VAZDUHOPLOVNI INSTRUMENTI, VISINSKA I LETAČKA OPREMA

VAZDUHOPLOVAC

Početnik
Poruka
2
Da li znate da je Vojnoizdavački zavod u 2006.godini objavio knjigu (udžbenik) pod naslovom:
dr Slobodan Janićijević, dipl.inž.​
VAZDUHOPLOVNI INSTRUMENTI, VISINSKA I LETAČKA OPREMA
, ISBN 86-335-0197-X.
Ovo je jedina knjiga iz te oblasti u Srbiji.:roll: Knjiga ima 504.str. i sledeća poglavlja: 1.Opšti pojmovi o vazduhoplovnim instrumentima; 2.Merni signali i njihove transformacije; 3.Karakteristike i greške instrumenata, Kalmanov filter, Određivanje optimalnog instrumenta; 4.Elementi elektromehaničkih vazduhoplovnih instrumenata; 5.Elektromehanički vazduhoplovni instrumenti; 6.Displeji; 7.Visinska oprema; 8.Oprema za spasavanje i preživljavanje;9.Registratori parametara leta. Dodaci A-Ž.
:idea:Izmenjeno i dopunjeno izdanje iz 2007.godine ove knjige (604.str., poglavlje 6.Displeji je potpuno izmenjeno) u elektronskom obliku može se kupiti kod autora: [email protected].
Svaki komentar i mišljenje o ovoj knjizi su poželjni. Ako znate neku drugu knjigu iz ove oblasti na srpskom jeziku, navedite. Pozdrav čitaocima ove teme!
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.