Imate lepu pricu za marketing. Sta bi ste uradili u sledecoj situaciji? Moje dete je krenulo u jasle sa godinu dana. Prvo sto bi uradila, izbacila bi sve lutke iz kutka i sela u njega. Vaspitacice su morale da je zagrade stolicama jer bi udarala svako dete koje joj pridje. U tom kutku bi spavala ili sedela dok ja ne dodjem po nju. Drugo, pre 2-3 meseca je pocela da biva strasno ljubomorna zbog bebe u kuci. Grizla je seku kada god bi se ja okrenula. U vrticu je sve redom maltretirala. Vaspitacice mi nista nisu govorile dok nisam pitala za njeno ponasanje. Posle toga sam trazila da se ukljuci psiholog, a i sama sam zvala prijateljicu psihologa da mi da savet. Mina se sada smirila, seku stalno ljubi, trazi da je hrani i neda da joj niko pridje. Ali je trebalo puno rada, kako mog, tako i vaspitacica. Da li bi posle ovakvog ponasanja moje dete bilo izbaceno iz vaseg vrtica? I kolika je cena vasih usluga? Da li imate dozvolu za sluzenje hrane ili deca donose sendvice, jer koliko mi je poznato privatni vrtici nemaju dozvolu da spremaju hranu?