Već korišćeno

Naravno pod uslovom da imate pozitivan stav o korišćenju

Recimo počnete da se seksate sa novim dečkom. On ima igračke sa kojima se igrala njegova bivša. Da li bi pristale da se igrate sa već korišćenim igrackama...

... ко зна колико ј ењих махало ноћицама 'на задњем седишту'.. или се 'играло доктора' ... да не причамо о 'догги' ....

па јели се мења ауто ? .. кревет .. постељина ....

?!

... п.с

а да нису играшке само 'дечкове' ?!

... па и 'новог' 'дечка' је и пре био .. негде ... у нечијој .. а и у 'њеној' .... је било свачијих ....

значи најбоље у амбуланту на тест ...
To mi je i ideja za razmišljane. Korišćeni ljudi na jednu stranu korišćene igračke na drugu stranu.
Da li je to ok:zurka:

Recimo počnete da se seksate sa novim dečkom. On ima igračke sa kojima se igrala njegova bivša. Da li bi pristale da se igrate sa već korišćenim igrackama...
Odlicno pitanje...:ok:

Nemam stav o igrackama ali mogu da odgovorim tj. da se stavim u ulogu nekog ko voli hahah...

hmm...najbolje bi bilo da svako ima svoju kolekciju igracaka pa se onda hvalimo jedni drugima -vidi sta ja imam, kupio u lidlu,
e a vidi moj kupljen u maxiju...:zcepanje:

..od cega zavisi?

ali da, realno..lisicama recimo mozes da zakljucas koga hoces...:lol:
Za lisice i cuffove nije problem jer mogu da se dezinficiraju prilično lako.
Sa druge strane stvari koje su insertable (korišćene bez neke zaštite na njima) bi verovatno izazvale gađenje kod mnogih.
Novo pitanje na ovu temu, a kako su te igračke održavane i u kakvom su stanju? 🤔

Не знам размишљао сам да није хигијенски иако наравно то не мора бити случај али мислим да је то нешто интимно да свака жена заслужује своје играчке према свом нахођењу и потребама тако да би играчке остајале код особа којим су биле намењене.
Ако баш не канта амбуланта.
Мени не би сметало али имам поштовање према женама.
С тим да плаг може бити и веренички прстенац тако да је повезан с једном особом увек.🤣😂

pa sada ako zrelo razmislimo i igračke i dečko su nešto sa čime se igrala bivša, već su korišćeni.
ako može jedno zašto ne bi drugo moglo po toj logici ali ipak, možda nije odgovarajući broj boja ili oblik... ne bih dozvolila da mi ukus za dildo formira tamo neka bivša :lol:

Za lisice i cuffove nije problem jer mogu da se dezinficiraju prilično lako.
Sa druge strane stvari koje su insertable (korišćene bez neke zaštite na njima) bi verovatno izazvale gađenje kod mnogih.
Novo pitanje na ovu temu, a kako su te igračke održavane i u kakvom su stanju? 🤔
meni je neverovatno da se neko igra dildom a da ga posle sexa ne odvede na tuš ne osveži alkoholom ne umota u čisti peškirić...

I meni je to misterija, mada onda kada čuješ da je neko zakačio neki infekciju skapiraš koliko je tako nešto često...
Neke stvari ne trebaju da se dele
pa slažem se...
ali ako razmisliš i kašiku iz restorana ko zna ko je sve stavljao u usta pre tebe
isto veoma intiman momenat a nikom nije palo na pamet da se zapita da li je higijenski ispravno?!

Back