Već korišćeno

Upravo te alatke samo sterilišu...
tako da je baš dobro za razmišljanje milicino pitanje iz uvodnog posta
То сам и навео да хигијенски део приче можда не би био упитан.
Али фетиш део и третирање особе да неће ни жене ни мушкарци мењати ни чисте гаће , чарапе или мајце до тела ово последње можда да али ово иза не.

Veća je šansa za prekos bakterija i virusa dole no gore usled različite debljine unutrašnjih zidova
anaerobne sredine to hoćeš da kažeš?
ne znam možda si u pravu ali sluzokoža je jednako osetljiva na infekcije samo i onda kada je imuni sistem nagrižen nekim opštim bolestima ili slabošću organizma.
U slučaju da smo zdravi mislim da strah od bakterija treba staviti u neki normalan okvir i održavati propisnu higijenu

Ako guras u khm zadnja vrata onda kondom i predjes vrelom vodom posle i sapunom. Jer kondom ima lubrikant na sebi a to moze da se prenese na igracku a lubrikant lepi na sebe...Nije strasno vec smao mere opreza.
Mislim da je pre bitnije koji materijal koristis, kvalitet igracke. Jer ovo sto se svasta prodaje koliko mi se cini- iz Kine. Glasam za kondom preko.

Ako guras u khm zadnja vrata onda kondom i predjes vrelom vodom posle i sapunom. Jer kondom ima lubrikant na sebi a to moze da se prenese na igracku a lubrikant lepi na sebe...Nije strasno vec smao mere opreza.
Mislim da je pre bitnije koji materijal koristis, kvalitet igracke. Jer ovo sto se svasta prodaje koliko mi se cini- iz Kine. Glasam za kondom preko.
pa za zadnja vrata ima još jedan manji i ne mešaju se jedan drugom u poso:lol:

Back