ISTINA KOJA ME KAO SRBINA, INTELEKTUALCA I COVEKA VEOMA BOLI !!!
Mila sejo, brale SRPSKI RODE,
u nekoliko srcerazarajucih misli pokusacu da odgovorim na pitanje:
»Zasto sam, hvala Bogu da je tako, po izdajnickim, guzoljubim i narko-mafijaskim kriterijumima DOS-manlija, a pogotovo najkrnjih i najcrnjih DS »demokrata« (citaj SS proustasko-pedersko-narkomanskih bednika), postao drzavni neprijatelj br. 1 !?"
Demononosni izdajnici, vaskolika rugla i vatikansko-proustaski balegari,
vi kojima sam ja drzavni neprijatelj br. 1 ne vidim cime to opravdavate. Ako je to zbog toga sto svojim srcem pisem svoje duse diktat onda neka to bude - SA PONOSOM CU TO DA OSTANEM. Vidim, tek jedan dan sam na ovom bednom forumu (
www.dsomladina.org.yu/forum), a tolika graja, cika i vika. Cime to zasluzih !? Zasto se plasite nekoga kome je krsteno ime KRSTAN, prezime Kovjenic, ocevo ime DJURADJ, rodjenog 01. 04. 1953. godine,sa stalnim prebivalistem Ljubljana Cesta 24. junija 74 e-mail:
krstan.kovjenic@telemach.net, dakle, coveka koji se uvek i na svakom mestu pretstavlja svojim imenom da bi i na taj nacin dokazao da stoji iza svake svoje reci koju iznese u javnosti. Da li je to ta "demokratija", ta "evropa" i te "reforme" o kojima sado-mazohisticki razglabate danonocno. Moje komentare koji nisu po poganoj DOS-manlijskoj animalnoj volji nekakva polupismena "senka", verovatno od coveka, "revnosno" brise, a gadosti, najvece vulgarnosti, citulje, pozive na linc i animalnosti koje se na sajtu
www.dsomladina.org.yu/forum javno publikuju ornamentise, odobrava i opravdava, cak i "zakljucava temu" sa gebelsovskom proustasko-idiotsko-fasistickom nakanom da me i na taj nacin zverinjski, kukavicki i neljudski obesi na zid srama, a da ja nemam pravo niti da pokusam da odgovorim na uvrede. Ako je i od DS "demokrata" mnogo je.
Drage moje DS (citaj narko-SS)"demokrate", u zivotu doziveh svega i svacega, istina vise tuge od radosti, ali nista tako ruzno koliko to doziveh na jednom DS-"demokratskom" forumu (
www.dsomladina.org.yu/forum ) samo za jedan dan. Scenaristi horor filmova su nista u poredjenju sa vama, Drakula je andjeo za vas, verujem da se i satana, vas istinski ideolog, stidi vaseg cinjenja. Tek sada u potpunosti shvatam i razumem zasto je ex-"ministar" Lecic onako "ljudski" na TV Pinku demonstrirao kako se "smrce koka". U srcu prepojenom tugom, bolom i neoprostivoscu, bolnom srcu koje mi je raspuklo aprilske noci 1999. leta Gospodnjeg kada su satanina deca u svom vampirskom piru ubili mog sina prvenca, dete cija je "krivica" bila samo ta sto je Srbin, sto je lezao u bolnici i sto nije mogao da se brani, opet sam osetio onaj zlokobni, grudiledeci, strahoviti bol kao te noci kada su "vrle srpske demokrate" od neprijatelja Srba i Srbije u glas demonski urlale:
"BOMBE ! UDRITE PO SRBIMA! HOCEMO JOS BOMBI! SRBE I SRBIJU TREBA KAZNITI !"...
Ne, ni tada ni sada, ja vas nisam mrzeo - PREZIREM VAS, SAZALJEVAM I GOSPODA MOLIM DA VAM OPROSTI JER NE ZNATE STA CINITE. O meni mozete da pisete sta vam se prohte, da mi se rugate, da mi pretite, cak da mi oduzmete i ovo malo zivota sto je jos ostalo u meni, ali nikada ni vi ni bilo koji drugi neprijatelj Srba i Srbije necete moci da iz moje duse iscupate moje srboljublje, istinoljublje, prepojenost pravoslavljem i svetoscu otadzbine svoje. Nikada necete osetiti tu istinsku ljubav, miomiris, andjeosku leprsavost i neizmernu srecu sto, hvala Bogu, jesam to sto jesam - PRAVI PRAVCATI SRBIN. Cak i posle mog ovozemaljskog bitisanja moje ime ce plasiti vas i vama slicne smrdo-nakaze. Svojim delima sam za zivota postao besmrtan kao sto to i dolikuje istinskim, pravim i pravovernim Srbima. Sta mislite ko ce se kroz nekoliko dana jos secati "senke" od coveka i drugih DS "demokrata" sa proustasko-narkomansko-adzuvanskog sajta
www.dsomladina.org.yu/forum koji otetim i u krvi stecenim parama, novcem koji su sa svojim radom, mukom i znojem posteno bili stekli Srbi u Srbiji, zele da kupe svoju srecu, vlast, snagu i neprolaznost. Ne, po cenu zivote ne, nikada se ne bih menjao sa vama. Cast mi je da svoj Narod, svoju svetu Veru i svoju Otadzbinu koja je sotvorena na dusi, krvi, junastvu i cojstvu predaka mojih nisam nicim ukaljao. Najveca je cast, san svakog istinskog Srbina, svoju ovozemaljsku prolaznost jos za zivota ugraditi u cvrste, postojane i neunistive temelje SRPSTVA, SVETOSAVLJA i COVEKOLJUBLJA.
Sa prezirom, gnusanjem i gadjenjem,
prof. dr. Krstan Dj. Kovjenic
P. S.
Moderatora ovog foruma najljudskije molim da ne brise ovu moju ispovest, bolnu zivotnu pricu i srcem napisan diktat duse ! To sto DOS-manlijske »demokrate, srbi i junaci« na gebelsovskom vatikansko-arnautsko-proustaskom forumu
www.dsomladina.org.yu/forum nisu htele da objave neka njima sluzi na cast.
S postovanjem,