Vaše mišljenje o stanju u zemlji i inostranstvu, i o svemu što na to stanje utiče.

pa jel sam ja kriv sto vucic pljuje casno poginule, zuri se da nas smota nista za nesto, laje tamo, zavija kao vuk.. zamrznuti nesporazum, zasto moramo bas sada da IZDAMO? I TO NA NEVIDJEN FRANC-NEMCKI non-PEJPER? sistem ludi, a ne samo poremecen.

ja kazem isto da se nikad ne predajem, zato i dodah drugu opciju bezanija

pazi, ako nema amera, mozete i rusima da se predate, bitno je da je sila... ali u pravu si ja bih samo zbrisao, biti dezerter je najbolje, a za imperijalne ideale ginu budale
siptarima se ne bih nikad predao i ne dam kim... oteto-prokleto, nato u blato, a vucic je lazov i izdajnik

ukro si mi auto, i sad jos hoces vlasnicki list... vozi kradeno ako si sila, ne dam list, tapiju, dole vucic najvici izdajnik koga je srbija ikada imala.
Samo gledaj ovu dijasporu sa Balkana, namjerno nagovara one koji su ostali u domovini na najlošiji mogući scenario. Kažu patrioti, a kad vas nagovore na belaj, onda će da vam se smiju iz nekih tamo dalekih zemalja.
 
Pa ok je stanje. U EU smo, NATo, imamo euro, samo sto me brinu ovi napadi na premijera Plenkija. Podmecu mu neke afere, korumpirane ministre. Ne zelim da ode u Bruxelles. Plenky ostani sa nama, sta ces tamo.
Ali valjda je to nacin. Svi politicari suoceni sa tzv aferama odu u Bruxelles. Ursula mu rekla da je tako najbolje, a i bit ce zajedno. 🥰 Ai tko bi mogao odbiti Ursulu.
 
Mislim da je gospodin Putin morao mnogo bolje da se pripremi za intervenciju u Ukrajini.Izvršiti invaziju sa 150 000 jedinki na prostor koji naseljava oko 35 miliona jedinki.... Ispaštamo zbog njegove nepromišljenosti.
Da ali on je zao što je uopšte napao, a ne kao što vi naprednjaci tvrdite: "Jer nedovoljno ubija"
 
Мени сад кажу да нам прете и кинески луфтбалони, ако стигну и до вас беж'те негде где вам ништа не прети.
Kao prvo to je običan meteorološki balun a kao drugo Kina se izvinila za nenamernu grešku...

Piše se izvinila a ne izvinula jer je drugo čista gimnastika
 
Kao prvo to je običan meteorološki balun a kao drugo Kina se izvinila za nenamernu grešku...

Piše se izvinila a ne izvinula jer je drugo čista gimnastika

Јелда, а овде су тренутно заборавили на Украјину и еленског као што су, по натољубима, одавно и на Србију, не знају ни где је, па само неки инертни системи прете, уцењују и врше притисак.
Да није у питању нека ВИ, нема шизифа и јагона да објасне или су то они сами.
Не знам, не знам, али ако видим луфтбалон ваљда могу сас ламборџини да га ескивирам.
 

Back
Top