Vecina naroda u Srbiji neutralna

Dakle, evo videli smo kontamiting av-ov u Jagodini i proteste u vecini gradova. Po onome sto se vidi i sa jedne i druge strane vecinu(veliku) Srbije zabole i za ava i za studente. Av doveo sta je mogao u Jagodinu i za njegove kapacitete plitko, takodje vise sam ljudi ocekivao na autokomandi. Ovo nazalost vise odgovara njemu. Nedovoljno ljudi na ulicama da se napravi nesto. Medjutim i njegova vlast izgleda nema legitimitet neki

Шта би ти?

Да варничи од набоја једне и друге групе??

Dakle, evo videli smo kontamiting av-ov u Jagodini i proteste u vecini gradova. Po onome sto se vidi i sa jedne i druge strane vecinu(veliku) Srbije zabole i za ava i za studente. Av doveo sta je mogao u Jagodinu i za njegove kapacitete plitko, takodje vise sam ljudi ocekivao na autokomandi. Ovo nazalost vise odgovara njemu. Nedovoljno ljudi na ulicama da se napravi nesto. Medjutim i njegova vlast izgleda nema legitimitet neki
i sistem i plenumasi - u mp3

ciscenje od titine udbe.

narod vise ne kupuje muda za bubrege...

nakupi se, pa nevažeći listovi.
što se tiče demokratije, neće to kod nas uspeti kao što mi mislimo. demokratska je imaginacija imaš osećaj da se pitaš nešto.

dok ne padnu glave , samo se vrati u istoriju i biće ti jasno
Сваки систем има изборе, и Км Џонг Ул их повремено распише :mrgreen:
Питање легитимитета, а Богами и сазревања друштва.
Број неписмених се рапидно смањује, природан процес.
Па је и у демократији потребно превазићи лекције.
Може ли будући председник да заокупира институције и штимује изборе?
Па...не

Jesi delimicno u pravu. Samo te iz tvog okruzenja sto si nabrojao je stid da odu na miting i javno ga podrze. 10 posto njegovog birackog tela cine kako ti kazes normalniji. To su oni uclanjeni za posao itd.. Oni se u dubini duse stide, ali interes je vazniji. Pada polako to je sigurno. Mozda ne i ove godine. Opet ce izaci neka afera koja ce ga definitivno dotuci(kao Slobu bombardovanje).
Koliko ja znam mitinzi ih ne zanimaju a ne stide se uopste. Ja sam iz unutrasnjosti , ranije se putovalo skoro duplo do naseg gradica a sad sa Milosem Velikim je pesma. Ljudima je to bitno a videli su da ovaj jeste to napravio a da zuti nisu. Ovaj kupuje oruzje od Kineza, Rusa, Francuze a zuti su topili nase tenkove u staro gvozdje. Ti isti zuti su mene oterali iz zemlje. Ljudi pamte ...

Mozete vi iz opozicije da satanizujete te ljude, pa i mene sto pisem ovo, krezavi, stide se, prodali za sendvic ali time nista ne dobijate, samo ih jos vise udaljavate od sebe, ako nekog vredjas ne mozes ocekivati zahvalnicu.

Da, ali onaj skup u Jagodini je sica, a najavljivao bum. Samo u Novom Sadu se vise okupilo. U Zrenjaninu, Nisu itd...Sad Autokomanda dosta vise. Ovolikih skupova do sad za vreme njegove vladavine nije bilo. No opet to ne mora nista da znaci
Pa naravno da je sica, cek i oni koji su isli tamo se kriju od kamera i ne zela da daju izjave...Takvi su glasaci vlasti, ne eksponiraju se uopste, ne zele da idu na skupove.... Zato se njihova brojnost i neprimecuje toliko... A najbrojniji su...Kada protestujes protiv vlasti, ti imas odredjene svoje razloge za to, oni koji su za ostanak trenutne vlasti, oni nemaju nikakvog razloga za bilo kakvom aktivnoscu....Zamislite koliki je to broj ljudi...

Poslednja izmena:
Pa naravno da je sica, cek i oni koji su isli tamo se kriju od kamera i ne zela da daju izjave...Takvi su glasaci vlasti, ne eksponiraju se uopste, ne zele da idu na skupove.... Zato se njihova brojnost i neprimecuje toliko... A najbrojniji su...Kada protestujes protiv vlasti, ti imas odredjene svoje razloge za to, oni koji su za ostanak trenutne vlasti, oni nemaju nikakvog razloga za bilo kakvom aktivnoscu....Zamislite koliki je to groj ljudi...
Haleluja. Ja to ponavljam kao papagaj.
To su ljudi koji glasaju, prokomentarisu nesto gledajuci tv i to je to. Imaju svoje poslove, svoj zivot, nema takve kolicine emocija glede kontra strane kao kod clanova opozicije a kad nema emocija nema ni akcije.
Potpuno logicno .

Koliko ja znam mitinzi ih ne zanimaju a ne stide se uopste. Ja sam iz unutrasnjosti , ranije se putovalo skoro duplo do naseg gradica a sad sa Milosem Velikim je pesma. Ljudima je to bitno a videli su da ovaj jeste to napravio a da zuti nisu. Ovaj kupuje oruzje od Kineza, Rusa, Francuze a zuti su topili nase tenkove u staro gvozdje. Ti isti zuti su mene oterali iz zemlje. Ljudi pamte ...

Mozete vi iz opozicije da satanizujete te ljude, pa i mene sto pisem ovo, krezavi, stide se, prodali za sendvic ali time nista ne dobijate, samo ih jos vise udaljavate od sebe, ako nekog vredjas ne mozes ocekivati zahvalnicu.
Ovi sto mu klicu, pale se na Djilas-Solak lopovi, ukrali miliobe itd... To vrti 15god. i to mu jedina ideologija. Slusao njegov govor u Jagodini. Studenti su ga matirali. Zadnjih dana se vidi da je pukao. Zuti mu ne mogu nista jer su dovoljno ocrnili sebe za 12 godina vladavine. Nemamo opoziciju. Samo neka budu studenti opozicija, dovoljno ce biti. Neki novi bunt je i bio potreban, mozda i dobitna kombinacija sa studentima. A da li su stranci piceli polako da ga ruse? Mislim da, da. Mora biti spolja pomoci za sve ovo i dobra organizacija. Hulju to i brine, da mu polako okrecu ledja

Сваки систем има изборе, и Км Џонг Ул их повремено распише :mrgreen:
Питање легитимитета, а Богами и сазревања друштва.
Број неписмених се рапидно смањује, природан процес.
Па је и у демократији потребно превазићи лекције.
Може ли будући председник да заокупира институције и штимује изборе?
Па...не
sve može, amerika ti dokaz za prethodne izbore šta sve može a predsednik se ništa ne pita
džabe pismen kad ga ne zanima politika
evo npr meni svejedno ko će biti vlast jer uvek isto. a isto će biti dok god je ovakav sistem. lider se pita za sve pa bio predsednik mz.
vazda kod nas tako bilo a kome on odgovara samo on i zna a mi nagađamo .
svet je globalno selo nije sve do nas

Pa mislim svi posmatraju proteste, to mu nikako ne ide u prilog

Ali ono što je bitno to je da se ljudi oslobađaju malodušnosti i da se pritisne da sudska vlast bude nezavisna, više nego sad. Te da se niko u lancu odgovornosti ne oseća više obavezno da izvršava njihova naređenja.

Velika je to hobotnica. No, dobro je što je puno mladih prešlo emotivno na stranu protiv, manje će biti apolitični, a oni su budućnost.

1. Emocije, to su uglavnom stariji ljudi koji padaju na njegova kme kme
2. Sns interes, drže se, kad padne on Padaju svi njihovi biznisi i zaposlenja, a toga ima dosta

Ja sam stariji pa sam vucica gledao dvaput pre 5 godina dok nisam shvatio da je on konstantna repriza pateticnog pozorisnog komada. Od tada sam na liniji studenata - nisi bitan, niko te nista nije pitao. Premotam ga kad god se pojavi. Ruku na srce ja takodje nisam prosek Srbije.

Imam pitanje za tebe kao starog znanca:

Zasto sad kad ima dovoljno ljudi na gomili studenti ne iniciraju kreiranje partije sa postojecom podrskom - tako da imamo koga da biramo na sledecim izborima? Potpisi sigurno nisu problem. Da li je autokomanda dovoljna za cenzus?

sve može, amerika ti dokaz za prethodne izbore šta sve može a predsednik se ništa ne pita
džabe pismen kad ga ne zanima politika
evo npr meni svejedno ko će biti vlast jer uvek isto. a isto će biti dok god je ovakav sistem. lider se pita za sve pa bio predsednik mz.
vazda kod nas tako bilo a kome on odgovara samo on i zna a mi nagađamo .
svet je globalno selo nije sve do nas
Што не узмемо за репер Белгију, Канаду...Индонезију...може и ближе...Хрватска, Словенија...
Америка је други свет, ал' буквално.

Није свеједно ко нас јаше, ево ти пример како се Тадић на поштеним изборима, након пораза повукао.
Јесте мало патетисао, али није затезао.
Данас је то незамисливо.

Смењивост, само то.

Ja sam stariji pa sam vucica gledao dvaput pre 5 godina dok nisam shvatio da je on konstantna repriza pateticnog pozorisnog komada. Od tada sam na liniji studenata - nisi bitan, niko te nista nije pitao. Premotam ga kad god se pojavi. Ruku na srce ja takodje nisam prosek Srbije.

Imam pitanje za tebe kao starog znanca:

Zasto sad kad ima dovoljno ljudi na gomili studenti ne iniciraju kreiranje partije sa postojecom podrskom - tako da imamo koga da biramo na sledecim izborima? Potpisi sigurno nisu problem. Da li je autokomanda dovoljna za cenzus?
Pokušaću da oslušnem s tim u vezi.
To je baš škakljivo.
Studenti se nisu udružili kao stranke i nemaju istovetne političke stavove. Pretpostavljam da su neki za zapad, neki istok.
Ima pametnijih na UB, smisliće već nešto, ne sumnjam 😀

Pa mislim svi posmatraju proteste, to mu nikako ne ide u prilog

Ali ono što je bitno to je da se ljudi oslobađaju malodušnosti i da se pritisne da sudska vlast bude nezavisna, više nego sad. Te da se niko u lancu odgovornosti ne oseća više obavezno da izvršava njihova naređenja.

Velika je to hobotnica. No, dobro je što je puno mladih prešlo emotivno na stranu protiv, manje će biti apolitični, a oni su budućnost.

Пусти те мантре, него где је тај запад у којег толико полажете наде.

Издао ? Сопствене вредности?

Не чује се

Па шта и ако на изборима победи ћута или тај несторовић?
Шта?
После пар месеци, уколико нема резултата иду ванредни избори...
Нормално.
"Па докле да мењамо?", неко ће помислити...док не видимо резултате, просто.
Сећам се једне године, клинац сам био...у италији мењали владу четири пута за годину дана...и...ништа, изабрали на крају...шта им тешко

Па шта и ако на изборима победи ћута или тај несторовић?
Шта?
После пар месеци, уколико нема резултата иду ванредни избори...
Нормално.
"Па докле да мењамо?", неко ће помислити...док не видимо резултате, просто.
Сећам се једне године, клинац сам био...у италији мењали владу четири пута за годину дана...и...ништа, изабрали на крају...шта им тешко

Тешко

А, После пар месеци, Владалац ће променити Владу

Pokušaću da oslušnem s tim u vezi.
To je baš škakljivo.
Studenti se nisu udružili kao stranke i nemaju istovetne političke stavove. Pretpostavljam da su neki za zapad, neki istok.
Ima pametnijih na UB, smisliće već nešto, ne sumnjam 😀

Dobro.

Ne treba nam ni istok ni zapad (sa njima ce se pregovarati) - potrebno je ciscenje sopstvenog dvorista. To je dovoljan politicki smer koji je na postojecoj liniji protesta. Ne presiram, samo sklapam kockice - koje i sta bih voleo da vidim. Nek se malo zamisle, buducnost je njihova, ne moja.

Тешко

А, После пар месеци, Владалац ће променити Владу
'оће ур мој, ако институције раде свој посао...опа...ручна.

Кроз смењивост владе, ( председника владе посебно), се долази до проточности успешнијих
Како исти људи да буду на челу странке ако су већ двапута доживели фијаско на изборима?
Ако и опстану, то је проблем те странке, не гласача.

Više ljudi na Autokomandi?

onda će drugosrbijanci morati da ćute jer se kosi sa propagandom

u to spada: negiranje, prećutkivanje, iskrivljavanje, opravdavanje, izvrtanje, nametanje, pretpostavljanje, glorifikovanje, unižavanje, prekrajnje, bagatelisanje...

Recimo omiljena disciplina pojedinih je pomena Slobodana Miloševića
Tad kreće bujica
Ne znam što meni pišeš o tome
Pola te ne razumem

Back