Većina žena voli buckaste ili krupne partnere

Evo nađoh i dokaz na internetu

1771439127057.png

Jeste li primetili da većina žena voli da im partneri budu bukasti ili baš krupni?
Bio je neki frajer u gradu, samo ću reći "Profil", nadimak na taj način. Otkako se oženio, oboje kubure sa kilažom i ne liče ni na šta što su bili-fit & slim;
Ne znam gde je rezon.
Neće niko nikog da otima. Možda mislim samo iz svog ugla, ali... nabiti toliko kilograma viška nije zdravo. To treba hitno da se rešava.
Šta jedu, čime se hrane... već su u godinama, i to se sve teže rešava. Što se uopšte dozvoljava da nekad par za primer postane ruho proždrljivosti, biblijskog greha?
Boli me du*e, ali.... pitanje je adikcije i pristajanje na istu. U mom svetu ne postoji adikcija za koju ne postoji pristanak.Pristaneš, i onda je OK, ali.... što bi pristao na to? Lepotica ona-lepotan on-zaokružili se da niko ne može da veruje.
Pih-poenta zajedničkog života je-pojesti ceo svet!:eek:

Meni tu sve odlicno volim malo jače.Da imam za sta da uhvatim pogledaj mu ruke,noge takodje zgodne malo stomačića pa boze moj takav mi i priliči spram mojih atributa i mene,ne neki mršavi zgolja sa nekim pločicama :zcepanje:
"Значи млеко, значи јаја, значи кромпир, значи шницла. Значи прво маса, јер маса је мама!"

Back