VECNI ZIVOT – na koji nacin Bog omogucava ljudima…

od koje sekta? ja nisam u sekti a cuh da ti jesi

Pa sad, ne znam....poznato je da sekte često ispiraju mozak svojim članovima pa oni ni najjednostavniju ideju koja ako se imalo ne slaže sa njihovim učenjem, ne mogu/ne žele da prihvate, iako je dokazana crno na belo. Po onome što si ti rekla ispada da je Đavo savršen, evo kako: rekla si da je sve što je stvoreno od Boga savršeno, Bog je stvorio Đavola, dakle Đavo je savršen. Tako ispada. E sad, ti to ne želiš da prihvatiš iako ti je objašnjeno kao 1+1=2.
To su strašne stvari...Izgleda da jeste u pitanju sekta

Pa sad, ne znam....poznato je da sekte često ispiraju mozak svojim članovima pa oni ni najjednostavniju ideju koja ako se imalo ne slaže sa njihovim učenjem, ne mogu/ne žele da prihvate, iako je dokazana crno na belo. Po onome što si ti rekla ispada da je Đavo savršen, evo kako: rekla si da je sve što je stvoreno od Boga savršeno, Bog je stvorio Đavola, dakle Đavo je savršen. Tako ispada. E sad, ti to ne želiš da prihvatiš iako ti je objašnjeno kao 1+1=2.
To su strašne stvari...Izgleda da jeste u pitanju sekta
sekte lazu svoje clanove na primer da je trostvo hriscansko
takodje da ti rituali kao nisu satanisticki
da su paganske doktrine hriscanske itd..

Postoji li Bog? sta mislite. ko je stvorio ljude svemir? sta mislite? Evolucija?? onoo mozda Booom ia materija i bla bla ? a ko je stvorio materiju, sama od sebe??? hmmmm
Recimo da prodje neki Avion ili vec se srusi sa najvecom brzinom, trebalo bih se nesto dogoditi? nesto nastati nesto se stvoriti? hmm nisam citao o tome.
a Sta je Vetar ??? koje je Boje?? koliko je Tezak?? da niste mozda videli kako izgleda?? opisite ga? Mozda ste i Boga videli??

Šta znači ovaplocena Rec Boga Oca?

Dodatno pitanje:
Da li je ovaplocena Rec osoba ili ličnost? odnosno da li je to božanstvo koje se obožava?

Opet isto: Kako znate i koje dokaze imate?

A koje ti dokaze imas da si u stanju da racionalno rasudjujes posto si ovde pokazao elementarno neznanje?Kako ti znas da si ti uopste ti i na koji nacin bi mi to dokazao?Mozda si samo projekcija?

A koje ti dokaze imas da si u stanju da racionalno rasudjujes posto si ovde pokazao elementarno neznanje?Kako ti znas da si ti uopste ti i na koji nacin bi mi to dokazao?Mozda si samo projekcija?

A šta je to projekcija?

Još nisi odgovorio u vezi:

Citat Original postavio Smeško_s Pogledaj poruku
Šta znači ovaplocena Rec Boga Oca?

Dodatno pitanje:
Da li je ovaplocena Rec osoba ili ličnost? odnosno da li je to božanstvo koje se obožava?

Opet isto: Kako znate i koje dokaze imate?

Eto to mene interesuje a ne tvoje projekcije, interesuje me i kako si to saznao i koje dokaze imaš?

A šta je to projekcija?
Probaj sam da zakljucis nemo ti ja otvaram oci mozda oslepis.:mrgreen:

Eto to mene interesuje a ne tvoje projekcije, interesuje me i kako si to saznao i koje dokaze imaš?

Osoba i licnost su dva sinonima.Znas ti sta znaci ovaplocenje,nemo se pravis naivan ko francuska sobarica.
Kako sam saznao?U....... brate ako ti to kazem moracu da te likvidiram:bye:

Back