Toxique
Poznat
- Poruka
- 9.154
Tvoja noga kao pola mene kepecaDa da... Izgleda kako starim a treniram povećao mi se broj. Nekad sam mogao 48, čak i neki 47. Sad 49 i 50
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoja noga kao pola mene kepecaDa da... Izgleda kako starim a treniram povećao mi se broj. Nekad sam mogao 48, čak i neki 47. Sad 49 i 50

Pusti pantalone čoveče, ja nosim patike br 49
E vala samo to i ja mogu da kupim da ne razmišljam, bez probanja. Jakne, majice i dukserice problem zbog ledja tj. latimusa. U rukama mi ok ali se pozadi popne na pola ledjaImao sam ovde cimera, 197 cm i 49 cipele.
Jedino je sorc i gaće mogao da kupi u velicini koja mu odgovara.

Nevećina žena voli novčanik
a to da li je visok nizak mršav debeo he he koga to zanima ako je milioner, jel sam u pravu?![]()
E vala samo to i ja mogu da kupim da ne razmišljam, bez probanja. Jakne, majice i dukserice problem zbog ledja tj. latimusa. U rukama mi ok ali se pozadi popne na pola ledja
Da, @38imak i ja smo to odavno primetili medjutim nas zanimaju politika i kafanaJeste li primetili da većina žena voli da im partneri budu buckasti ili baš krupni?
da nas zanima to što tebe zanima umesto politike i kafane napisao bih moda i plažePa kaži Zanimaju nas muškarci
To je normalno da se s godinama povećava br cipela za koji broj, faktički celog života taj broj raste samo ne drastično kao kod dece nego za broj-dvaDa da... Izgleda kako starim a treniram povećao mi se broj. Nekad sam mogao 48, čak i neki 47. Sad 49 i 50
Nevećina žena voli novčanik
a to da li je visok nizak mršav debeo he he koga to zanima ako je milioner, jel sam u pravu?![]()
Stojko moj, bas si vragda nas zanima to što tebe zanima umesto politike i kafane napisao bih moda i plaže

Ne jebbe kilaza nego qurac.Ja par puta cuo izreku ebes muskarca koji nema 100 kg
ako je već ne izjebeee lepo onda ce bar da izgruva kako valja![]()
Zavitlava se, ali je sušinski potpuno u pravu.Ne znam, ali mi je prva naletela kao primer za odgovor na tvoje pitanje.
Realno, deluje mi kao da se zavitlava
Tako je.Da se razumemo to nije buckasta žena,to je zena kakva treba da bude i kakvu većina voli.Da se ima atributa
Ćuti LukaBlago njima, sta reci, koju posluku porati
Napucan im nabija komplekse :/

Nisam uzimao u obzir sadržaj.Zavitlava se, ali je sušinski potpuno u pravu.
Ja se kladim da ti ne umeš da primetiš toNisam.
Imam skoro 2 metra, 125 kila (konacno sam smrsao ispod 130) i za sve ove godine nisam primetio da me žene tako vole.
.
Ma žene su čudna bića ,,dok ne osete masivnost i dominaciju sporije svršavajuNe jebbe kilaza nego qurac.