ВЕЋ ВИЂЕНО ЗЛО !!!

ДА ЛИ ПРОШЛИ, САДАШЊИ И БУДУЋИ ДОС РЕЖИМ ЕКОНОМСКИ УНИШ

  • ДА

    glasova: 2 66,7%
  • НЕ

    glasova: 1 33,3%

  • Ukupno glasova
    3
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
Украјина је веома богата земља. Доњецки рударски басен ”Донбас” (више од 90% бирача у тој области гласало је за Јануковича) има огромне залихе битуминозног угља и антрацита који су чинили 60% резерве Совјетског савеза. Украјина је такође пребогата рудом гвожђа (има развијену металургију), као и манганом. Украјина је најбогатија житница у Европи. Сорошев улог у Пору и Јушченка од 70 милиона долара је само кап од океана украјинског богатства. Зато Украјину Брисел и Вашингтон хоће да колонизују меко, а да опљачкају тврдо. Најтрагичније је ипак то што западне ”демократе” посматрају украјински народ само као степенице преко којих ће доћи до циља. Нешто слично се дешава у Србији после свргавања са власти Слобоодана Милошевића. ДОС режим и даље распродаје државу и државну имовину која је стварана деценијама. Да ли је и ово будућност, и стандард Србије...док они живе лепо овде нам шаљу тзв. ДЕМОКРАТЕ који су експерти само у распарчавању и економском уништавању Србије.:cry:
 

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
Најтрагичније је ипак то што западне ”демократе” посматрају украјински народ само као степенице преко којих ће доћи до циља.


Најтрагичније је ипак то што западне ”демократе” посматрају српски народ само као степенице преко којих ће доћи до циља.


Најтрагичније је ипак то што западне ”демократе” посматрају грађане Србије само као степенице преко којих ће доћи до циља.

:idea:
 

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
..тема није глупа за оне који имају мозга јер хоћу и ја да живим кaо они у Америци и Европи да путујем да радим и да зарађујем, јер Србија је јака земља само да нас оставе ови на миру .... кроз неколико година постали би најача економска земља na овим просторима али никад доста "ДЕМОКРАТИЈЕ"


НАДАМ СЕ ДА КАПИРАШ
 

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
Украјина је веома богата земља. Доњецки рударски басен ”Донбас” (више од 90% бирача у тој области гласало је за Јануковича) има огромне залихе битуминозног угља и антрацита који су чинили 60% резерве Совјетског савеза. Украјина је такође пребогата рудом гвожђа (има развијену металургију), као и манганом. Украјина је најбогатија житница у Европи. Сорошев улог у Пору и Јушченка од 70 милиона долара је само кап од океана украјинског богатства. Зато Украјину Брисел и Вашингтон хоће да колонизују меко, а да опљачкају тврдо. Најтрагичније је ипак то што западне ”демократе” посматрају украјински народ само као степенице преко којих ће доћи до циља. Нешто слично се дешава у Србији после свргавања са власти Слобоодана Милошевића. ДОС режим и даље распродаје државу и државну имовину која је стварана деценијама. Да ли је и ово будућност, и стандард Србије...док они живе лепо овде нам шаљу тзв. ДЕМОКРАТЕ који су експерти само у распарчавању и економском уништавању Србије.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.