Poli46
Stara legenda
- Poruka
- 76.033
Misliš da će to toliko da traje..msm rat?Da, ali ko zna šta će biti za godinu dana
Misliš da će to toliko da traje..msm rat?Da, ali ko zna šta će biti za godinu dana
trajaće dugo... kad je počelo mislio sam da će Rusi to na brzinu da završe..međutim očigledno su se i Ukrajinci uz pomoć NATO pakta 8 godina pripremali za rat...ne vidim kako bi mogao da se napravi mirovni dogovor..ni jedni ni drugi se neće nikad odreći prava na Krim i Donbas...znači trajaće dok jedna strana ne pobedi, a trenutno smo možda i godinama daleko od toga..Misliš da će to toliko da traje..msm rat?
Da i ja sam mislila da će Rusi to brže završiti..ali pokazalo se da ratujutrajaće dugo... kad je počelo mislio sam da će Rusi to na brzinu da završe..međutim očigledno su se i Ukrajinci uz pomoć NATO pakta 8 godina pripremali za rat...ne vidim kako bi mogao da se napravi mirovni dogovor..ni jedni ni drugi se neće nikad odreći prava na Krim i Donbas...znači trajaće dok jedna strana ne pobedi, a trenutno smo možda i godinama daleko od toga..
Траје јер Руси штеде цивиле. Иначе би длан о длан.trajaće dugo... kad je počelo mislio sam da će Rusi to na brzinu da završe..međutim očigledno su se i Ukrajinci uz pomoć NATO pakta 8 godina pripremali za rat...ne vidim kako bi mogao da se napravi mirovni dogovor..ni jedni ni drugi se neće nikad odreći prava na Krim i Donbas...znači trajaće dok jedna strana ne pobedi, a trenutno smo možda i godinama daleko od toga..
Na mesecu.Ne znamo samo gde će sledeće godine da se održava takmičenje. U egzilu?
Možda Ilon Mask organizuje na MarsuNa mesecu.![]()
Održaće se u nekoj NATO koloniji.Možda Ilon Mask organizuje na Marsu. Već je angažovan da pomaže Ukrajincima mrežom svojih satelita.
u Srbiji?Održaće se u nekoj NATO koloniji.
Srbija nije članica NATO.u Srbiji?![]()
ali je kolonija vodećih NATO zemalja...Srbija nije članica NATO.
kićo slabinacNemoj da pobedi, nismo u situaciji da Evroviziju ugostimo u ovom trenutku kad nam prete poskupljenja struje i slično, a najbolja je za sad! Nemojte tako,Moldavija je do sad razbila... baš su bili sweet and cute...
[]
Ali ima gejeva...kako izdržavaš iskušenje?Drago mi je što je Konstrakta prošla i želim joj da pobedi, mada ni ja ne gledam Eurosong.
E to je ono što neće da nam reknu...ali je kolonija vodećih NATO zemalja...
Ne moraš da čekaš eurosong za ovaj turbo-trashNemoj da pobedi, nismo u situaciji da Evroviziju ugostimo u ovom trenutku kad nam prete poskupljenja struje i slično, a najbolja je za sad! Nemojte tako,Moldavija je do sad razbila... baš su bili sweet and cute...