NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 21.551
Прибор који користи се стерилише не баца као и код зубара и свуда сад једна реч око прстију не мења ништа у суштини.Nisam padobranac , samo primer nije adekvatan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прибор који користи се стерилише не баца као и код зубара и свуда сад једна реч око прстију не мења ништа у суштини.Nisam padobranac , samo primer nije adekvatan.
važiNisam padobranac , samo primer nije adekvatan.
značiПрибор који користи се стерилише не баца као и код зубара и свуда сад једна реч око прстију не мења ништа у суштини.
Па вероватно да јесте тако али мени би то убило жељу волим чистоћу и хигијену али не стерилност , волим и да осетим мирис женске коже.Brate, cistiji sam ti ja i sa analnim seksom nego ti sto popijes tamo u kafani i izmenjas celu vitrinu casa i casica sa lokalnim kronerskim boemima sa sve: ma sta fali, nasi smo bratej.
Da ali biras sa kim. Samo je stvar perspektive. Nisam nesto preterano kolektivan lik. Kada sam intiman s nekim, to je druga prica. Ali sad da zaredjam i menjam case sa ljudima u kafani je opet druga prica. Pogotovu sto sam radio po restoranima i td. I ne volim tako svi ko pleme. Ne volem. I nema veze sa Teslom ili da je to ekstrem opravdan ekstremom. Nije sad da se tresem kad je tako neka situacija, ali i umem da odbijem kad se redja nesto iz cega svi piju. I jos jednu stvar ne podnosim! To je kad mi neko cacka oko tanjira. Ili ne daj Boze da mi stavlja u tanjir, bilo escajgom ili rukama. ne pipaj jbte! Sto je to tesko objasniti.Па вероватно да јесте тако али мени би то убило жељу волим чистоћу и хигијену али не стерилност , волим и да осетим мирис женске коже.
Када бих се одлучио на такву стерилност кастрирао бих се као Никола Тесла и јео у ресторану са 400 салвета и брисао уста после сваког залогаја у вечитој параноји од микроорганизма.
Сапрофиту микрофлору. преносимо , пљувачком , течностима није ни страно ако увек није баш било након туширања да под језиком осетим благи укус мокраће или ме избола нека урасла длачица и сад због тога треба да скочим кроз прозор.![]()
Iskustvo progovara iz tebeTo se ne cisti alkoholom
uvek prejebete sistem kada trebate da zavedete devojkuKako god okreneš, jednu igračku ćete svakako da podelite vas dve.
Pa onda zašto ne i ostale igračke
Imas generalno dva tipa radnika: tehnicar i funkcionalan. Ja sam ovaj drugi. Moram da znam kako sve funkcionise, siru sliku. Zato dobro prolazim na intervjuima za posao, bukvalno sam od onih zbog kojih se eksploatise ono:Iskustvo progovara iz tebe![]()
Moraš da mi objasniš ko je kriv i šta je tačno optužba...uvek prejebete sistem kada trebate da zavedete devojku
obavezno otkuvavanje u loncu sa servisnom knjizicom za zamenu delovaI do kakvog se zaključka došlo u ovoj duboko filozofskoj i nadasve misaonoj temi?
Hvala na ovom sumiranju teme, da ne moram da čitam sve.obavezno otkuvavanje u loncu sa servisnom knjizicom za zamenu delova
I ona je već korišćena i polovna što bi onda spermljiva garderoba i ostalo smetalo?!??Naravno pod uslovom da imate pozitivan stav o korišćenju
Recimo počnete da se seksate sa novim dečkom. On ima igračke sa kojima se igrala njegova bivša. Da li bi pristale da se igrate sa već korišćenim igrackama...
Може та вода после за пасуј?obavezno otkuvavanje u loncu sa servisnom knjizicom za zamenu delova
ne,ona ide za kotlic samoМоже та вода после за пасуј?![]()
Nekima jednostavno ne treba poklanjati dildo. Cvetic neki manji u cvecari, ako ga i pojede nece nista biti i to je to.
Naravno pod uslovom da imate pozitivan stav o korišćenju
Recimo počnete da se seksate sa novim dečkom. On ima igračke sa kojima se igrala njegova bivša. Da li bi pristale da se igrate sa već korišćenim igrackama...
pa i taj novi decko je "koriscena igracka" pa joj to ne smeta.Naravno pod uslovom da imate pozitivan stav o korišćenju
VažiПрибор који користи се стерилише не баца као и код зубара и свуда сад једна реч око прстију не мења ништа у суштини.
Важи.
Dokaži.