Vecernji list: maloljetnici natjerali psa da siluje 71-godisnjeg Srbina!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Dimitrije-:
E nije dovoljno. Svakim danim se vrsi teror nad srbima. I nije dovoljno jedna tema. Idi na poturicki, ustaski ili siptarisjki forum. Pa vidi sta konstantno pisu. Samo izrodu smeta postavljene teme o genocidu i teroru nad srbima.

Силвестре, да ли је у твојој породици било лудака?
Јел' ти Крстан Ђ. Ковјенчић неки род?

Elvin:
samo nam još gospodin krstan fali:smile:

laughing.gif
laughing.gif
laughing.gif
laughing.gif

Elvin:
on je cyber legenda ko onaj lik sa reklame za beotel ili ukica...

braćo srbi i sestre srpkinje...:smile:

Jeli kako je vas djindjuretina. Sto je podrzavao bombardovanje Srbije. Ili drugi manijaci iz ds. Koji histericno se protive da je Ratko Mladic oslobodio Srebrenicu. To su prave "legende" :lol: Secam se kad je djindjuretina bio u austriji. I jedva izbegnuo lincovanje od srba. Kad je izjavio za austrijsku televiziju da podrzava bombardovanje Srbije.

Што се тиче ове "теме" она је цела могла бити један пост на некој сличној теми, или нека од других тема какве нам стално пласира Димитрије.

А сада уживајте у највећој легенди интернета свих времена:

Krstan Đ. Kovjenič - Jul 22, 2004 06:40 (*.telemach.net)

govnojed (faca),

"Poštovani gospodine, dragi prijatelju", SC-forumašu, čime to zaslužih, ko Ti uopšte da pravo da tako bezobrazno, bezobzirno, prostački i sa penom na ustima istupaš već danima u javnosti, da me tako "krstiš" i na javnom mestu prozivaš. Želiš li i na taj način da potenciraš ono što Ti, zaista, nemaš: HRABROST, PAMET, TOLERANCIJU, LJUBAV, ČOJSTVO i JUNAŠTVO. Uvek, svuda i na svakom mestu i u svakoj prilici, za razliku od Tebe "hrabri, pametni i tolerantni" bezimeni "ljudino", ja se predstavljam svojim krštenim imenom i prezimenom, jedinom živom pupčanom vrpcom koja me čvrsto vezuje za svete, pravedne, junačke i ponosne pretke moje i koja govori o meni sve: ko sam, čiji sam i kakav sam. Ne, ne stidim se ja ni svoga pravog imena ni svog prezimena jer nemam ni jednog jedinog razloga da bih to činio. Veruj mi da mi je kojim slučajem i "ime" kojim me Ti nazivaš da bih i njega sa PONOSOM isticao. Za razliku od Tebe ja znam da ne postoje dobri i slabi narodi, ali isto tako znam da u svakom žitu ima kukolja i da u svakom narodu ima propalica, ludaka i zveri u ljudskom obličju. Verujem, takođe, da se Tebe i tebi sličnih stidi Tvoj narod jer Tvoj narod je, svakako, bolji od Tebe i ima Više ljubavi do S L O V E N A C A !

Ne, zaista ne, nemam nameru, to bi mi bilo ispod svake časti i ličnog nivoa, renomea, autoriteta, dostojanstva i ličnog digniteta, da sa Tobom i tebi sličnim polemišem o bilo čemu, jedino, da Tvoja laička, diletantska i neznalačka "tvrdnja" ne bude od nekoga prihvaćena kao istina i konstanca želim da naglasim i posebno potenciram:

Na inicijativu pogana nad poganima narko-budaline Vuka Draškovića, odnosno zbog njegovog neargumentovanog, satanskog i balegarskog nastupa u javnosti moj veliki prijatelj (zajedno smo bili pet godina u internatu bogoslovije Sv. Arsenije Sremac u Sr. Karlovcima) akademik SLAVEN TERZIĆ naučno utvrdio da je prof. dr. VOJISLAV ŠEŠELJ čistokrvni S R B I N za razliku od narko-manijaka Vuka Draškovića koji lično ne zna da li je Alija ili Ilija. Opsesija poganog DOS-manlije se plasira, naravno to bednici jedino i "znaju", kao "istina od sličnih njemu smrdibuba, a pogotovo adžuvano-izdajnika Borisa Tadića - FRANCETIĆA i njegovih guzoljubih gubavaca.

Ne tražim da Ti ovu moju tvrdnju koja se bazira na naučnim, validnim i lakoproverljivim dokazima shvatiš i prihvatiš, verujem da Ti zaslepljen svojom opakom ksenofobičnošću i ne "kužiš" u čemu je "fora", ali onim istinskim SC-forumašima ŽELIM DA PRENESEM PRAVU ISTINU I POTPUNU INFORMACIJU.

Pozdrav dragim SC-forumašicama i poštovanim SC-forumašima,

Krstan Đ. Kovjenič

ISTINA KOJA ME KAO SRBINA, INTELEKTUALCA I COVEKA VEOMA BOLI !!!
Mila sejo, brale SRPSKI RODE,
u nekoliko srcerazarajucih misli pokusacu da odgovorim na pitanje:
»Zasto sam, hvala Bogu da je tako, po izdajnickim, guzoljubim i narko-mafijaskim kriterijumima DOS-manlija, a pogotovo najkrnjih i najcrnjih DS »demokrata« (citaj SS proustasko-pedersko-narkomanskih bednika), postao drzavni neprijatelj br. 1 !?"
Demononosni izdajnici, vaskolika rugla i vatikansko-proustaski balegari,
vi kojima sam ja drzavni neprijatelj br. 1 ne vidim cime to opravdavate. Ako je to zbog toga sto svojim srcem pisem svoje duse diktat onda neka to bude - SA PONOSOM CU TO DA OSTANEM. Vidim, tek jedan dan sam na ovom bednom forumu (www.dsomladina.org.yu/forum), a tolika graja, cika i vika. Cime to zasluzih !? Zasto se plasite nekoga kome je krsteno ime KRSTAN, prezime Kovjenic, ocevo ime DJURADJ, rodjenog 01. 04. 1953. godine,sa stalnim prebivalistem Ljubljana Cesta 24. junija 74 e-mail: krstan.kovjenic@telemach.net, dakle, coveka koji se uvek i na svakom mestu pretstavlja svojim imenom da bi i na taj nacin dokazao da stoji iza svake svoje reci koju iznese u javnosti. Da li je to ta "demokratija", ta "evropa" i te "reforme" o kojima sado-mazohisticki razglabate danonocno. Moje komentare koji nisu po poganoj DOS-manlijskoj animalnoj volji nekakva polupismena "senka", verovatno od coveka, "revnosno" brise, a gadosti, najvece vulgarnosti, citulje, pozive na linc i animalnosti koje se na sajtu www.dsomladina.org.yu/forum javno publikuju ornamentise, odobrava i opravdava, cak i "zakljucava temu" sa gebelsovskom proustasko-idiotsko-fasistickom nakanom da me i na taj nacin zverinjski, kukavicki i neljudski obesi na zid srama, a da ja nemam pravo niti da pokusam da odgovorim na uvrede. Ako je i od DS "demokrata" mnogo je.
Drage moje DS (citaj narko-SS)"demokrate", u zivotu doziveh svega i svacega, istina vise tuge od radosti, ali nista tako ruzno koliko to doziveh na jednom DS-"demokratskom" forumu (www.dsomladina.org.yu/forum ) samo za jedan dan. Scenaristi horor filmova su nista u poredjenju sa vama, Drakula je andjeo za vas, verujem da se i satana, vas istinski ideolog, stidi vaseg cinjenja. Tek sada u potpunosti shvatam i razumem zasto je ex-"ministar" Lecic onako "ljudski" na TV Pinku demonstrirao kako se "smrce koka". U srcu prepojenom tugom, bolom i neoprostivoscu, bolnom srcu koje mi je raspuklo aprilske noci 1999. leta Gospodnjeg kada su satanina deca u svom vampirskom piru ubili mog sina prvenca, dete cija je "krivica" bila samo ta sto je Srbin, sto je lezao u bolnici i sto nije mogao da se brani, opet sam osetio onaj zlokobni, grudiledeci, strahoviti bol kao te noci kada su "vrle srpske demokrate" od neprijatelja Srba i Srbije u glas demonski urlale:
"BOMBE ! UDRITE PO SRBIMA! HOCEMO JOS BOMBI! SRBE I SRBIJU TREBA KAZNITI !"...
Ne, ni tada ni sada, ja vas nisam mrzeo - PREZIREM VAS, SAZALJEVAM I GOSPODA MOLIM DA VAM OPROSTI JER NE ZNATE STA CINITE. O meni mozete da pisete sta vam se prohte, da mi se rugate, da mi pretite, cak da mi oduzmete i ovo malo zivota sto je jos ostalo u meni, ali nikada ni vi ni bilo koji drugi neprijatelj Srba i Srbije necete moci da iz moje duse iscupate moje srboljublje, istinoljublje, prepojenost pravoslavljem i svetoscu otadzbine svoje. Nikada necete osetiti tu istinsku ljubav, miomiris, andjeosku leprsavost i neizmernu srecu sto, hvala Bogu, jesam to sto jesam - PRAVI PRAVCATI SRBIN. Cak i posle mog ovozemaljskog bitisanja moje ime ce plasiti vas i vama slicne smrdo-nakaze. Svojim delima sam za zivota postao besmrtan kao sto to i dolikuje istinskim, pravim i pravovernim Srbima. Sta mislite ko ce se kroz nekoliko dana jos secati "senke" od coveka i drugih DS "demokrata" sa proustasko-narkomansko-adzuvanskog sajta www.dsomladina.org.yu/forum koji otetim i u krvi stecenim parama, novcem koji su sa svojim radom, mukom i znojem posteno bili stekli Srbi u Srbiji, zele da kupe svoju srecu, vlast, snagu i neprolaznost. Ne, po cenu zivote ne, nikada se ne bih menjao sa vama. Cast mi je da svoj Narod, svoju svetu Veru i svoju Otadzbinu koja je sotvorena na dusi, krvi, junastvu i cojstvu predaka mojih nisam nicim ukaljao. Najveca je cast, san svakog istinskog Srbina, svoju ovozemaljsku prolaznost jos za zivota ugraditi u cvrste, postojane i neunistive temelje SRPSTVA, SVETOSAVLJA i COVEKOLJUBLJA.
Sa prezirom, gnusanjem i gadjenjem,
prof. dr. Krstan Dj. Kovjenic
P. S.
Moderatora ovog foruma najljudskije molim da ne brise ovu moju ispovest, bolnu zivotnu pricu i srcem napisan diktat duse ! To sto DOS-manlijske »demokrate, srbi i junaci« na gebelsovskom vatikansko-arnautsko-proustaskom forumu www.dsomladina.org.yu/forum nisu htele da objave neka njima sluzi na cast.
S postovanjem,

Elvin:
krstan je živa legenda,najviše uvreda u odnosu na broj bajtova u istoriji interneta...:lol:
radikal iz slovenije...

Права мера лудости на нету. Него могли бисмо да установимо физичку величину

1 КРСТАН = 1 УВРЕДА / 1 БАЈТ

Мали допринос Крстарице науци.

п.с. Овај Куроњић се нешто мого курцобета. Подмазивање са њим лојаве мотке не би био лош спорт...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back