VAŽNO-da li neko može da mi objasni?!!!

Vidim ovde po pdf-u da neki imaju naziv za neke ‚‚drugosrbijaši‚‚ pa bi vilela da mi se objasni ko su ti što ih nazivaju drugosrbijaši?..jel sam zaista zbunjena ovim terminom....i ako postoje drugosrbijaši ko su onda prvosrbijaši?:confused:

ПРВОСРБИЈАШИ,

75836153874810601111541.jpg

и они други, назаднији....

tigar_opanak_.jpg

Vidim ovde po pdf-u da neki imaju naziv za neke ‚‚drugosrbijaši‚‚ pa bi vilela da mi se objasni ko su ti što ih nazivaju drugosrbijaši?..jel sam zaista zbunjena ovim terminom....i ako postoje drugosrbijaši ko su onda prvosrbijaši?:confused:

prvosrbijasi
pa oni sitni,uglavnom neobrazovani pa pri tom i ljudi sa slabim primanjima bez posla buducnosti itd itd
koji ma je jedino ostalo da pljuju po svemu i svacemu jer nemaju nista
pa su im onda krivi ovi drugi iz srbije koji jedino stohoce je da normalno zive da putuju idu na more skijanje da ih niko ne bombarduje da ih ne smaraju sa spc pederima itd itd
eto

То ће најбоље да ти објасни Мира Бањац.
Она је на предизборном митингу ДС-а , поручила њиховим присталицама да су они грађани "првог" реда .

Ukratko..

Drugosrbijasi: Ceda Prasak, Pera Lukovic Pijandura, i Beba Mafijas,

A Prvosrbijasi: Nemanja Kusturica, Dobrica, Matija i Filaret.

Ove druge jos zovemo i 'pomahnitali pajseri'.

Опет лажеш.
Израз друга Србија тј. другосрбијанци су увеле наказе попут Луковића да би се дистанцирале од Србије. У контексту је то овако изгледало: јао види Перо шта нам направише од Јајца?! Нисмо ми такви, ми смо друга Србија. Ми волимо јајца.
Касније тај израз добија негативну конотацију, па чак и они који су га користили почињу да се буне када их тиме "почастиш". Прича о првима и сл. глупостима никада није постојала.

Poslednja izmena:
Ukratko..

Drugosrbijasi: Ceda Prasak, Pera Lukovic Pijandura, i Beba Mafijas,

A Prvosrbijasi: Nemanja Kusturica, Dobrica, Matija i Filaret.

Ove druge jos zovemo i 'pomahnitali pajseri'.

А још краће:речено ви ушати и клемпави другосрбијаши му дођете само као промаја првосрбијашима:

ventil12.gif

Back