Većina medija u Srbiji su prihvatili terorizam kao legitimno sredstvo režima u borbi protiv buntovnika

nesko101

Elita
Poruka
20.262
Autorska
Isuviše je blago i nedovoljno reagovala javnost u Srbiji na tipičan terorizam koji se dogodio nad mirnim protestima u Beogradu.
Verovatno su glavni krivci u tome što su uticajni i najgledaniji mediji u službi režima dobro odradili svoj zločinački posao i uštopovali veliki bes naroda posle toga.Lažima i to organizovano na najvišem nivou su zbunili i prevarili sve one koji nisu bili na tom protestu a videli i pratili preko TV taj teroristički akt.
I sada ima mnogih koji ne veruju da je to bio terorizam jer i ne znaju pravu definiciju,
A ona za ovaj slučaj glasi ....
Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja STRAHA, s namerom prisiljavanja ili zastrašivanja društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički i ideološki.

Isuviše je blago i nedovoljno reagovala javnost u Srbiji na tipičan terorizam koji se dogodio nad mirnim protestima u Beogradu.

Како те није срамота
какви мирни протести,
они окупили милион људи !?

Колико ја видим сви прави терористи направе рање
па се јаве у неку редакцију
и преузму одговорност.

Ви бре ко неке бабе ...

Autorska
Verovatno su glavni krivci u tome što su uticajni i najgledaniji mediji u službi režima dobro odradili svoj zločinački posao i uštopovali veliki bes naroda posle toga.Lažima i to organizovano na najvišem nivou su zbunili i prevarili sve one koji nisu bili na tom protestu a videli i pratili preko TV taj teroristički akt.
I sada ima mnogih koji ne veruju da je to bio terorizam jer i ne znaju pravu definiciju,
A ona za ovaj slučaj glasi ....
Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja STRAHA, s namerom prisiljavanja ili zastrašivanja društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički i ideološki.
Većina medija je vođina. Kako se ono na nemačkom kaže reč "vođa"?

Како те није срамота
какви мирни протести,
они окупили милион људи !?

Колико ја видим сви прави терористи направе рање
па се јаве у неку редакцију
и преузму одговорност.

Ви бре ко неке бабе ...

Ја сам мирно протестовао и одавао петнаестоминутну пошту жртвама,

а ви сте ме гађали звучним топом.

Dobro je da si "pretek'o" 😁

Наравно.

Срећом, у маси је било прибраних људи, који су смирили остале када је кренуо стампедо од звучног топа.

План је био да се покрене стампедо, тада су с еугасила светла код Народне скупштине, требало је да крену Ћаци насилници из парка и да настане хаос, и да жандармерија растури протесте.

Срећом, људи у маси су се брзо прибрали, студенти упалили плаву бакљу и поскидали прслуке и позвали људе да напусте плато испред Скупштине, који се одмах очистио и цео план вам је пропао.

Da li tačno znaš pošto si bio na licu mesta u kojem se minutu ćutanja to počelo događati.Jako mi je bitno za jednu ekspertizu?

Наравно.

Срећом, у маси је било прибраних људи, који су смирили остале када је кренуо стампедо од звучног топа.

План је био да се покрене стампедо, тада су с еугасила светла код Народне скупштине, требало је да крену Ћаци насилници из парка и да настане хаос, и да жандармерија растури протесте.

Срећом, људи у маси су се брзо прибрали, студенти упалили плаву бакљу и поскидали прслуке и позвали људе да напусте плато испред Скупштине, који се одмах очистио и цео план вам је пропао.
Ma meni je drago zbog tebe.

Некрсте,
парастос се даје на гробљу, у цркви или кући преминулог,
а не по улицама и трговима
и не на начин
да тај парастос неки мрзе
уместо да осећају поштовање.

Ovo je bilo najpametnije što su uradili studenti u datom trenutku.Sve drugačije bi ličilo kao u vreme Čaušeska gde su stradali na hiljade nevinih.

Da li tačno znaš pošto si bio na licu mesta u kojem se minutu ćutanja to počelo događati.Jako mi je bitno za jednu ekspertizu?

Било је пред крај. Нисам баш гледао на сат, а био сам у улици Краља Милана.

Кад је кренуо тај звук и комешање, мислио сам да је то зато што се завршила петнаестоминутна тишина. Било је негде пред крај, кажу да је био 13. минут.

Сви смо одавали пошту настрадалима, и онда се чуо неки звук, прво тихо, а затим је постајао све јачи и јачи. Људи испред мене су почели да се окрећу и да гледају иза (били смо окренути ка Славији). И тај звук је био све јачи и јачи, и као да је долазио ка нама неки авион или камион. Какосу људи почели да се окрећу, окренуо сам се и ја а видим шта се то гледа и шта се дешава, кад сам се окренуо, људи су кренули у стампедо ка мени. Био сам на тротоару, а била је далеко већа гужва него на оном снимку (јер сам био ближи Славији, а онај снимак је негде пред крај колоне био), повукао сам се само, можда метар, и онда су присебни људи почели да вичу:"Станите! Станите!" и то је умирило масу, да не дође до стампеда, а звук је престао.

Некрсте,
и не на начин

То не мења чињеницу да сте народ напали звучним топом.

Није ваљда да сте народ напали јер парастос нису давали на гробљу?

Некрсте,
и не на начин

А минут ћутања за настрадале јуче на стадиону? Да ли је и ту требало, уместо стадиона, парастос да буде на гробљу?

Ovo je bilo najpametnije što su uradili studenti u datom trenutku.Sve drugačije bi ličilo kao u vreme Čaušeska gde su stradali na hiljade nevinih.

Најпаметније што су побегли кад је било најгоре ?
Колега, па ви се шалите.

Знате онај виц кад Муја ебе Хасу с леђа
а овај каже "Болан Мујо немој ми завлачити прст !"
а Мујо дигне руке и викне
"Види болан руке, шта ти је"

Dakle, organizacija u kojoj dvesta ljudi pravilno rasporedjenih i u stalnoj šetnji preti gradjanima svojim brojem i svakako medijskim lažima kao ova laž....dokaz: organizovanost da 200 ljudi pokrije hektar je vidljiva "panikom" gde tih 200 ljudi sa hektara stane na 50 m trotoara od 3 metra...
dokaz: da je medijska laž da je upotrebljeno nedozvoljeno oružje, je da se to oružje koristi zvanično u svetu i da su poznate posledice, a da je laž i upotreba dokaz je zvanična izjava proizvodjača oružja da takvih posledica nije bilo u Beogradu....

Poslednja izmena od moderatora:
А минут ћутања за настрадале јуче на стадиону? Да ли је и ту требало, уместо стадиона, парастос да буде на гробљу?

Па једном некрсте.
А не сваки дан по 15 минута
па како ко у региону настрада онда и за њега ...

Јел не примећујеш да вас је Сатан узео под своје, некрсте !?
У цркву да идеш да се молиш,
и бога и председника да слушаш.

Кад је пожар ватрогасца,
кад си болан доктора,
кад си крив судију.

Ти си то све побркао
и са дивљацима прогласио ваше мишљење за закон.

Prvi put vidim da drzava koristi privatno obezbedjenje za obezbedjivanje opstinskih uprava, uz policiju...
Stvarno? Znači ne znaš da sve državne ustanove, pa čak i na vojnim prostorima obezbedjuje američki ambasador iz 2000. ?
Čak su i banke morale da uzmu zaštitu američkog ambasadora 2000. tih...a ti ne znaš?

Back