analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.261
Vaterpolo imperija uvijek je favorit na Oi nebitno u kakvoj formi bila I nebitno koji tim imala.Novi tim nista se nije promjenilo Dnk pobjednicki je uvijek TU
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno nisam očekivao da će ući u finale nakon slabih partija protiv Australije i Japana. Ali drago mi je da sam pogrešio i da su me momci razuverili
Osvajamo zlato ko god da dodje.Ako izgubimo od Hrvatske u finalu, ne znam kako ću to preživjeti. Jeste da bih volio da ih dobijemo u finalu, ali ipak je bolje da ispadnu u polufinalu i da igramo sa Mađarima, lakše bi mi pao potencijalni poraz od njih.
Još uvek nisi odgovorio na to što si k*njao po vaterpolo repr.Srbije a sada balaviš na svakog ko je i malo bio kod vas (retko ko od navedenih da je ponikao kod vas).pa mi smo u polufinalu jer struka koja vodi ekipu je partizanova skola. kako mislis da bude vasa ili necija druga ?
i zbog jos necega zbog mandica dusana i jaksica koji je biser partizana
mandic vec ima godina a jaksic 27 dakle preko 9 godina godina jeu seniorima i to je plod partizanove skole
u psolednjih 4 partiyan je unisten i odmah ti je jasno da nema vise onoliki broj repreyentativaca ali ni vaterpola na nivou u srbiji i samim tim imas period posta od dtri godine
niej mi trebala vikipedija nego si se obrukao, pa i budala zna da struka je partizanova
da je mandic i jaksic nasa skola
sta bi vise...
pa vidi sutrap rotiv amera , ko vodi amere ? neko iz zvezdine skole ?
kako da ne, vodi ih udovicic nasa skola
pa pogledaj sve one vedete u proslosti : milanovic sostar sapic ciric ikodinovic vujasinovic filipovic savic udovicic pa sada mandic jaksic...
to je iz kluba koji je klupski prvak evrope onoliko putak kolko vi ne mozete ni sanjati
sve je to iz partizana
pa i ova sada reprezentacija najvise potice iz nase skole ali si se pokusao brukati jer nisi upucen
Partizana i nema mozemo rečiJoš uvek nisi odgovorio na to što si k*njao po vaterpolo repr.Srbije a sada balaviš na svakog ko je i malo bio kod vas (retko ko od navedenih da je ponikao kod vas).
Inače u finalu smo jer je to posledica uništavanja VK partizan
Basketaši su realno, kao petostruki prvaci Evrope i dvostruki prvaci svijeta imali najveće šanse.Vise su sanse za medalju davali svima nego vaterpolistima axaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa cak i Ivani Spanovic i basketasima axaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxzazaazazaza
Koje nepostovanje ali tu se vidjelo koliko laznih navijaca ima
Zlatni iz Rija I Tokija kao nisu favoriti za medalju jer nemaju kobajagi tim.To je isto kao da kazete da Real Madrid bez Ronalda i Bejla vise nece osvajati ligu sampiona kao sto su neki govorili axaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxa.Real sa konobarima moze da osvoji ligu sampiona ako hoce jer imaju Dnk pobjednicki
Nijedan igrac vaterpolo imperije ne moze biti veci od same reprezentacije koja je imperija.Male ekipe zavise od neke legende tipa ne igra vise Mitrovic i Prlainovic pa reprezentacija ce biti losa i raspad axxaxaxaxaxaxaxaxaxa.Mali navijaci i lazni sa gubitnickim mentalietom tako rezonuju.To nisu navijaci vaterpolo reprezentacije
Basketaši su realno, kao petostruki prvaci Evrope i dvostruki prvaci svijeta imali najveće šanse.
Na zalost jer su nesportski.Znači finale sa hrvatima
Otac mu je nedefinisan iz CG,majka hrvatica tako da je on miks toga.Za koga li će novak navijati?
Zavisi da li se Srdjan izjasnjava kao Srbin iz Crne Gore ili Crnogorac.Ako je Srbin onda Novak moze da navija za svoje.Crnogorac - ne moze,oni preziru Srbe i u Crnoj Gori kamoli van nje,groblja su im odvojena (tako se po precima zna ko je sta).Za svoje ili će se ipak odlučiti za svoje?
Apsolutno.Crnogorci odredjeni naravno ne svi,ne preziru vec mrze srbe to je velika razlika
Prezir i mrznja nije isto