne smeta !!!gigule:ivana bg ok je ali samo jedna stvar - ja nemam pišu...više je nekako dečački...
pozdrav!
nesto sam razmisljao, pa mi palo na pamet...cime vegetarijanci hrane svoje pse/macke?
Ja sam veganka. Imam pudlice, civave i macke. Sve su laktovegetarijanke. Primetila sam da ponekad zele da jedu meso, ali i ja objasnim da to nije zdravo i one uglavnom shvate da ne treba da jedu zbog njih samih. Ne kupujem im tu hranu, jer se tu ubacuje svasta, nego ima pripremam sama. Malo sargarepice, malo hleba, mleka, brokoli, avokado, nar, banane. Imaju pet obroka sa uzinama. Jedu i kornfleks, ali ne vole da jedu jecmene pahuljice i musli, mada vidim da pojedu. Pomorandje i limun ne vole.![]()
U razvijenim zemljama postoji vegeterijanska hrana u granulama za pse i macke. U sustini, ona je visokog proteinskog sadrzaja, pa su zivotinje koje se tako hrane zdrave i vesele i sve to.... ali mislim da je sve to potpuno nebulozno i neprirodno.
Mislim da psi i mačke moraju da jedu meso, a čovek ima izbor, može a ne mora.