Vaspitavanje i "ispiranje mozga", kreiranje superega maloj deci kroz crtane filmove!

the_seal_of_orichalcos.jpg

Još pre nekoliko godina(možda 4-5) na televiziji se prikazivao crtani Yu-Gi-Oh(ako je neko gledo nek napiše).Tema je bila borba igrača sa kartama koje oživljavaju.Pojavljuju se svakakva čudovšta,čak neka nose ime Devil.U kasnijim epizodama kada se stvar već zakomlikovala i razvila pojavljuje se karta po imenu orikavkosov pečat.
Malo modifikovan pentagram koji sada ima 6 krakova se pojavljuje na polju gde igrači igraju i pojavljuje se na čelu oba igrača.Ko izgubi meč gubi dušu.Ovde se može naći sličnost sa delovima Biblije.U Bibliji piše da će antihrist deliti pečate(opet ja o antihristu) na desnu ruku i na čelo.Tako je i u crtanom,igrači dobijaju pečat na čelo.Svi znamo kako izgleda onaj pentagram(znak sotone),ovaj u crtanom je samo malo izmenjen.Sva deca su tada želela da budu Jugi(glavni lik),prema tome oni će jednog dana hladnokrvno primiti antihristov pečat,čak će se radovati jer su im ispunjeni snovi koje su imali kao deca,a to je da budu Jugi sa pečatom na čelu.
Da li je ovo još jedna slučajnost,ili planski urađeno kako bi kasnije navukli ljude koji su bili deca kada se prikazivao film da prime pečat kojim se odriči Boga?Ja mislim da je to planski urađeno i da je ostavilo velike posledice u dečijoj podsvesti.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Salim se!

NE razumem kako niko nije stigao da me opomene sta se smejes sta ti je smesno???

Nemoguce,znaci ne verujem!

Ovo je bio eksperiment da vidim da li ste sadisti!

Znaci jadno malo detence umalo nisam zaplakao,srce mi se steglo!

Koji retard ovako moze nesto da uradi, odmah bi mu oduzeo dete a njega bio bio bio bio dok ne poplavi!
A posle bi ga uz pomoc nekih droga i emocionalnog uslovljavanja doooobro istraumatizovao da dobije anksioznost,paranoju i nekoliko fobija i onda bi ja njega plasio da vidi kako je!

Poslednja izmena:

:eek::eek::eek:
Hebote, koji, d' izvinete na izrazu, kreten treba da budeš da ovako istraumiraš dete??? :eek::eek::eek:
Isprva sam mislila da je kamera fiksna, da je pričvršćena za zid, ili da stoji na nečemu, ali čim je klinac skočio i kamera se pomerila i prati ga i snima. Znači da je neko stajao i snimao malog :eek::eek::eek: Da vidi reakciju, ili šta??? Bolesno, dozlaboga bolesno!!! Nemam reči.... :(

Salim se!

NE razumem kako niko nije stigao da me opomene sta se smejes sta ti je smesno???

Nemoguce,znaci ne verujem!

Ovo je bio eksperiment da vidim da li ste sadisti!

Znaci jadno malo detence umalo nisam zaplakao,srce mi se steglo!

Koji retard ovako moze nesto da uradi, odmah bi mu oduzeo dete a njega bio bio bio bio dok ne poplavi!
A posle bi ga uz pomoc nekih droga i emocionalnog uslovljavanja doooobro istraumatizovao da dobije anksioznost,paranoju i nekoliko fobija i onda bi ja njega plasio da vidi kako je!

Ovo dete nije uplaseno ovo dete je PRESTRASENO!:sad2:

POGLEDAJTE I CUJTE KAKO SAMO UMILNO PLACE,NIKADA NISAM CUO OVAKO TUZAN PLAC! :sad2::sad2::sad2:

JADNO DETENCE! :sad2:

SADA SAM UPROPASTIO CELO VECE JER SAM ODGLEDAO OVO!
NE MOGU DA VERUJEM VIDI SE DA JE DETE NEZNO OSETLJIVO VEROVATNO INTROVERTAN TIP LICNOSTI, MELANHOLICAN TEMPERAMENT!

VIDI SE PO REAKCIJI PLACA I POTRESENOSTI!

:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Poslednja izmena:
Tako se čeliči .

Pre se to radilo tako što pošalješ dete da čuva ovce pokraj šume a u šumi vuk.

Labavi il očvrsnu i postanu pravi čobani -ljudi il puknu i odu u škole u grad.

Ne vidim kakve veze ima ovaj klip maltretiranja dece sa temom o kreiranju superega dece kroz crtane filmove.

A da iscelicim malo ja tebe sa postupkom koji sam opisao u postu iznad???
===============================================================

P.S.JEL ZNA NEKO STA JE BILO SA DETETOM, KAKO SE ZOVE ORIGINALAN KLIP?

OVAJ KLIP JE NEKI NASI RETARD POSLAO NA YOU TUBE I TO ZAMISLITE U SEKCIJI - HUMOR????

STA JE SMESNO? STO DETE UMILNO PLACE I IZGOVARA IJAHAHA IJA HA HA ???

OVO DETE SE GUSI DOK PLACE PAZLJIVO ODSLUSAJTE!

STA LI JE SA NJIM SADA? :think:

Meni su zvučnici trenutno isključeni, pošto moje dete spava. Ali dovoljno mi je i ovo što sam videla :(
Ima ljudi sa izopačenim smislom za... humor??? ne, ovo je iživljavanje!!! :(
Pa, dete je počelo prvo da lupa po ekranu, da tera "čudovište", a onda je skočio, pobegao i, čini mi se, mada nisam sasvim sigurna, da je uhvatio za nogu osobu koja drži kameru! :(
Stra-šno!!!!!! :(:(:( Čeličenje??? Ovo je jedan od gorih vidova zlostavljanja, iživljavanje i ... ne znam, nemam reči...
Definitivno, nisu deca za svakoga... a onda će mamlaz koji ovo snima, da gasi tv i zabranjuje detetu da gleda crtaće jer su, zamisli molim te, agresivni! Ovo treba u lance, na hleb i vodu svakog drugog dana... jooooj, zaista jadno dete... :(:(:(

Meni su zvučnici trenutno isključeni, pošto moje dete spava. Ali dovoljno mi je i ovo što sam videla :(
Ima ljudi sa izopačenim smislom za... humor??? ne, ovo je iživljavanje!!! :(
Pa, dete je počelo prvo da lupa po ekranu, da tera "čudovište", a onda je skočio, pobegao i, čini mi se, mada nisam sasvim sigurna, da je uhvatio za nogu osobu koja drži kameru! :(
Stra-šno!!!!!! :(:(:( Čeličenje??? Ovo je jedan od gorih vidova zlostavljanja, iživljavanje i ... ne znam, nemam reči...
Definitivno, nisu deca za svakoga... a onda će mamlaz koji ovo snima, da gasi tv i zabranjuje detetu da gleda crtaće jer su, zamisli molim te, agresivni! Ovo treba u lance, na hleb i vodu svakog drugog dana... jooooj, zaista jadno dete... :(:(:(

Ali najgore je u celom video da cujes zvuk deteta!

Znas li kako je strasno!

Ono detence nekako umilno uka kao da ga kolju a ne da je uplaseno!

Ima da zaplaces kada cujes!
Stavi neke sluske ako imas!:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Vekovima se strah u malu decu unosi najpre od strane najbližih srodnika.

Zaista je bilo potrebno mladunca odvratiti od radoznalih ispada, ulazaka u šumu , motanja oko nogu radnih životinja, igranja vatrom i slično jer bi cena neposrednog sticanja iskustva o tim opasnostima lako mogla biti prevelika u odnosu na štetu koju izazivaju traume tipa 25 po turu ili poneka stašna priča poput crvenkape ili tri praseta.

To se do neke mere može opravdati.

Savim je druga stvar ovo zastrašivanje večnim ognjem i fizičko maltretiranje koje se danas pravda higijenskim razlozima iako svi, mi i oni ,znamo da je u pitanju klasični magijski krvni ritual obraćanje višem biću uz pomoć posrednika, sveštenog lica .
Suština je da svi znaju kome se prinose krvne žrtve. Da i sami žrtve nasilja u najranijem uzrastu i ne pomišljaju da prekinu lanac ,nego smišljaju savremena opravdanja.

Najstrašnije je što je sav taj užas društveno prihvaćen i mešanje u te verske slobode je čak predmet osuda.
To nas opet vraća na pdf NPIM.

A da iscelicim malo ja tebe sa postupkom koji sam opisao u postu iznad???
===============================================================

P.S.JEL ZNA NEKO STA JE BILO SA DETETOM, KAKO SE ZOVE ORIGINALAN KLIP?

OVAJ KLIP JE NEKI NASI RETARD POSLAO NA YOU TUBE I TO ZAMISLITE U SEKCIJI - HUMOR????

STA JE SMESNO? STO DETE UMILNO PLACE I IZGOVARA IJAHAHA IJA HA HA ???

OVO DETE SE GUSI DOK PLACE PAZLJIVO ODSLUSAJTE!

STA LI JE SA NJIM SADA? :think:

Ovo je prosto terapija za odvikavanje dece od celodnevnog igranja igrica. Zna li neko gde ja da je nabavim mojima??? Mnogo mi se svidelo dejstvo, taj mali neće skoro prići kompjuteru. :worth::worth::worth::super:

Ovo je prosto terapija za odvikavanje dece od celodnevnog igranja igrica. Zna li neko gde ja da je nabavim mojima??? Mnogo mi se svidelo dejstvo, taj mali neće skoro prići kompjuteru. :worth::worth::worth::super:

Ti nisi bolestan ako zelis ovo da pustas svojoj deci!:evil::evil::evil::evil:

Ovaj mali ne da nece da pridje kompjutru vise nego nece da pridje vratima psihijatrijske klinike da izadje napolje u normlan svet! Ko zna kakve posledice je to ostavilo na njega,pogledaj kako je uplasen sve se gusi dok place!

Ja stvarno ne znam kako ti se svidelo dejstvo:roll::roll::roll:

I po ko zna koji put zatvaramo oči pred organizovanim viševekovnim maltretiranjem sopstvene dece od strane roditelja koji su i sami bili žrtve istog takvog fizičkog i mentalnog nasilja.

Sad nemojte tražiti da se tema prebaci na religiju jer je postavljač hteo da se o mentalnom nasilju vaspitanju ispiranjem mozga sopstvenoj deci , stvaranju oraslih jedinki koje su podložne raznim manipulacijama, razgovara sa aspekta struke i nauke.

Dakle , do kada će se savremena civilizacija pa čak i medicina kao struka da zatvara oči i ćuti pred svom ovom masom nasilja?

Back