N
nikola_o
Gost
Ljudi, jeste li videli ovo cudo??? MI SMO PRVACI EVROPE!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako nismo videli...bas je stravanikola_o:Ljudi, jeste li videli ovo cudo??? MI SMO PRVACI EVROPE!!!
nikola_o:Ljudi, jeste li videli ovo cudo??? MI SMO PRVACI EVROPE!!!
www.iskon.hr/chat je hrvatski chatmakica:dajte neki hrvatski chat da ih malo zezamoooooooooooo
Anonymous:ma dao bi ja vama 5 evropskih prvenstava samo da vas jos koji put onako isprebijamo-a sad dolazi rukomet u ljubljani-ali ce bit po kicmi
A_zar nema vec tema o reprezentaciji? Cak si je ti licno otvorio :shock:
Nema je vise,a jedini jak gubitak nase repke je Danilo Ikodinovic,Vujasinovic,Sapic i drugi koji su otisli
Verovatno su u pravu, ali ja ne vidim razlog da pljuju Udovicica i Manojlovica? Pa mi smo od 2000-te kad je Manojlovic preuzeo repku uzeli pregrst medalja: 2x bronzu i srebro na OI; zlato, srebro i bronzu na SP, 3x zlato i jedno srebro na EP i jos ko zna koliko zlata i medalja na onim raznim svetskim kupovima i ligama ... Udovicic ima cetiri medalje za 2 godine rada, i po meni to je uspeh, pogotovu sto nismo mi jedina reprezentacija koja igra vaterpolo i nismo apsolutni favoriti u svakom takmicenju ...http://forum.krstarica.com/threads/155918&page=8
Inače ovo što su izjavili Šapić i Ćirić je da ljudi iz saveza stave prst na čelo i zapitaju se dokle su dogurali sa našim vaterpolom kada takva dva asa javno iznose prljav veš pred medije koje niko drugi nije hteo ili smeo da iznese...ja ih podržavam i siguran sam da su 1000% u pravu![]()