- Poruka
- 99.381
Vecinu Srba zabole uvo za Kosovo.
To je fakt.
To je fakt.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesu jesu.To nisu Srbi!
Nisu, nisu...ja sam Srbin kome je poreklo sa Kosmeta sa obe strane i nikad se nisam odricao niti cu.Jesu jesu.
U stvarnosti da.Vecinu Srba zabole uvo za Kosovo.
To je fakt.
Па Тадић је једним делом и изгубио изборе, јер није желео да призна Косово, желео је да одуговлачи, да одржи статус кво, па је то одрадио Вучић у великој мери.Da vecinu Srba zabole za Kosovo, Vucic, Tadic.... bi ga jos davno priznali.
Obzirom da tvoja tvrdnja ne odgovara istini i da je ogromnoj vecini Srba itekako stalo do Kosova, niko od politickih poltrona to ne sme da ucini jer bi to automatski znacilo kraj za njih
А шта ћемо са Србима из Македоније, које су издали сви и које нико не спомиње ? Када су српски комунисти издали српске цркве 1967. и предали Македонцима, па Милошевић који је то све издао и потврдио касније, а могао је макар да тражи одштету од те нове државе и нације.Nisu, nisu...ja sam Srbin kome je poreklo sa Kosmeta sa obe strane i nikad se nisam odricao niti cu.
To je fakt.

Нама не треба та територија, не требају нам ни ти ресурси, Срби и Македонци желе само једно, да Албанци нестану са ових простора.Napravi anketu na forumu tipa "Da li biste isli u rat da vratimo Kosovo". Rezultati nek pokazu dal Srbi mare za Kosovo samo recima ili i delima.
A sta je sa svetinjama? Sta je za zaostavstinama iz proslosti? Da samo pustimo da nam uzmu sve?Нама не треба та територија, не требају нам ни ти ресурси, Срби и Македонци желе само једно, да Албанци нестану са ових простора.
Намерно спомињем Македонце, да не буде да само Срби имају ту жељу и да смо ми неки геноцидни народ.
Исто је и са Хрватима, њих апсолутно не занима територија, једино им је било битно да протерају Србе. Зашто их не занима територија ? Па имају готово дефакто хрватску територију у Херцеговини, западом делу и њих то не занима и више би волели да протерају муслимане из Мостара, макар вечно остали у тој држави БиХ.
Поготово данас у трећој деценији 21. века, када сви балкански народи, односно државе добијају мигранте неевропског порекла, схватају колико територија није битна.
To je fakt.
To nije relevanto pitanje da li je nekom stalo do KiM-a. Prvi ja ne bih ratovo ako je komadant Vucic a pretpostavljeni neki Vucicev caci. Pa njima ne bih dao da mi cuvaju tri nacrtane ovce a kamo li da vode ratne operacije, u tom slucaju moja odluka da idem u rat je cisto samoubistvo, niko nije lud da to radi.Napravi anketu na forumu tipa "Da li biste isli u rat da vratimo Kosovo". Rezultati nek pokazu dal Srbi mare za Kosovo samo recima ili i delima.
Dok oni ne padnu Srbija nece ustati" rece jedan mudar covek.To nije relevanto pitanje da li je nekom stalo do KiM-a. Prvi ja ne bih ratovo ako je komadant Vucic a pretpostavljeni neki Vucicev caci. Pa njima ne bih dao da mi cuvaju tri nacrtane ovce a kamo li da vode ratne operacije, u tom slucaju moja odluka da idem u rat je cisto samoubistvo, niko nije lud da to radi.
to je sve vucic izdao i njegov rodjak profitije.Када су српски комунисти издали српске цркве 1967. и предали Македонцима, па Милошевић који је то све издао и потврдио касније, а могао је макар да тражи одштету од те нове државе и нације.
И то је тачно, али бисмо имали рудну ренту од 3%, односно тај профит би узимали српски тајкуни и лопови, уместо албанских тајкуна и лопова.Да Косово сутра остане празно нико од Срба не би отишао прекосутра да живи у Приштини
И то је тачно, али бисмо имали рудну ренту од 3%, односно тај профит би узимали српски тајкуни и лопови, уместо албанских тајкуна и лопова.
Приштина је још и луксуз, замисли да мораш да живиш на неком косметском селу и да преживљаваш 100 пута горе него сељаци који живе у околини Београда.
Па једним делом јесу радикали, а ту је био и млади Вучић, када су били штака Милошевићевом режиму.to je sve vucic izdao i njegov rodjak profitije.