VECNI ZIVOT – na koji nacin Bog omogucava ljudima…

Pa tvoja drugarica tvrdi da sve sto bog stvori jeste savrseno!Sobzirom da je stvorio Lucifera,po toj logici i on mora biti savrsen!

Ako su andjeli savrseni,kako se Lucifer odmetnu?
A majka nije bog,samim tim i ne stvara savrsenu decu,vec u kombinaciji sa ocevim semenom,tako da je njena"krivica" 50%.

I vernice,mislis li da ces zasluziti vecnost sa takvim poganim jezikom?

E aj shvati vise jednom da Bog NIJE stvorio Lucifera plzz !!

Nego Andjele, a Sotona se sam takav napravio jer je hteo da gresi i cini zlo :manikir:

I sta tu nije jasno aj reci mi vise :ceka:

Kao papagaj jedno isto pitash a jati odgovaram kao budala :dash:

Necu vise jer ti ne slusas i citash sta pisem i sta znace reci da bi razumela nesto :mrgreen:

Moj jezik je takav jer moram sa takvim kao ti da razgovaram, jer ste tvrdoglavi i namerno ne priznajete istinu koja je uocljiva cak i slepom :aha:

Cakaj malo zamisli ja sam savrsen covek ..i sad ja pocnem da kradem lazem ubijam ..zar ce moj otac biti kriv sto ja to radim m ?

Zar necu ja da budem krivac za sve i zato sto nisam slusao Oca i protivio se dobru m ? :manikir:

Tako je i Sotona cinio, sam jer je to hteo a ne zato sto je stvoren takav :)

I kriminalci se ne radjaju kao kriminalci nego to posle postanu kad odrastu :mrgreen:

I tako da ti branis neku tezu koja je na klimavim nogama :aha:

pazi ovu logiku :dash:
kao majka ti mogu reci da JA ne cinim iste greske pri vaspitavanju drugog deteta, i karakterno se jako razlikuju...a opet mozda cinim neke nove greske...znam da bi vi tako voleli, ali ljudi nisu roboti...
roditelj je kriv najvise, ali nije samo roditelj...iako ja osecam da je sva odgovrnost na meni...tako da te molim da ne pises o roditeljstvu jer nemas iskustva u tom podrucju pa tako i ne mozes biti merodavan.

Svako je kriv za svoje postupke koje cini :mrgreen:

Ko cini Zlo on je kriv a ne Otac sto ga ovaj nije slusao nego se pobunio i poceo da cini zlo :manikir:

Bog mu nije naredio da bude Sotona , nego je sam odlucio tako i odabrao svoj Zli put :aha:

Bog je cist i zato ga je i zbacio sa neba da nebi kvario i ostale Andjele i duhovna bica svojim prevarama i lazima :mrgreen:

Nego Andjele, a Sotona se sam takav napravio jer je hteo da gresi i cini zlo :manikir:

I sta tu nije jasno aj reci mi vise :ceka:

Kao papagaj jedno isto pitash a jati odgovaram kao budala :dash:

Necu vise jer ti ne slusas i citash sta pisem i sta znace reci da bi razumela nesto :mrgreen:

Moj jezik je takav jer moram sa takvim kao ti da razgovaram, jer ste tvrdoglavi i namerno ne priznajete istinu koja je uocljiva cak i slepom :aha:

Cakaj malo zamisli ja sam savrsen covek ..i sad ja pocnem da kradem lazem ubijam ..zar ce moj otac biti kriv sto ja to radim m ?

Zar necu ja da budem krivac za sve i zato sto nisam slusao Oca i protivio se dobru m ? :manikir:

Tako je i Sotona cinio, sam jer je to hteo a ne zato sto je stvoren takav :)

I kriminalci se ne radjaju kao kriminalci nego to posle postanu kad odrastu :mrgreen:

I tako da ti branis neku tezu koja je na klimavim nogama :aha:

Kako se pokvari savrseni andjeo,ako je savrsen?Nikakvu tezu ne branim,vec lepo pitam,kako nesto savrseno moze postati nesavrseno?
Ako boga sve sto napravi jeste savrseno,onda to ne moze biti suprotno od toga.:think:
I ne zesti se kad nemas odgovor na prosto pitanje.Nije zdravo a i izgubices duhovni mir!:zper:

Kako se pokvari savrseni andjeo,ako je savrsen?Nikakvu tezu ne branim,vec lepo pitam,kako nesto savrseno moze postati nesavrseno?
Ako boga sve sto napravi jeste savrseno,onda to ne moze biti suprotno od toga.:think:
I ne zesti se kad nemas odgovor na prosto pitanje.Nije zdravo a i izgubices duhovni mir!:zper:

Dao sam ti odgovor al ti ne vidis izgleda lepo :mrgreen:

A kako su savrseni ljudi postali Gresni m ?

Jel ti znash sta je greh i sta on znaci uopste ? :ceka:

Grej je promaseni cilj ili ako radis nesto sto nije dobro , onda greh udje u neku osobu :)

Sve sto je savrseno moze da se pokvari ili da pogresi ako sam on to zeli :)

Evo zamisli ja sam savrsen ..i sad ja pocnem da kradem da ubijam i lazem i sve najgore radim sto mogu :mrgreen:

Zar mislis da bi posle toga i dalje bio isto savrsen m ? :per:

Savrsena je osoba dok je cista od grehova i dok ne cini nesto protiv Bozije volje i Zakona

Cim nesto prekrsi od toga postaje gresan i ne moze se vise ispraviti to ...kao neki pecat stoji na njemu :mrgreen:

E sad kad mu Bog oprosti to opet se vraca u savrsenstvo :)

A tesko da ce Bog ..sotoni oprostiti sve te silne grehe :manikir:

Mhm,dakle ti si savrsen?I ja mogu onda to reci za sebe,je l tako?
Kontradiktorni ste.vi vernici,ti kazes kad pocinis greh,gotovo,nema vise ispravke.Te te pitam,ko je danas na svetu bezgtresan?Takvog nema.Cak je i P.Pavle za sebe govorio da je gresan,iako je svoj zivot posvetio duhovnoscu.
Sa druge strane,na ovom pdf-u se govorilo i o oprostu greha,ako se pocinioc pokaje.
Sta je od ta dva tacno?
Ne dati nikome sansu za ispravku greske,ili je davati n-puta?

Znaci, lucifer je stvorio boga. Antiteza???

Nego Andjele, a Sotona se sam takav napravio jer je hteo da gresi i cini zlo
clip_image001.gif
Uz dogovor i blagoslsov JAHVEHa

I sta tu nije jasno aj reci mi vise
clip_image002.gif
“.. aj reci mi vise”? A, moze li nize?

Kao papagaj jedno isto pitash a jati odgovaram kao budala
clip_image003.gif
”…. A jati odgovaram kao budala”. U ovoj recenici rec “kao” je totalno nepotrebna.

Necu vise jer ti ne slusas i citash sta pisem i sta znace reci da bi razumela nesto
clip_image004.gif
Gresna joj dusa, ne slusa (ne cuje)… sta pisem i sta znace reci…” Bas cakano. Ovde nedostaje zenski smajli.

Moj jezik je takav jer moram sa takvim kao ti da razgovaram, jer ste tvrdoglavi i namerno ne priznajete istinu koja je uocljiva cak i slepom
clip_image005.gif
Jezik sluzi za mnoge stvari, a narocito ako je kao tvoj. Kako sa “njom” na ovom PDF razgovaras. Zaista su oni tvrdoglai… koji ne priznaju istinu… grozni ljudi. Slepci, nema sta. Kakoi si ti tako mudar da sve zapazas?

Nego sta, bice kriv po Bibliji.

Zar necu ja da budem krivac za sve i zato sto nisam slusao Oca i protivio se dobru m ?
clip_image001.gif
Ne, nikako, ti si bezgresan. Tvoj otaca mora biti kriv, tako kaze Biblija.

Tako je i Sotona cinio, sam jer je to hteo a ne zato sto je stvoren takav
clip_image006.gif
E, to je vec malo komplikovanije. Ko zna kako je stvoren Sotona i zasto je blagi bog njega uopste stvarao? Zasto se mucio s njim i njegovom pamecu?

I kriminalci se ne radjaju kao kriminalci nego to posle postanu kad odrastu
clip_image004.gif
Da, posle postaju jer odrastu. Genom?

I tako da ti branis neku tezu koja je na klimavim nogama
clip_image005.gif
Ima nekih teza i na cvrstim nogama koje ce se vremenom rasklimatati.

Andjelu, Jesi li ti zensko ili musko. Stalno prikazujes zenske smajlije. Nesto mi je tu sumnjivo.

Mhm,dakle ti si savrsen?I ja mogu onda to reci za sebe,je l tako?
Kontradiktorni ste.vi vernici,ti kazes kad pocinis greh,gotovo,nema vise ispravke.Te te pitam,ko je danas na svetu bezgtresan?Takvog nema.Cak je i P.Pavle za sebe govorio da je gresan,iako je svoj zivot posvetio duhovnoscu.
Sa druge strane,na ovom pdf-u se govorilo i o oprostu greha,ako se pocinioc pokaje.
Sta je od ta dva tacno?
Ne dati nikome sansu za ispravku greske,ili je davati n-puta?

A ko je reko da sam ja bezgreshan m ? opet halucinirash u naletu besa :mrgreen:

Svi su gresni do jednog od Pape do onog sto sto prodaje semenke :lol:

Da ima oprostaj ali ako verujes u Isusa Hrista ..koliko znam Sotona ne veruje u njega :aha:

Za ljude ima oprostaj ali ne i za sve :manikir:

Svako je kriv za svoje postupke koje cini :mrgreen:

Ko cini Zlo on je kriv a ne Otac sto ga ovaj nije slusao nego se pobunio i poceo da cini zlo :manikir:

Bog mu nije naredio da bude Sotona , nego je sam odlucio tako i odabrao svoj Zli put :aha:

Bog je cist i zato ga je i zbacio sa neba da nebi kvario i ostale Andjele i duhovna bica svojim prevarama i lazima :mrgreen:
da, sve ima svoju posledicu...

A posledica odvajanja od Boga i njegovih merila je greh, zlo...

Jedno pitanjce:
Ko sve ima sansu za tu besmrtnost?Mislim,je l ce je dobiti i milioni umrlih kroz vekove,ili samo sadasnje dobrice,ako za njihovog zivota bude sudnji dan?
Ako na tu"nagradu"imaju pravo i sve vec davno umrli,gde se skladiste njihove duse vekovima?
Da li ce i Indijanci,stari Rimljani,Egipcani.....imati na to pravo,ili samo oni koji docekaju taj famozni sudnji dan?

A onaj ko mu se pripoji-dobija nagradu!?
Gde je tu vera iz srca?Kad verujes,ne ocekujes nista za uzvrat!
Imas pogresno shvatanje vere... u Bibliji ti pise sta je prava VERA.

Jevrejima 11

1 Vera je pak pouzdana izvesnost onoga čemu se nadamo, i uverenje o stvarima koje ne vidimo.

6 A bez vere nije moguće Bogu ugoditi, jer onaj koji hoće da dođe k Bogu treba da veruje da Bog postoji

i da nagrađuje one koji ga traže
.

Poslednja izmena:
Jedno pitanjce:
Ko sve ima sansu za tu besmrtnost?Mislim,je l ce je dobiti i milioni umrlih kroz vekove,ili samo sadasnje dobrice,ako za njihovog zivota bude sudnji dan?
Ako na tu"nagradu"imaju pravo i sve vec davno umrli,gde se skladiste njihove duse vekovima?
Da li ce i Indijanci,stari Rimljani,Egipcani.....imati na to pravo,ili samo oni koji docekaju taj famozni sudnji dan?
Vec sam puno puta objasnila razliku izmedju VECNOSTI i BESMRTNOSTI.

Besmrnost je dobilo samo mali broj ljudi, prvi od njih Isus Hrist vaskrsnuvsi na nebo, dobio je besmrtnost od Boga Jehove a zatim apostoli i svi oni koje je BOG DIREKTNO izabrao da vladaj uzajedno sa Hristom, njih 144 000.
Ostali imaju nadu vecnog zivota na Zemlji...

Besmrtnost znaci savrsenstvo i egzistirasnje nezavisno od Boga, besmrtna osoba sama podrzava svoj zivot.. .dok

Vecnost zavisi od Boga, Bog moze nekome dati Vecni zivot... i taj zivot je uslovan...

Svi umrli su u Bozjem secanju i Bog ce ih vaskrsnuti u buducnosti...

Svi oni imaju nadu u VECNI ZIVOT na ZEMLJI, u buducnosti ce za vreme hiljadugodisnje vladavine Hrista Bog vaskrsavati ljude na Zemlji, i kao savrseni mocice da zive vecno na Zemlji...

Jedno pitanjce:

Svako ima, ali to zavisi od coveka kako ce ziveti i da li ce biti veran Bogu i ostalo ;)

Hoce, i mrtvima ima da se sudi na Dan Suda Bozijeg , i svako ce biti osudjen po delima svojim koje je cino kroz zivot :)

Svi koji su ziveli od postanka coveka i zemlje imace sansu :aha:

Za Boga mrtvi ljudi samo spavaju jer za Boga smrt nije nepobediva :)))))

Citam juce na blicu , rusi trose milijarde na projekat Avatar i prognoziraju da ce (za najjmanje 10 god) se ljudski um moci hirurski transplantovati u masine i tako omoguciti vecni zivot i zasad jos nepoznate mogucnosti .
Krajnji cilj je transplantacija ljudskog uma u hologram , sto bi omogucilo ljudima nove dimenzije postojanja i kretanje brzinom svetlosti ;)

Znam da nema puno veze sa temom ali je svakako zanimljiva informacija ...

Vec sam puno puta objasnila razliku izmedju VECNOSTI i BESMRTNOSTI.

Besmrnost je dobilo samo mali broj ljudi, prvi od njih Isus Hrist vaskrsnuvsi na nebo, dobio je besmrtnost od Boga Jehove a zatim apostoli i svi oni koje je BOG DIREKTNO izabrao da vladaj uzajedno sa Hristom, njih 144 000.
Ostali imaju nadu vecnog zivota na Zemlji...

Besmrtnost znaci savrsenstvo i egzistirasnje nezavisno od Boga, besmrtna osoba sama podrzava svoj zivot.. .dok

Vecnost zavisi od Boga, Bog moze nekome dati Vecni zivot... i taj zivot je uslovan...

Svi umrli su u Bozjem secanju i Bog ce ih vaskrsnuti u buducnosti...

Svi oni imaju nadu u VECNI ZIVOT na ZEMLJI, u buducnosti ce za vreme hiljadugodisnje vladavine Hrista Bog vaskrsavati ljude na Zemlji, i kao savrseni mocice da zive vecno na Zemlji...

Dakle,i onaj ko nije verovao,ili nije znao za Hrista,a ako je ziveo"po bozijim zakonima",ima sanse da bude vasksnut?

Citam juce na blicu , rusi trose milijarde na projekat Avatar i prognoziraju da ce (za najjmanje 10 god) se ljudski um moci hirurski transplantovati u masine i tako omoguciti vecni zivot i zasad jos nepoznate mogucnosti .
Krajnji cilj je transplantacija ljudskog uma u hologram , sto bi omogucilo ljudima nove dimenzije postojanja i kretanje brzinom svetlosti ;)

Znam da nema puno veze sa temom ali je svakako zanimljiva informacija ...
Svasta se pise... Zasto bi Bog to dozvolio...

Bog ce lako ljude dovesti do vecnosti... samo kada dodje vreme za to...

Back