sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
Svako na svoj nacin :wink:maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
UvuDellBoy-011:mogao si i da pisas ovako:
Kad se počeše uvo, kome je prijatnije prstu ili uvu?![]()
![]()
chokolada:UvuDellBoy-011:mogao si i da pisas ovako:
![]()
![]()
![]()
chokolado da neam tebe ja se ne bih ovoliko smejao na ovom forumu.Ti si strucnjak da otkrijes neki lapsus ili ispalu.Ko mi je kriv kad citam tek svaki 3-4 post!chokolada:UvuDellBoy-011:mogao si i da pisas ovako:
![]()
![]()
![]()
Jesi li video kako smo ti & ja dobar par a?DellBoy-011:chokolada:UvuDellBoy-011:mogao si i da pisas ovako:
![]()
![]()
![]()
Rešena misterija![]()
Jesi li video samo. Ali ovo nije bio lapsus, shef je samo lepo pitao. :wink:PLESsitnihDEMONA:chokolado da neam tebe ja se ne bih ovoliko smejao na ovom forumu.Ti si strucnjak da otkrijes neki lapsus ili ispalu.Ko mi je kriv kad citam tek svaki 3-4 post!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam ni sumnjao :wink:chokolada:Jesi li video kako smo ti & ja dobar par a?DellBoy-011:chokolada:UvuDellBoy-011:mogao si i da pisas ovako:
![]()
![]()
![]()
Rešena misterija![]()
![]()
![]()
Ma sve znam...opasan smo tandem (Shevcenko-Ronaldochokolada:Jesi li video samo. Ali ovo nije bio lapsus, shef je samo lepo pitao. :wink:PLESsitnihDEMONA:chokolado da neam tebe ja se ne bih ovoliko smejao na ovom forumu.Ti si strucnjak da otkrijes neki lapsus ili ispalu.Ko mi je kriv kad citam tek svaki 3-4 post!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. A smejem se i ja tvom komsiji. :wink:![]()
E a mogu li ja da budem Shevcenko, ko jos zeli da bude Ronaldo (mislim kakav je sada)?PLESsitnihDEMONA:Ma sve znam...opasan smo tandem (Shevcenko-Ronaldo) A komsija je posebna prica...
![]()
E yebiga sad...ja sam mislio da budem Shev.Ali dobro pusticu te ovaj put.A Ronaldo je dobar,samo izgled da se on od sexa goji,a ne mrsavichokolada:E a mogu li ja da budem Shevcenko, ko jos zeli da bude Ronaldo (mislim kakav je sada)?PLESsitnihDEMONA:Ma sve znam...opasan smo tandem (Shevcenko-Ronaldo) A komsija je posebna prica...
![]()
![]()
![]()
Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
Gazdarica:Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
pcelica:Gazdarica:Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
slazem se ali pre bih rekla beskrajna
vise puta dokazano, na zalost!
sta je starije koka il' jaje? :shock: e,kad mi na to autor ove teme odgovori i ja cu njemu na zadato pitanje!lav607:pcelica:Gazdarica:Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
slazem se ali pre bih rekla beskrajna
vise puta dokazano, na zalost!
Sta reci...![]()
Gazdarica:Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
Bad_Wolf:Gazdarica:Da li je glupost vjecna ili prolazna kategorija...???maki19:sta mislite ko vise uziva u seksu musko ili zensko.
Svemirska konstanta.
inspirion:Zenama.Zato one i vise skice u krevetu
(takav je moj drug dobio odgovor pred razredom od neke studentkinje)