Vec vidjeno

Jedan isti stereotip nacističke propagande zemalja sa Divljeg Zapada primenjivaće se sve dok može da prođe.

Već viđeno i ko zna koliko puta će mo još to gledati i slušati.
 
Poslednja izmena:
Jedan isti stereotip nacističke propagande zemalja sa Divljeg Zapada primenjivaće se sve dok može da prođe.

Viće viđeno i ko zna koliko puta će mo još to gledati i slušati.


Анестезирају западну јавност,ако је уопште има.Све су то медији,интересне групе/организације које плаћа исти послодавац.Ђавоља работа.
 
Pa da to ne bi proslo, mase moraju biti iznad stadijuma imbecilnosti. :)

Sve ovo dokazuje da je prosečan čovek sa zapada zaglupljen i totalno inferiroran u odnosu na istinu.

Nikoga od njih više ne interesuje istina koliko lagodan život koji mu se obezbeđuje isključivo pljačkom a tek zatim po malo privredom i ekonomijom. Nikoga više ne interesuje na Divljem Zapadu koliko je ljudi ubijeno i krvi proliveno samo da je njima dovoljno nafte, hleba i igara.

Naravno da će ovom divljaštvu i varvarstvu doći kraj. Kada je u samrtničkom ropcu čovek grabi sve što može da dohvati. Tako se sada dešava i na Divljem Zapadu.
Kraj im je već na horizontu.
 
DANAS

Love in the Time of Syrian Revolution

NEKAD

Romeo And Juliet In Bosnia



18. maja 1993 na sarajevskom mostu Vrbanja muslimanski snajperisti su ubili zaljubljeni par (ona Muslimanka, on Srbin ). Zvali su se Admira Ismic i Bosko Brkic. Pokusali su da predju most Vrbanja i pobegnu u deo grada pod srpskom kontrolom. Muslimanski snajperisti su redovno ubijali ljude koji su pokusavali da pobegnu iz ''opkoljenog'' dela grada. Muslimanska propagandna masinerija je tvrdila da srpski snajperisti nikome ne daju da izadje iz ''opkoljenog'' Sarajeva precutkujuci cinjenicu da su ti prebezi bili uglavnom srpski civili koji su bezali medju ''svoje''. Iako su ovakvi zlocini muslimanskih snajperista bili uobicajeni, ovaj slucaj je dobio izuzetnu medijsku paznju. Na svim svetskim televizijama su se danima vrteli snimci dvoje ubijenih ljudi, a CNN je prvi koji je ovo dvoje nazvao ''sarajevski Romeo i Julija'' . Iako se na svim snimcima vide rane na ledjima sto znaci da im je pucano s ledja, to jest sa muslimanske strane, ovaj zlocin je kao i mnogi drugi pripisan srpskoj strani.

Imena ubica ovog para su otkrivena tek desetak godina kasnije kad je jedan od muslimanskih snajperista odlucio da progovori o zlocinima svojih bivsih saboraca koji su ga se odrekli.Tako je javnost saznala da su ovo ubistvo izveli pripadnici jedinice ''Seve'' u sastavu Armije BiH. ''Seve'' su bili samo jedna od zlocinackih teroristickih grupa podredjenih Izetbegovicu, a bili su zaduzeni za snajpersko terorisanje Grbavice, pucanje po ljudima koji su zeleli da predju na Grbavicu kao i za likvidacije Izetbegovicevih politickih protivnika ili neugodnih svedoka. Clanovi ''Seva'' su bili ili fanaticni Izetbegovicevi sledbenici ili placeni zlikovci spretni u rukovanju snajperom poput dvojice rodjaka hrvatske nacionalnosti (Josip i Dragan Sosic). Prema iskazu Edina Gapaplije na zaljubljeni par na mostu Vrbanja pucali su Nedzad Herenda i Dragan Sosic. Garaplijin iskaz dat aprila 2002. godine tuziocima Kantonalnog tuzilastva Sarajeva se pojavio u sarajevskoj stampi, a Garaplija je intevjue davao i hrvatskoj stampi.


U arhivi splitske Slobodne Dalmacije se jos uvek nalazi i intervju Edina Garaplije link u kojem on opisuje i snajpersko terorisanje Grbavice i ubistvo Admire i Boska na Vrbanja mostu i likvidaciju politickih neistomisljenika za Izetbegovicev racun i likvidaciju neugodnih svedoka koji su obavljali prljave poslove za Izetbegovica, a kasnije bi mogli razvezati usta i teretiti svog nalogodavca. U takve je spadao cuveni zlikovac Musan Topalovic Caco o cijoj su likvidaciji ispredane prave bajke za javnost. O terorisanju Grbavice Garaplija kaze sledece:

''Oni, znači, uopće nisu vodili računa o tome ubijaju li civile, žene, djecu, starce...''
Grbavica je tokom rata bila neprestano granatirana i snajperisana i postala je najrazrusenije sarajevsko naselje ciji se izgled mogao porediti sa Vukovarom. Vecina zgrada je bila tesko ostecena, a muslimanski snajperisti su ubijali neprestano. Pod zestokim udarima muslimanskih snajperista i Armije BiH bili su i Vraca, Ilidza, Nedzarici, Lukavica itd. Vrlo cesto su projektili i snajperski hici upucivani i sa mesta koja su se nalazila blizu naselja, verskih objekata, bolnica... kako bi se u slucaju srpske reakcije govorilo da Srbi gadjaju bolnice, naselja i verske objekte. Kreatori muslimanske propagandne masinerije su vrlo dobro znali da ce stradanje stanovnistva u delovima grada pod srpskom kontrolom ostati nezapazeno u stranim medijima, dok ce svaka srpska reakcija doneti mnogo propagandnih poena i zalopojki nad ''opkoljenih'' Sarajevom. Cak su i u Srbiji neki bednici pokusavali da sarajevsku tragediju iskoriste za grabljenje vlasti te su Vesna Pesic i Vuk Draskovic stranim novinarima objasnjavali da se oni protive ''opsadi'' Sarajeva, a da je Milosevic sa svojim trabantima sprovodi. Shodno tome ocekuju stranu pomoc i donacije. Vesna Pesic je tokom rata posetila Sarajevo i sastala se sa Izetbegovicem pri tom iskazujuci divljenje prema ovom zlikovcu.
 
Poslednja izmena:
http://www.vecernji.ba/vijesti/dzihadisti-iz-bih-ratuju-u-siriji-clanak-440948

Izvješće njemačke obavještajne službe za vanjsku politiku BND, koja izravno odgovara njemačkoj kancelarki Angeli Merkel, o sudjelovanju džihadista ideologije srodne Al-Qa’idi zabrinulo je vlade zapadnoeuropskih zemalja čiji su se građani muslimanske vjeroispovijesti priključili sirijskim pobunjenicima kako bi im pomogli u rušenju režima Bashara Al-Assada. U tajnom dokumentu, koji je iscurio u njemačke medije, BND ističe kako se prema njihovim saznanjima “oko 90 terorističkih napada u Siriji može pripisati organizacijama povezanim s Al-Qa’idom i drugim džihadističkim skupinama”. Ističu kako posjeduju i nekoliko izvještaja o masakru u sirijskom naselju Houla 25. svibnja ove godine u kojem je brutalno smaknut i veći broj žena i djece, a za koji su pripadnici antisirijske koalicije nastojali okriviti sirijsku vojsku. Međutim, izvješća BND-a pokazuju kako su masakr počinili ekstremisti koji pripadaju oružanoj opoziciji unutar zemlje te da su ubijeni članovi obitelji koje su podržavale sirijske vlasti i nisu se htjele svrstati na stranu pobunjenika. Napominje se kako detalji ovih izvještaja moraju ostati tajni zbog “nacionalnih interesa”, ali sada više nije tajna da je u 17 mjeseci pobune Sirija postala utočište džihadista pristiglih iz cijelog svijeta.

....ostatak teksta na gore postavljenom linku....
 
Измишљотине, сад ће да дође Party Boy да он нама објасни да Амери ратују ради љуЦких права, демократије и тако то.
 

Back
Top