pa i ja sam pacifista, i sta cemo sada?Dobro, ustvari nije dobro, vidiš li kakvo je okruženje . Teško da se može šta , kupovali smo ''vreme''.
I nemojte da očekujete da bi Kosovo , kako maštaju poneki u Srbiji -oslobadjao neko drugi umesto njih pa čak i da nije trenutno ovaj tamo rat na šta se vade sad kod nas .
Velike sile prodaju oružije a realizacije sprovode zemlje u sukobu.
..............................................................................................................
Iskreno , ja sam pacifista, ali ovo sam naveo samo kao primer.
koliko vremena smo "kupili"? bili pod turcima 500 godina, i sada zbog jajare vucica trebamo sve da popljujemo za 10 godina?
ne, on je ucenjen, izdajnik, on saam je kupovao vreme za sebe, a ne za nas!.
meni cak kosovo nije sveto, nije mi stalo uopste do srbovanja, mantranja i sl., ali da me sns sekta sa eu koalicijom koja me je bombardovala pravi budalom, nece moci.
da pristajem na nevidjeni, nenapisani francusko-nemacki predlog, non-pejper, pa jel ste vi pogubili pamet? da opozicija moljaka od zapada da joj se da napismeno sta predlog zaista sadrzi, dok sns pozicija aplaudira vucicu? jel ste vi normalni? ovo jer klasicna izdaja! rusiti vucica dok zapomaze da su rusi.
ne ulaziti u koalicije sa onima koji su u dilu sa vucicem. sve je to izdajnik! kupovali su vreme za SVOJE PRIVILEGIJE, zaseo je kao tito, i komunj@re... a srbija je porazena, zaduzena, i ojadjena... sve on sam odlucuje dok mu saka jada poltrona sa beneficijama viri iz dupeta, pa gde to ima? samo u diktaturama, ili bar plutokratijama.
Poslednja izmena: