bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Evo cekam da borac ovde zalepi temu sa natprirodnih pojava pa da krene diskusija jer je ovaj naziv malo bolji i ozbiljniji!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako se čeliči .
Pre se to radilo tako što pošalješ dete da čuva ovce pokraj šume a u šumi vuk.
Labavi il očvrsnu i postanu pravi čobani -ljudi il puknu i odu u škole u grad.
Ne vidim kakve veze ima ovaj klip maltretiranja dece sa temom o kreiranju superega dece kroz crtane filmove.
Ne bih ja da vređam ničija verska osećanja i unapred žalim što to nekog možda vređa al nisam baš siguran u to koliko su tek isprani mozgići malog Jevrejina , muslimana ili hrišćanina.
Kakva je tek to legalna, opšteprihvaćena,ozakonjena manipulacija?
Meni su zvučnici trenutno isključeni, pošto moje dete spava. Ali dovoljno mi je i ovo što sam videla
Ima ljudi sa izopačenim smislom za... humor??? ne, ovo je iživljavanje!!!
Pa, dete je počelo prvo da lupa po ekranu, da tera "čudovište", a onda je skočio, pobegao i, čini mi se, mada nisam sasvim sigurna, da je uhvatio za nogu osobu koja drži kameru!
Stra-šno!!!!!!Čeličenje??? Ovo je jedan od gorih vidova zlostavljanja, iživljavanje i ... ne znam, nemam reči...
Definitivno, nisu deca za svakoga... a onda će mamlaz koji ovo snima, da gasi tv i zabranjuje detetu da gleda crtaće jer su, zamisli molim te, agresivni! Ovo treba u lance, na hleb i vodu svakog drugog dana... jooooj, zaista jadno dete...![]()
A da iscelicim malo ja tebe sa postupkom koji sam opisao u postu iznad???
===============================================================
P.S.JEL ZNA NEKO STA JE BILO SA DETETOM, KAKO SE ZOVE ORIGINALAN KLIP?
OVAJ KLIP JE NEKI NASI RETARD POSLAO NA YOU TUBE I TO ZAMISLITE U SEKCIJI - HUMOR????
STA JE SMESNO? STO DETE UMILNO PLACE I IZGOVARA IJAHAHA IJA HA HA ???
OVO DETE SE GUSI DOK PLACE PAZLJIVO ODSLUSAJTE!
STA LI JE SA NJIM SADA?![]()
Ovo je prosto terapija za odvikavanje dece od celodnevnog igranja igrica. Zna li neko gde ja da je nabavim mojima??? Mnogo mi se svidelo dejstvo, taj mali neće skoro prići kompjuteru.![]()