Vaše pravo da znate sve o Draganu Bujoševiću i Manji Grčić

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
415.800
Autor.Draža Petrović

Godina je 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, niti je Dragan Bujošević. On je glavni urednik lista Politika i nedeljom u dva sata popodne ima emisiju na TV Prva koja se zove „Stav Srbije“.Godina je, dakle, 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, a Dragan Vujošević ima emisiju „Stav Srbije“ na TV Prva nedeljom u dva, i negde u sredu, pet dana pre nedelje u dva, zove me Dragan Bujošević: „U nedelju mi gostuje Vučić, ideja je da sem njega u studiju budete ti i Stojan Drčelić“.
– Okej, dolazim – brzo se dogovaramo.

Godina je, dakle, 2012, Vučić još nije na vlasti, a Dragan Bujošević ima tu nekakvu emisiju nedeljom u dva, ali u petak, tri dana pre nedelje u dva, zove opet Dragan Bujošević: „Znaš šta, Vučić kaže da neće s tobom da gostuje u emisiji“.
– Okej, a što neće? – pitam.
– Kaže da si mu u nekoj kolumni uvredio porodicu – razjašnjava Bujošević.
– Aha, dobro, može Vučić da donese u emisiju taj tekst u kojem sam mu uvredio porodicu i da ga svima pokaže, ali ima jedan problem – takav tekst ne postoji...
skoro da počinjem da se pravdam.

– Pa šta da radimo? – pita Bujošević.
– Pa ništa. Tebi je sigurno važnije da ti u emisiji gostuje Vučić nego ja, zovi nekog drugog – kažem.
– Izvini – kaže Bujošević.

Godina je, dakle, 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, ali se već tada primećivalo da Vučić voli da određuje novinarima ko će da im gostuje u emisijama i da izmišlja da mu je neko nekog uvredio, ali se primećivalo i da Dragan Bujošević ima sklonost da mu Vučić određuje ko će mu gostovati u emisijama.
Vučić je već tada primetio istančan talenat kod Bujoševića da mu uređuje emisije, što je kasnije proširio i na cele televizije, jer ima li šta lepše nego primati veliku platu za uređivanje nečeg što ti uređuje neko drugi.

Posle je Vučić došao na vlast, a Dragan Bujošević je postao generalni direktor RTS-a, te se ta dobra praksa nastavila – na RTS-u vremenom nije više gostovao niko ko se ne sviđa Vučiću. A Dragan Bujošević je uspeo punih 12 godina da se pravi mrtav i onda je pre neki dan otišao u penziju, gde više neće da se pravi mrtav, jer ako bi se pravio mrtav, ne bi mu dali penziju, pošto penziju dobijaju samo oni koji se prave živi.

Godina je 2014, Vučić je uveliko na vlasti, Manja Grčić je direktorka RTV B92, a Olji Bećković je ukinut „Utisak nedelje“ na TV B92, i pored važećeg ugovora.
Olja Bećković tada daje intervju Istinomeru gde objašnjava kako je skinut „Utisak“.
Direktorka RTV B92 pričala je Olja Bećković zove je i kaže da je vlasnika B92, nekog Grka, zvao Vučić da pita: „Otkud Teofil Pančić u ‘Utisku nedelje’?“
– Ovaj me je zvao jutros, on je jako ljut, rekao je da će raskinuti sve odnose sa B92, da više nikada on neće gostovati… – prepričavala je Olja Bećković reči iz direkcije B92 u ponedeljak ujutru, noć posle Utiska.

Onda Olja Bećković pozove Vučića pa ga pita: „Čujem da je bio neki problem?“
A Vučić kaže da nema pojma. Kada mu Olja kaže da je to čula od direktorke B92 da je nju zvao vlasnik da joj to ispriča, Vučić joj kaže: „Ne znam, možda je Suzana Vasiljević zvala, a ja se ne mešam u njene privatne razgovore“.

Siroma Vučić, sve mu je radila Suzana iza leđa.

Posle je Vučić nakon neke emisije zvao Olju jer je bio nezadovoljan naslovom koji je bio u nekom predlogu za Utisak, rekao je da su mu baš i majka i brat govorili da njega Olja mrzi, ali on im nije verovao, pa je tek sad shvatio kako je jasno da ga ona mrzi.
Potom je Dragoljub Žarković na kraju nekog Utiska rekao da se po svim slavama po Beogradu pričalo samo o jednoj stvari, o izvesnoj ženidbi, i da je zanimljivo koji centar upravlja svim tabloidima kada je ta ženidba jedino što ne možemo da pročitamo u tabloidima. Sve drugo se zna, ali eto ovo nije saznao niko. Bila je to zapravo tajna ženidba Vučića, jedna vrsta „Ženidbe Milića Barjaktara“, a zapravo „Ženidba malog od palube Tome Grobara“.

Seli su u Oljin auto posle te emisije, Đorđe Vukadinović je sedeo na suvozačkom mestu, telefon je bio na „blututu“, onda je zazvonio i čuo se strašan zvuk: „Vučić ovde, više nikad u životu da mi nisi okrenula telefon i ja više nikada neću okrenuti tvoj“.
Đorđe Vukadinović, svedočila je Olja, toliko se šokirao da ga je ona jedva zaustavila da ne iskoči iz auta u vožnji, pošto je želeo da pobegne sa tog strašnog mesta. Đoka se jako uzbudio kada je čuo Vučića kako urla.
Posle je direktorka B92, sadašnja direktorka RTS-a, zvala Olju, pričala je Olja, kada je videla da u emisiji gostuje Saša Radulović: „Molim te, ovo ne sme, ON je poludeo. Ovo ne sme da se desi, otkaži mu“.

Posle je, pričala je Olja, sve više bilo takvih poziva iz direkcije B92, mnogo puta su je zvali da joj kažu da je ON poludeo kada je video ko su gosti Utiska, jednom su joj rekli: „Molim te, ne samo Draža Petrović, neka dođe ko god hoće samo ne on“.
Na kraju je Utisak na B92 ukinut, a direktorka B92 je rekla da će biti nastavljen, samo nije rekla koje godine.

I tako je Manja Grčić napravila sebi idealan CV da postane generalna direktorka RTS-a koja će dostojno naslediti pokojnog Bujketa koji se toliko dugo pravio mrtav da su ga sa RTS-a garantovano ispratili umesto prigodnom zakuskom, prigodnim opelom u izvođenju prve postave popova Crkve Svetog Marka.
Manja Grčić će napraviti još bolji RTS: suvlasnica medijske imperije Željka i Jovane Joksimović brinuće samo da ON ne poludi i da je jednog dana ne pozove i kaže joj: „Vučić ovde, više nikad u životu da mi nisi okrenula telefon i ja više nikada neću okrenuti tvoj“.

Što je više Dragana Bujoševića, sve je više i Manje Grčić. Takva nam je neka država, buja u grču...link

Zabavan tekst, kao i obično kad Draža piše. Ne bih se samo složio sa izjavom da je Vučić bio "mali od palube Tome Grobara". On je to, pre bio Šešelju, zapravo, služba ga je poslala na usavršavanje kod, tada, već iskusnog operativca. A Toma je bio, onako, koristan u datom momentu, ali pošto se znalo da on, jednostavno, ne može da bude stvarno i istinski napredan, logično je bilo da se skloni i ustupi mesto na vrhu onome ko je svetski šampion u toj disciplini..
A highlight teksta je ova priča za Đorđa Vukadinovića:

Seli su u Oljin auto posle te emisije, Đorđe Vukadinović je sedeo na suvozačkom mestu, telefon je bio na „blututu“, onda je zazvonio i čuo se strašan zvuk: „Vučić ovde, više nikad u životu da mi nisi okrenula telefon i ja više nikada neću okrenuti tvoj“.
Đorđe Vukadinović, svedočila je Olja, toliko se šokirao da ga je ona jedva zaustavila da ne iskoči iz auta u vožnji, pošto je želeo da pobegne sa tog strašnog mesta. Đoka se jako uzbudio kada je čuo Vučića kako urla.

Znači, mogu da zamislim Đoku Vlaha kako oće d' izripi iz auta. Priceless.:cepanje:

Vuçiç je u vlasti..od 1992g u koaliciji.
1998 je bio ministar propagande itd itd
Nije ga Udba postavila tek 2012g.
Odabrali ga oni još onomad, 1980. kad su ga snimali u školi. tražili decu koja mogu da fino izdeklamuju tekst koji im daju da nauče. A početkom devedesetih ga poslali kod dr.Voje da uči zanat

Autor.Draža Petrović

Godina je 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, niti je Dragan Bujošević. On je glavni urednik lista Politika i nedeljom u dva sata popodne ima emisiju na TV Prva koja se zove „Stav Srbije“.Godina je, dakle, 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, a Dragan Vujošević ima emisiju „Stav Srbije“ na TV Prva nedeljom u dva, i negde u sredu, pet dana pre nedelje u dva, zove me Dragan Bujošević: „U nedelju mi gostuje Vučić, ideja je da sem njega u studiju budete ti i Stojan Drčelić“.
– Okej, dolazim – brzo se dogovaramo.

Godina je, dakle, 2012, Vučić još nije na vlasti, a Dragan Bujošević ima tu nekakvu emisiju nedeljom u dva, ali u petak, tri dana pre nedelje u dva, zove opet Dragan Bujošević: „Znaš šta, Vučić kaže da neće s tobom da gostuje u emisiji“.
– Okej, a što neće? – pitam.
– Kaže da si mu u nekoj kolumni uvredio porodicu – razjašnjava Bujošević.
– Aha, dobro, može Vučić da donese u emisiju taj tekst u kojem sam mu uvredio porodicu i da ga svima pokaže, ali ima jedan problem – takav tekst ne postoji...
skoro da počinjem da se pravdam.

– Pa šta da radimo? – pita Bujošević.
– Pa ništa. Tebi je sigurno važnije da ti u emisiji gostuje Vučić nego ja, zovi nekog drugog – kažem.
– Izvini – kaže Bujošević.

Godina je, dakle, 2012, tek je njen početak, Vučić još nije na vlasti, ali se već tada primećivalo da Vučić voli da određuje novinarima ko će da im gostuje u emisijama i da izmišlja da mu je neko nekog uvredio, ali se primećivalo i da Dragan Bujošević ima sklonost da mu Vučić određuje ko će mu gostovati u emisijama.
Vučić je već tada primetio istančan talenat kod Bujoševića da mu uređuje emisije, što je kasnije proširio i na cele televizije, jer ima li šta lepše nego primati veliku platu za uređivanje nečeg što ti uređuje neko drugi.

Posle je Vučić došao na vlast, a Dragan Bujošević je postao generalni direktor RTS-a, te se ta dobra praksa nastavila – na RTS-u vremenom nije više gostovao niko ko se ne sviđa Vučiću. A Dragan Bujošević je uspeo punih 12 godina da se pravi mrtav i onda je pre neki dan otišao u penziju, gde više neće da se pravi mrtav, jer ako bi se pravio mrtav, ne bi mu dali penziju, pošto penziju dobijaju samo oni koji se prave živi.
tvoje pravo kao amerikanke da znaš

1771151752031.png

Epštajn kriv što RTS ne izveštava o katastrofalnom stanju u Srbiji :bravo:
naredba odozgo jer ni vlast ne zna kako da se postavi u toj aferi...ako kazu da je zlikovac, sutra kada se pokaze sta sama radi u svojim javnim kucama, puci ce...ako kazu ma neme veze sve je laz, cionisti samo pozovu fonom andricev venac i kazu safe word i gace im same spadaju.

naredba odozgo jer ni vlast ne zna kako da se postavi u toj aferi...ako kazu da je zlikovac, sutra kada se pokaze sta sama radi u svojim javnim kucama, puci ce...ako kazu ma neme veze sve je laz, cionisti samo pozovu fonom andricev venac i kazu safe word i gace im same spadaju.
Ima Srbija većih problema od Epštajna nego se ćuti, samo ss sns propaganda kako je sve lepo, a narod što se buni nikom ništa

Back