Vase slike životinja iz okruzenja, prirode (koliko ih sprimecujete?)

DaRkGuitaRist88

Domaćin
Poruka
3.311
Postavite ovde uz evenualni opis uslikanih zivotinja iz vase okoline.

Onako dok ste setali parkom negde u prirodi, kraj jezera pa vas je iznenadilo prisustvo neke zivotinje i resili ste da je slikate...

Bilo bi lepo da podelite ovde sa nama.
I gledajte da iskljucivo to budu vase spontane licne slike.

IMG_20240730_145540.jpg

IMG_20240815_084627.jpg

Akomulaciono jezero pored mog grada na periferiji gde pecam babuskice kad jezero nije puno i nivo je manje jer samo tada moze da se upeca nesto.Zgodno je jer mi je blizu na 6 ili 7 minuta biciklom od moje kuce.Odem tako predvece i od pola 5 do 8 ili ujutru od 5 do 9 dok ne krene sunce da pece.

Tu su neke capljice i ove plovke, njih bas ima...

Poslednja izmena:
IMG_20240909_095653.jpg

IMG_20240909_095649.jpg

IMG_20240909_095639.jpg

Opet barska kornjaca.
Totalno su poludele i idu mi na udicu i bas kao riba se zakace i povuku.
Zao mi ih je jer kod par njih nisam uspeo da odkacim udicu i ostala je kod jednu cela, nadam se da joj nece smetati i bude joj ko pirsing.Kod dve se polomila i ostala ko pirsing i bas mi ih je zao...Tesko se otkacuju jer se uvlace i cvrsto zatvore usta a strah me pre svega da ih be povredim vrat ili jezik...

Pogledajte prilog 1607018

Pogledajte prilog 1607019

Pogledajte prilog 1607022

Opet barska kornjaca.
Totalno su poludele i idu mi na udicu i bas kao riba se zakace i povuku.
Zao mi ih je jer kod par njih nisam uspeo da odkacim udicu i ostala je kod jednu cela, nadam se da joj nece smetati i bude joj ko pirsing.Kod dve se polomila i ostala ko pirsing i bas mi ih je zao...Tesko se otkacuju jer se uvlace i cvrsto zatvore usta a strah me pre svega da ih be povredim vrat ili jezik...
baš šteta :(

evo i jedna od pre neki dan

ffwewe.jpg

Back