- Poruka
- 36.336
nego' čime, asepsolom, žalfijom...?To se ne cisti alkoholom
neka dezinfekcija bi trebalo da postoji...
ne radiš to pre nego posle upotrebe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego' čime, asepsolom, žalfijom...?To se ne cisti alkoholom
Pa da, ali zna se gde se kašika gura a gde dildopa slažem se...
ali ako razmisliš i kašiku iz restorana ko zna ko je sve stavljao u usta pre tebe
isto veoma intiman momenat a nikom nije palo na pamet da se zapita da li je higijenski ispravno?!
Да ли и код гинеколога мењају алатке или их само стерилишу?pa slažem se...
ali ako razmisliš i kašiku iz restorana ko zna ko je sve stavljao u usta pre tebe
isto veoma intiman momenat a nikom nije palo na pamet da se zapita da li je higijenski ispravno?!
Upravo, te alatke samo sterilišu...Да ли и код гинеколога мењају алатке или их само стерилишу?
cudan miris i nagriza-ostecuje materijal.Зашто?
unutrašnjost usne duplje isto je obložena sluzokožom i to su takođe prisutne tvoje telesne tečnostiPa da, ali zna se gde se kašika gura a gde dildo![]()
То сам и навео да хигијенски део приче можда не би био упитан.Upravo te alatke samo sterilišu...
tako da je baš dobro za razmišljanje milicino pitanje iz uvodnog posta
Čini mi se da se najčešće koriste sterilizatori pa se sterilizacija radi na visokoj temperaturiДа ли и код гинеколога мењају алатке или их само стерилишу?
Мирис алкохола нестаје јако брзо а не може нагризати није ацетон па да скине боју.cudan miris i nagriza-ostecuje materijal.
Veća je šansa za prekos bakterija i virusa dole no gore usled različite debljine unutrašnjih zidovaunutrašnjost ustne duplje isto je obložena sluzokožom i to su takođe prisutne tvoje telesne tečnosti
zašto je manje intimno od sluzokože i telesnih tečnosti u međunožju?
alkohol neutrališe bilo kakvu bakteriju koja se recimo nije oprala sapunom i vrelom vodom.cudan miris i nagriza-ostecuje materijal.
Koristis samo ti i imas sredstva koja mozes kupiti za ciscenje koja su pravljenja. A mozes i slobodno sapunom i vrucom vodom.nego' čime, asepsolom, žalfijom...?
neka dezinfekcija bi trebalo da postoji...
ne radiš to pre nego posle upotrebe...
Онда експрес лонац и кување на високим температурама а ко воли може да сачува воду за пасуљ!Čini mi se da se najčešće koriste sterilizatori pa se sterilizacija radi na visokoj temperaturi
anaerobne sredine to hoćeš da kažeš?Veća je šansa za prekos bakterija i virusa dole no gore usled različite debljine unutrašnjih zidova
pa da sapun i vrela vodaKoristis samo ti i imas sredstva koja mozes kupiti za ciscenje koja su pravljenja. A mozes i slobodno sapunom i vrucom vodom.
Pa poprilicno si bezbedna ako samo ti to koristis. Mada uvek mozes kondom da stavis preko.pa da sapun i vrela voda
a posle prsnem ovo..
nisam se ni setila da naravno postoji tečnst za čišćenje...ali mislim da i ovako sve fercera
do sada nije bilo neželjenih efekata.
Samo ja naravno, to mi je vrlo drag poklon od muža za jubilarni 40. rođendan.Pa poprilicno si bezbedna ako samo ti to koristis. Mada uvek mozes kondom da stavis preko.
Najbolja opcija i iz mog iskustva.Glasam za kondom preko.
Ma ok divno i da si narucila sa alija kad si bila usamljena. Sve jedno.Samo ja naravno, to mi je vrlo drag poklon od muža za jubilarni 40. rođendan.
pa za zadnja vrata ima još jedan manji i ne mešaju se jedan drugom u posoAko guras u khm zadnja vrata onda kondom i predjes vrelom vodom posle i sapunom. Jer kondom ima lubrikant na sebi a to moze da se prenese na igracku a lubrikant lepi na sebe...Nije strasno vec smao mere opreza.
Mislim da je pre bitnije koji materijal koristis, kvalitet igracke. Jer ovo sto se svasta prodaje koliko mi se cini- iz Kine. Glasam za kondom preko.
ne podnosim kondom.Najbolja opcija i iz mog iskustva.
Jel? Nije bilo : dragi vidi ovo, dupli, prakticnije, pa se "slucajno zamene u zanosu"?pa za zadnja vrata ima još jedan manji i ne mešaju se jedan drugom u poso![]()