Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Shinoda:Sta je ovo trebalo da znaci?![]()
I nemoj leba ti da sudis o mom obrazovanju!![]()
Sam o sebi najbolje govoriš. Tvoj nivo komunikacije, govori o tvom obrazovanju,
kulturi i poreklu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shinoda:Sta je ovo trebalo da znaci?![]()
I nemoj leba ti da sudis o mom obrazovanju!![]()
I SAMO ČISTE A ZA 50 GODINA NAS BITI NEĆE!pop68:Samo uzmi nekoliko činjenica.Kako je vlasnik došao do televizije?Ko je bio glavni finansijer do tada?Ko je to očistio u svom dvorištu pa da mi dobijemo napad higijene?Ko je podneo najveće žrtve(dokazano a ne kao Srebrenica,Vukovar...)Kao da se Jasenovac,Krajina,Tuzla,Kravice,Klečka ... dešavalo nekom drugom.Mnogo je dugačka lista a higijeničari su samo u našem dvorištu.
Bojim se da suvise olako izvlacis zakljucke... kao i da si prepuna predrasuda!Sta ces, neki ljudi jednostavno ne kapiraju...Strela:Sam o sebi najbolje govoriš. Tvoj nivo komunikacije, govori o tvom obrazovanju,
kulturi i poreklu!
Shinoda:Bojim se da suvise olako izvlacis zakljucke... kao i da si prepuna predrasuda!Sta ces, neki ljudi jednostavno ne kapiraju...![]()
Vulgaran bio jesam, ali nisam vredjao nikoga!Dok si ti mene nazvala seljoberom!Ne vidim zasto ja ne bih mogao da iznesem svoje misljenje da je to sudjenje smor!?Strela:Samo pogledaj kako je tekla konverzacija, ja sam iznela svoje mišljenje, pri tom ne
vređajući nikoga, a ti si onda krajnje vulgarno nastupio, a zatim ti se u prostotama
pridružio, ničim izazvan i onaj drugi....
Mogao bi da povedeš računa o svom rečniku i načinu komunikacije, jer nikad ne znaš s kim pričaš u ovom virtuelnom svetu.
Shinoda:Vulgaran bio jesam, ali nisam vredjao nikoga!Dok si ti mene nazvala seljoberom!Ne vidim zasto ja ne bih mogao da iznesem svoje misljenje da je to sudjenje smor!?
iwan88:Svaka televizija ima svoje vrline i mane. PINK ima 1000 puta vise mana od B92. Ali ljudi imaju razlicite ukuse a o ukusima se ne raspravlja!
baubau:IZVINI TE MOLIM VAS
NA B92 MOZETE DA NAUCITE NESTO JER IMAJU GOMILU DOKUMENTARACA KOJI BI SVI MI TREBALI DA GLEDAMO
A NE DA GLEDAMO TE BUDZAVE SPANSKE SERIJE NA PINKU KOJE ISPIRAJU MOZAK LJUDIMA
ALO BREEEE LJUDI TRGNI TE SE MALO,STA SE DESAVA SA VAMA
STA BI STE VI PRE UBRZANI KURS SPANSKOG ILI PORTUGALSKOG JEZIKA GDE MOZETE DA NAUCITE SAMO AMOR,PORFAVOR I TA SR..JA KOJA IDU UZ TO...
KAKAV SMO MI NAROD POSTALI.
STRASNO!!!!!!!!!!!!!!
B92 ZAKON
baubau:IZVINI TE MOLIM VAS
NA B92 MOZETE DA NAUCITE NESTO JER IMAJU GOMILU DOKUMENTARACA KOJI BI SVI MI TREBALI DA GLEDAMO
A NE DA GLEDAMO TE BUDZAVE SPANSKE SERIJE NA PINKU KOJE ISPIRAJU MOZAK LJUDIMA
ALO BREEEE LJUDI TRGNI TE SE MALO,STA SE DESAVA SA VAMA
STA BI STE VI PRE UBRZANI KURS SPANSKOG ILI PORTUGALSKOG JEZIKA GDE MOZETE DA NAUCITE SAMO AMOR,PORFAVOR I TA SR..JA KOJA IDU UZ TO...
KAKAV SMO MI NAROD POSTALI.
STRASNO!!!!!!!!!!!!!!
B92 ZAKON
Sta sam napisao pre toga? :?Strela:Pogledaj šta si pre toga napisao!
Shinoda:Ne seri da gledas to? :shock: smoooooor....![]()
Taj svoj komentar sam vec obrazlozio i mislio sam da smo raspravili!?! :?Strela:Gledaj!
Shinoda:Ne seri da gledas to? :shock: smoooooor....![]()
Bojim se da 'takav recnik' bas i nije bog zna kako uvredljiv!Tu je takodje cinjenica da se tako izrazava 99% osoba mog i izmedju ostalog i ostalih godista.Strela:Pa ja stvarno mogu samo da smatram nekoga sa takvim rečnikom - seljoberom!!!
Shinoda:Bojim se da 'takav recnik' bas i nije bog zna kako uvredljiv!Tu je takodje cinjenica da se tako izrazava 99% osoba mog i izmedju ostalog i ostalih godista.![]()
Mogucje je da si ti malo pogresno protumacila kontekst!Ako si mislila da sam rekao da 'ti seresh' onda si se presla!![]()
Mare:Jel zna neko kad će ponovo puštati seriju "Srećni ljudi"? Dal na B92, RTS.... svejedno.
jeny:Kao prvo:
Polupismen narod kao sto su Srbi