Vatra-voda i ostala neuklapanja u porodici

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
11.679
Da li ste prilikom zasnivanja porodice vodili racuna o tome da potomstvo bude u vasem elementu (ili planirate ubuduce)? Sta ako se zalomi da nije?

Primecujem da je u vecini porodica taj problem resen, ali onde gde nije tenzije su velike a ljudi ni fizicki ne lice jedni na druge iako navodno dele iste gene...

Da li ste prilikom zasnivanja porodice vodili racuna o tome da potomstvo bude u vasem elementu (ili planirate ubuduce)? Sta ako se zalomi da nije?

Primecujem da je u vecini porodica taj problem resen, ali onde gde nije tenzije su velike a ljudi ni fizicki ne lice jedni na druge iako navodno dele iste gene...
Ma još na to da se gleda... Čekaj ajde ti meni reci na koji način da potrefiš da dete bude znak koji ti hoćeš? Zamisli trudna si ali nije još kraj jula a ti hoćeš beba da bude lav. ČEKAJ DA JE ZADRŽIM UNUTRA DOK NE BUDE MOGLA DA BUDE LAV! Stanite doktore, još koji dan, mora da bude lav da bude harmonija u kući🤣🤣 šta

Ma još na to da se gleda... Čekaj ajde ti meni reci na koji način da potrefiš da dete bude znak koji ti hoćeš? Zamisli trudna si ali nije još kraj jula a ti hoćeš beba da bude lav. ČEKAJ DA JE ZADRŽIM UNUTRA DOK NE BUDE MOGLA DA BUDE LAV! Stanite doktore, još koji dan, mora da bude lav da bude harmonija u kući🤣🤣 šta
A znaš da ima mama koje planiraju carski rez pre vremena da bi im dete bilo u određenom horoskopskom znaku :(

Nije da sam zasnovala porodicu, ali kao osoba sa predominantnim vatrom i vodom u svom natalu, definitivno sam primetila da se sa vodenim znacima najlakše upoznam. Međutim, sa njima se najmanje podnosim na duže staze. Super smo, ali je najbolje da smo na različitim stranama sveta, pa da se srećemo kad nam svima odgovara. Imam vrlo malo vazduha i zemlje. Primećujem da me vazdušni znaci zanimaju dosta, a zemljani su mi odlični prijatelji.
Odavno ne upoznajem ljude sa pitanjem šta su u horoskopu, pa ipak, neke zakonitosti se ponavljaju i potvrđuju. Tako se grade i stereotipi i generalizacije, pa kao, čujem da je neko Rak, i radije ne bih sa tom osobom zasnivala ništa osim druženja uz čašicu/ razgovora pod uslovima da... 😏

Back