Već korišćeno

Brate, cistiji sam ti ja i sa analnim seksom nego ti sto popijes tamo u kafani i izmenjas celu vitrinu casa i casica sa lokalnim kronerskim boemima sa sve: ma sta fali, nasi smo bratej.
Па вероватно да јесте тако али мени би то убило жељу волим чистоћу и хигијену али не стерилност , волим и да осетим мирис женске коже.
Када бих се одлучио на такву стерилност кастрирао бих се као Никола Тесла и јео у ресторану са 400 салвета и брисао уста после сваког залогаја у вечитој параноји од микроорганизма.
Сапрофиту микрофлору. преносимо , пљувачком , течностима није ни страно ако увек није баш било након туширања да под језиком осетим благи укус мокраће или ме избола нека урасла длачица и сад због тога треба да скочим кроз прозор.🥱😁😂😂😂

Па вероватно да јесте тако али мени би то убило жељу волим чистоћу и хигијену али не стерилност , волим и да осетим мирис женске коже.
Када бих се одлучио на такву стерилност кастрирао бих се као Никола Тесла и јео у ресторану са 400 салвета и брисао уста после сваког залогаја у вечитој параноји од микроорганизма.
Сапрофиту микрофлору. преносимо , пљувачком , течностима није ни страно ако увек није баш било након туширања да под језиком осетим благи укус мокраће или ме избола нека урасла длачица и сад због тога треба да скочим кроз прозор.🥱😁😂😂😂
Da ali biras sa kim. Samo je stvar perspektive. Nisam nesto preterano kolektivan lik. Kada sam intiman s nekim, to je druga prica. Ali sad da zaredjam i menjam case sa ljudima u kafani je opet druga prica. Pogotovu sto sam radio po restoranima i td. I ne volim tako svi ko pleme. Ne volem. I nema veze sa Teslom ili da je to ekstrem opravdan ekstremom. Nije sad da se tresem kad je tako neka situacija, ali i umem da odbijem kad se redja nesto iz cega svi piju. I jos jednu stvar ne podnosim! To je kad mi neko cacka oko tanjira. Ili ne daj Boze da mi stavlja u tanjir, bilo escajgom ili rukama. ne pipaj jbte! Sto je to tesko objasniti.

ne,ona ide za kotlic samo
Screenshot_2024_1121_143957.png

😋👌👌👌

Naravno pod uslovom da imate pozitivan stav o korišćenju

Recimo počnete da se seksate sa novim dečkom. On ima igračke sa kojima se igrala njegova bivša. Da li bi pristale da se igrate sa već korišćenim igrackama...

ako nema love da kupi novi pribor neka sacheka sa novom djevojkom dok ne skupi pare

to je isto kao gatje ko bi obukao tudje gatje iako su oprane i mirishe na lenor

Back