dollyy
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
Prije godinu dana sam upoznala jednog decka i izasli smo svega tri puta , i rekla bih da se po prici super slazemo. Ja sam mu odmah na prvom izlasku stavila do znanja da zelim normalnu vezu , nista neobavezno i sl. , nakon cega je on meni rekao da i nije bas u periodu kada je u stanju da ima ozbiljnu vezu ( zar i za to ima i nema period?! - glupost! );by the way , decko je u izvjesnim godinama, 35, imao je par dugih veza, al i dalje djeluje kao da mu uopste nije bitno to sto jos uvijek nije nasao adekvatnu osobu sa kojom bi pozelio da ima porodicu ( godine nisu mjerilo, ali je to u tim godinama nekako za ocekivati ) - kao da mu je potpuno svejedno! Eh, sad, mislim da kad ti je s nekim lijepo onda imas stalnu potrebu da budes s tom osobom i tu nema nikakvih obaveza, samo zadovoljstvo! Znaci, izasli smo samo 3 puta, i u ta tri izlaska mi je stavio do znanja da voli praduzimljive djevojke , a ja sam mu takodje stavila do znanja da volim da se oko mene trude i da uopste nisam pretjerano preduzimljiva; uglavnom, on bi volio kad bi sve to pocelo neobavezno, pa onda mozda i nesto ozbiljnije. Medjutim, ( nemam ja nista protiv da to tako pocne - da se razumijemo! ) nekako s njim kao da me nesto koci i govori mi da se drzim tog svog razmisljanja, a decko mi se stvarno svidja bas ( meni se to ne desava cesto! ), ali nesto je jace od mene, instinkt ili strah neki, ne znam ni ja sta li je vec...
I nije mi jasno, ako mu se svidjam ,zar nije logicno da ce da proba da bude sa mnom onako kako ja to zelim?
A ako mu je samo do neke igre i ako nije pretjerano zainteresovan zasto me zove BAS SVAKI dan( i to godinu dana traje tako! ) i pricamo po pola sata, i uvijek je tu ako mi treba nesto ( npr. uvijek se ponudi da dodje po mene na posao kad kisa pljusti, da me vozi tamo-vamo... ali da me pozove da izadjemo- ni u snu; i ta tri puta kad me je zvao da izadjemo, to je mrmljao sebi u njedra, blejuci u pod,isto da ima 15 god,tako nekako, bas je bilo smijesno! ) Nije valjda da se nada godinu dana da cu promijeniti misljenje? Pa ja nesto bas i ne bih cekala da se neko misli toliko vremena!
Sta vi mislite?
I nije mi jasno, ako mu se svidjam ,zar nije logicno da ce da proba da bude sa mnom onako kako ja to zelim?
A ako mu je samo do neke igre i ako nije pretjerano zainteresovan zasto me zove BAS SVAKI dan( i to godinu dana traje tako! ) i pricamo po pola sata, i uvijek je tu ako mi treba nesto ( npr. uvijek se ponudi da dodje po mene na posao kad kisa pljusti, da me vozi tamo-vamo... ali da me pozove da izadjemo- ni u snu; i ta tri puta kad me je zvao da izadjemo, to je mrmljao sebi u njedra, blejuci u pod,isto da ima 15 god,tako nekako, bas je bilo smijesno! ) Nije valjda da se nada godinu dana da cu promijeniti misljenje? Pa ja nesto bas i ne bih cekala da se neko misli toliko vremena!
Sta vi mislite?