- Poruka
- 99.576
Jeste li primetili da većina žena voli da im partneri budu buckasti ili baš krupni?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno.Jeste li primetili da većina žena voli da im partneri budu bukasti ili baš krupni?
Bio je neki frajer u gradu, samo ću reći "Profil", nadimak na taj način. Otkako se oženio, oboje kubure sa kilažom i ne liče ni na šta što su bili-fit & slim;Jeste li primetili da većina žena voli da im partneri budu bukasti ili baš krupni?

Simpatični su, udobni i slatki.Zašto je to tako?
Mmmm to nije buckasto to je taman
Krupan može, ali gde ste našli buckast užas
jel lepo kad ima pihtije posvuda?
Mmmm to nije buckasto to je taman
Jeste.Krupan može, ali gde ste našli buckast užas
Meni tu sve odlicno volim malo jače.Da imam za sta da uhvatim pogledaj mu ruke,noge takodje zgodne malo stomačića pa boze moj takav mi i priliči spram mojih atributa i mene,ne neki mršavi zgolja sa nekim pločicamaMeni se ne dopada, deluje debelo, vidi mu noge a stomak pogotovo
nisam fan

Evo ja ti sad objasnila,to je muškarcina,treba onog u slim ženskim farkama da gledam,pritom ja kad vidim takvu gromadu znam da je i tamo gde treba ufff...Naravno ovo nije buca debeljuca ovo sa slike je prosečna momčinaZašto je to tako?
Šta smatraš pod bucmaste žene?Ja baš volim bucMaste žene.
Ne volim pečenice.
Šta mogu.
Ovaj sa bananama na gaćama ima yt kanal, bio je bilder pa bucko i sad je opet nabildovan
Ma nije to bucko uffff dala bih mu sve što tražiOvaj sa bananama na gaćama ima yt kanal, bio je bilder pa bucko i sad je opet nabildovan

"Значи млеко, значи јаја, значи кромпир, значи шницла. Значи прво маса, јер маса је мама!"Meni tu sve odlicno volim malo jače.Da imam za sta da uhvatim pogledaj mu ruke,noge takodje zgodne malo stomačića pa boze moj takav mi i priliči spram mojih atributa i mene,ne neki mršavi zgolja sa nekim pločicama![]()
Ma nije to bucko uffff dala bih mu sve što traži![]()
![]()
Maaa da kazem ja lepo dete,nebih mu oprostilaDobar je, dobar...
Meni je lepši kad nije gordito
To vole one što hoće da se skraseKrupan može, ali gde ste našli buckast užas
Šta smatraš pod bucmaste žene?
A kaki si pa ti?šlankTo vole one što hoće da se skrase
To je taman ako mene pitaš