Važe li zakoni i za migrante?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.030
:rtfm:

"Ne znam šta me čeka tamo": Važe li zakoni i za migrante?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=11&dd=05&nav_category=12&nav_id=1465567
Van centara za azil u Srbiji je više od dve hiljade izbeglica i migranata. Oni su uglavnom bez dokumenata i često ne odgovaraju za dela koja počine.

Najčešće su to razbojništva, pljačke, tuče i silovanja. Prva televizija je proveravala da li se Zakoni Srbije primenjuju i na migrante i zašto ne.

Centar Beograda ponovo pun migranata. Park kod Ekonomskog fakulteta njihovo je glavno sklonište, ali umesto u centrima za azil, migrantima su napuštene kuće u centru grada privremeni smeštaj.

Stare kuće u centru Beograda, nedaleko od Ekonomskog fakulteta često su na meti lopova, a ti lopovi su najčešće migranti, koji kada budu uhvaćeni, budu zadržani do 48 sati. A onda se vrate i učine isto krivično delo.

Dragica Đokić više od dve decenije živi u kraju poznatom po prostituciji i narkomaniji. Migranti su novi problem.

"Ulaze u stanove, ulaze u barake da traže koga god, ne znam, ne razumem njihovm jezik. Na migrante se žali ceo svet. Uveče, noću, galama, ja ne znam kakva je to šetnja od 2 ujutru, do 5 ujutru. Vidite, ovde su vrata, ovde je kupatilo, ja treba da pređem kilometar, da ja ne znam šta me čeka tamo, što me je čekalo, špricevi uglavnom", kaže Dragica Đokić.

Problem krivičnih dela migranata star je koliko i migrantska kriza u Srbiji. Pre nego što su masovno stigli u Beograd, migranti su okupirali Bogovađu. Napuštene vikendice u okolini često su obijane, a za više takvih dela, malo ko je odgovarao.

:whistling:

Zasto se zakon ne primenjuje na ove "turiste" ?
Jel zato što se Gospodar vidja cesto sa Sorošem Juniorom čiji tata je organizator ove turneje iz Azije i Afrike ili ?

...

ко типује викендице које обијају мигранти ..сигурно не долазе они из Пакистана директ у викендицу .то раде они који су добро упознати са тереном . хапсити трговце људима из Бујановца и Прешева

ко типује викендице које обијају мигранти ..сигурно не долазе они из Пакистана директ у викендицу .то раде они који су добро упознати са тереном . хапсити трговце људима из Бујановца и Прешева

Bravo , konacno nesto komunisticki od tebe!

Pa najveci trgovac ljudima je VLADA SRBIJE !

Jer citav posao transfera migranata dogovaraju 2 coveka = Vučko i Soroš Junior (sreli su se do sad bar 5 puta i to javno...) !

Ne slucajno, vec vrlo simbolicki znakovito, tzv projekat tj najveca masina za pranje para u istoriji Srbije i Srba = "Beograd na vodi" se preplice sa tackom grupisanja migranata u Beogradu...

Dakle NA ISTOJ LOKACIJI se odvijaju obe radnje = peru pare od sverca oruzja dzihadistima (a za racun CIA-e i Mi-6-a) i sverca Soroševih migranata, kao i grupisanje tih istih migranata...

Ko zna... mozda ove soliterčine i citav taj tzv projekat postane Migrant City... Mozda se za njih i pravi taj "BgH2O"...

Posle jos dobiju drzavljanstvo i eto nove glasacke masine za SNS...

...

AV pominje jako cesto neku stabilnost ....

To vam je eufemizam za poslusnost jedne kolonije... poput Srbije.

Znaci da su nekima i ti migranti dobri sve dok imaju evrica a kada nestane e onda ide Srpski patriotizam i antimigrantsko proseravanje ... unutrasnji neprijatelj + poslusnost jedne kolonije ... tuga.

Tuga je kad vidis nase domace izbeglice kako se boje drugih izbeglica a ne vide problem u politici , cak sta vise brane politicare kao familiju.

Pa najveci trgovac ljudima je VLADA SRBIJE ! Jer citav posao transfera migranata dogovaraju 2 coveka = Vučko i Soroš Junior (sreli su se do sad bar 5 puta i to javno...) ! Ne slucajno, vec vrlo simbolicki znakovito, tzv projekat tj najveca masina za pranje para u istoriji Srbije i Srba = "Beograd na vodi" se preplice sa tackom grupisanja migranata u Beogradu... Dakle NA ISTOJ LOKACIJI se odvijaju obe radnje = peru pare od sverca oruzja dzihadistima (a za racun CIA-e i Mi-6-a) i sverca Soroševih migranata, kao i grupisanje tih istih migranata... Ko zna... mozda ove soliterčine i citav taj tzv projekat postane Migrant City... Mozda se za njih i pravi taj "BgH2O"... Posle jos dobiju drzavljanstvo i eto nove glasacke masine za SNS... ...
треба порадити мало боље а мигранти што пре дођу до својих одредишта , односно до ЕУ колонија

tvoj dacic dogovrio na diplomatskom randevuu sa bratijom zapadnom da ce ih primimo uz odredjenu dnevnicu od koje podobre koristi ima on i vucko...

pitaj ti debelog prasca ko tipuje vikendice...

Back