†
†d®Doom™
Gost
naravno.... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NULL:A ljudi ga uglavnom koriste da na brzinu sklepaju nekakav GUI.
) Mislim da danasnji moderni GUI tolkitovi morju pod obavezno da rade sa layoutima. Primera radi ako korisnik promeni font, ili prilikom internacinalizacije ne mozes da garantujes da ce neka rec imati fixnu duzinu u pixelima a i broju znakova pa se to mora raditi rastegljivo
i da sada programer ne mora da vodi racuna o tim stvarima jednostavno toolkit to mora na sebe da preuzme 

marko87:Ma ste se bre palite, ja radim u VB-u vec 2 god. i super je za Baze podataka (a i za viruse). Ne otkriva ih antivirus ni nista...
Ko je od vas probao VB i radio u njemu dugo? Kako uopste mozete tako nesto da kazete kada apsolutno niste kompetentni da o njemu pricate! Pre svega, klinci pocetnici (kao sto sam ja) ga najlakse "svare", a i sam jezik nije za pocenjivanje. Ja ne kazem da je bolji od C++-a ili Delphija, naprotiv, ali je veoma lak za korishcjenje, dobar je za baze podataka... Nemojte da mi pljujete VB, stecicete mnogo neprijatelja marko87:Ko bre dira VB? Ne postoji bolji program za programiranje. Super je za rad sa bazama podataka!

To sam se i ja uvek pitao, toliko programera koji rade "baze podataka", pa gde su ti silni podaci??? Šta smo mi, špijunska velesila?Lord British:Eee... "baze podataka"... Stvarno mi se chini da 99.01% programera u Srbiji nishta drugo ili ne zna, ili ne pokushava da radi... jadno![]()
. Grubo od mene ali istinito. Normalno je da ima ljudi koji valjaju programe sa bazama za pare, to je lepa para a i verujem da je svako iskusan radio to minimum jedanput. Ali ostatak verujem da se zanosi samo da zna da programira i te baze podataka, a kamoli da napise nesto drugo.Evo ja pravim igre, je l' se to kvalifikuje za "pravog" programera?Anonymous:Ali ostatak verujem da se zanosi samo da zna da programira i te baze podataka, a kamoli da napise nesto drugo.
Sećam se jednog ortaka iz srednje koji je proveo pola sata kukajući kako njega kolje to što ne zna matematiku pa ne može da pravi ni najosnovnije igre jer zahtevaju dekartov koordinatni sistem i elemente trigonometrije... a onda mi je onako usput pomenuo da je za ujaka napravio program za kasu u samoposluzi i da je za tri dana posla dobio 300 eura koristeći samo Line Input i Line Write komande u VBu. Strašno... hoću ja takvog ujaka...
---------------------------------------------------Lord British:Eee... "baze podataka"... Stvarno mi se chini da 99.01% programera u Srbiji nishta drugo ili ne zna, ili ne pokushava da radi... jadno![]()