Vaše mišljenje o stanju u zemlji i inostranstvu, i o svemu što na to stanje utiče.

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.243
Јелда, а овде су тренутно заборавили на Украјину и еленског као што су, по натољубима, одавно и на Србију, не знају ни где је, па само неки инертни системи прете, уцењују и врше притисак.
Да није у питању нека ВИ, нема шизифа и јагона да објасне или су то они сами.
Не знам, не знам, али ако видим луфтбалон ваљда могу сас ламборџини да га ескивирам.
E vidite...
Čim je počela Ukrajina prestadoše korona i kemtrejlsi.
A i ovo što EU neće ruski gas nešto blaga zima, ima šljiva da procveta u februaru...

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.243
Samo keš.😊😊😊
Kuku tebi ako ste u zvaničnom braku pa joj polupismena majka uz frljanje sa padeži objasni da je čula kako ona sve nasledi ako slučajno umreš a pare pogotovo. Računaj da sa svakih 10.000 uštedjevine skraćuješ sebi život u braku za 5 godina. A jelde si je ovlastio za karticu? E vidiš, balkanska greška u koracima tipa "a kako ti to mene voliš a ne delimo TVOJU karticu?"... Jao, jao, jao, šta bi ti bez mene? Sutra odmah da si odjavio...

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.937
Kuku tebi ako ste u zvaničnom braku pa joj polupismena majka uz frljanje sa padeži objasni da je čula kako ona sve nasledi ako slučajno umreš a pare pogotovo. Računaj da sa svakih 10.000 uštedjevine skraćuješ sebi život u braku za 5 godina. A jelde si je ovlastio za karticu? E vidiš, balkanska greška u koracima tipa "a kako ti to mene voliš a ne delimo TVOJU karticu?"... Jao, jao, jao, šta bi ti bez mene? Sutra odmah da si odjavio...

Zaradjujemo priblizno isto 😎

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.243
Jok.
U inostranstvo idu doktori i inzinjeri kojima su se smucili Vucicevi poltroni 😊😊😊
Nema stručna sprema nikakve veze sa zinutim dupetom.
Poltrona je bilo od kako je sveta i veka tako da oni nisu razlog.
A poltrona imaš i na Zapadu.
Verujem da se smeškate nadredjenima :D

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.937

Ne smeskamo se, to vi, Vucicevi poltroncici, sto ste preko stranke dobili poslice, morate da se smeskate i da se gurate po autobusima i mitinzima, dok mi vozimo bajs po prelepoj prirodi i cistom vazduhu, nezagadjenom Kineskim raspalim kompanijama. 😁😁😁😘

bas kao

Elita
Poruka
20.011
Ja da sam DS-ovac makar LDP-ovac i štagaznam ja slučajno dobijem poziv za vojnu vežbu odmah bi pobego.
Kakva korist mrtvom od slobode?
ja sam to pricao za onih 200.000 poljaka koje ce da naguze rusima, i ukrama, da ne ginu uludo, a sto se mene tice ja sam ti taze emigrant tek 15 godina

vucic vas laze, neces ti dobiti nikakav poziv, nego ce on da prizna kosovo sa svojom izdajnickom sns koja mu tapse, a vidis i dacic da je jos gori

zajasila crveno-crna koalicija, pa sam ja zato emigrirao, a nije me jurila vp kako ti insinuiras
a zuti su podvukli zutim, citaj usrali motku, posle

Poslednja izmena:
S

Swettan

Gost
Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
:ceka:
Mi smo pod američkom okupacijom. Naši političari (ma ko da su) ne mogu ništa da promene po tom pitanju. Niko nas ne sluša i nikome nismo važni.
Ako je nekad i bilo dileme, situacija u Ukrajini je dokazala da je Evropa oduvek bila profašistički i pronacistički nastrojena.
Svako ko je ratovao na strani Hitlera je pre ili kasnije nagrađen za svoju odanost.
Istorija koju smo učili u školi je bila smejurija i laž namenjena zaluđivanju Srba dok se ne steknu uslovi da nekadašnji Hitlerovi saveznici ostvare svoje ciljeve.
Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.
Nemci su vrlo ograničen narod koji samo zna da sluša i radi. Žele da budu vođe Evrope, ali nemaju kapacitet ni da ostvare vlastitu samostalnost, a kamoli nekoga negde da vode. Koga oni vode - taj ide neizbežno u propast.
Cela Evropa je američka kolonija. EU i NATO rade šta Amerikanci narede i šta je u američkom interesu.
Evropljani su razmaženi i žive u paralelnoj realnosti u kojoj ih Amerika čuva, brani i brine za njihovo dobro.
Rusija sređuje situaciju u svom dvorištu i kad to okonča - okreće se Aziji. Centar moći se seli u Aziju, a Evropa postaje slepo crevo sveta iz koga će svako ko nešto vredi otići - na istok ili zapad.
Mi ćemo se takođe iseliti i raseliti. Ostaće ko mora. Na kraju nikoga neće biti ni briga čije je ova ili ona teritorija, jer mladi će samo gledati gde da odu, a došljacima iz Azije i Afrike će svuda biti dobro i - njihovo.

bas kao

Elita
Poruka
20.011
pogresno verujes, mi na zapadu sa nadredjenima znamo i sign language da primenimo
ajde tebe da vidim srednji prst sefu da pokazes
koliko njih se usralo za vreme korone da ne izgubi posao ako nece vakcinu? ajde, ne sanjaj da smo mi na zapadu slihtare, nadjemo drugi posao dok kazes keks - vi ste ucenjeni, jer nema dovoljno radnih mesta, pozicija, citaj - uhjlebovstine, sns sekta vedri i oblaci u javnom sektoru, pre nje sps, jul i ostali, zuta govna... prodali ste se svi za 30 srebrnjaka, zinulo vam d..e, a NAS NA ZAPADU ZABOLE ONA STVAR, imali nemali, nas problem.... mnogi i ne znamo koliko para imamo, treba glava da nas boli kada sve pukne...cuti., ken@j, i brzine menjaj

Poslednja izmena:

јанпи

Veoma poznat
Poruka
13.946
Mi smo pod američkom okupacijom. Naši političari (ma ko da su) ne mogu ništa da promene po tom pitanju. Niko nas ne sluša i nikome nismo važni.
Ako je nekad i bilo dileme, situacija u Ukrajini je dokazala da je Evropa oduvek bila profašistički i pronacistički nastrojena.
Svako ko je ratovao na strani Hitlera je pre ili kasnije nagrađen za svoju odanost.
Istorija koju smo učili u školi je bila smejurija i laž namenjena zaluđivanju Srba dok se ne steknu uslovi da nekadašnji Hitlerovi saveznici ostvare svoje ciljeve.
Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.
Nemci su vrlo ograničen narod koji samo zna da sluša i radi. Žele da budu vođe Evrope, ali nemaju kapacitet ni da ostvare vlastitu samostalnost, a kamoli nekoga negde da vode. Koga oni vode - taj ide neizbežno u propast.
Cela Evropa je američka kolonija. EU i NATO rade šta Amerikanci narede i šta je u američkom interesu.
Evropljani su razmaženi i žive u paralelnoj realnosti u kojoj ih Amerika čuva, brani i brine za njihovo dobro.
Rusija sređuje situaciju u svom dvorištu i kad to okonča - okreće se Aziji. Centar moći se seli u Aziju, a Evropa postaje slepo crevo sveta iz koga će svako ko nešto vredi otići - na istok ili zapad.
Mi ćemo se takođe iseliti i raseliti. Ostaće ko mora. Na kraju nikoga neće biti ni briga čije je ova ili ona teritorija, jer mladi će samo gledati gde da odu, a došljacima iz Azije i Afrike će svuda biti dobro i - njihovo.
:bravo::bravo::bravo:

Свако ДОБРО ЖЕЛИМ Брате!

Свака ти дала за ово!:

-Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.-

S

Swettan

Gost
:bravo::bravo::bravo:

Свако ДОБРО ЖЕЛИМ Брате!

Свака ти дала за ово!:

-Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.-
Istorija višestruko pokazala.
A kad je izbio rat u Ukrajini - kako se u njima probudila mržnja prema Srbima - preko noći.
Gledaš ljude koji su do juče bili normalni, umereni, družili se sa Srbima, kako zapenušano zakrvavljenih očiju vrište kako nas treba bombardovati i sve pobiti, jer - Rusija i Ukrajina ratuju?!?!?!?! Nikad više moja noga kročiti tamo neće. Niti kontakt sa njima više nikakav ne želim.
Sad mi je jasno kako je onim jadnim Srbima koji su s njima tamo živeli bilo kad su spremali raspad zemlje i preko noći od prijatelja se pretvorili u zlotvora, davali im otkaze, izbacivali ih iz kuća, terorisali... Nek idu s milim Bogom!

dixieland

Domaćin
Poruka
4.695
Eto dali su komunisti šiptarima prst ovi uzeli šaku. Sad smo dali drugu šaku pomirenja, malo ''kukali'' na sns , malo
prestali da pričamo ono kakav je stvarno Kurti , uz ozbiljne namere pomirenja, i šta - hoće da nam Srbiji uzmu celu ruku.
...........................................................................................................................................................................................
Sada bi da kroje teritoriju i sudbinu Srbije ,i to gradjanske Srbije u kojoj nema svakodnevnih ekscesa kao na Kosovu, u kojoj nije bilo otimačine silom kao na Kosovu Srpske zemlje. ( a o paleti drugih zločina da se ovde ne navodi)
Niko u Srbiji ne ranjava ni Bošnjake ni one u tri opštine , niko ih ne maltretira ali ONI hoće da imaju veća prava nego sami Srbi u Srbiji. A i dosad su više povlašćeni u nekim poslovnim sferama više nego drugi.
..........................................................................................................................................................................................
Eto , morali smo da sami sebe malo ponizimo ovih dana u interesu Srbije i ništa nismo dobili.

dixieland

Domaćin
Poruka
4.695
Pa će tražiti da uvedemo sankcije Rusiji da bi Rusija imala '' opravdanje '' za dozvolu ulaska Kosova u UN , pa samo teoretska pretpostavka ako zarati Kina i Amerika - u šta ne verujem da bi moglo jer su Kinezi zakasnili,sa tim , opet će nam tražiti da uvedemo sankcije Kini, pa onda odredjena prava za razne opštine u Srbiji , pa onda kako se hvalimo ne bih volio da nam na silu traže i rudno bogatstvo , a da ne govorimo o lošem odnosu Turske i Grčke .
...........................................................................................................................................................................

Poslednja izmena:

Stojkov Menidjer

Legenda
Banovan
Poruka
54.243
Prknoduvači, to je dobar izraz za vas koji je radeta nadenuo
Najvažnije da ti nisi prknoduvač i da ti sve cvjeta i behara i bez toga.

Ja samo znam da se Stojko nikom ne kezuće i "ne opipava jel sigurno" tamo gde se javi nego - šta bude biće...

Zašto Stojko bira niže poslove?
Zato što se prknoduvači na istim daju podneti.
Ono oko tebe je dno dna a ti još gori jbg.

dixieland

Domaćin
Poruka
4.695
izdajnik vucic sa svojim zapadnim prijateljima nas, zapravo vas magarci vise od decenije, po formuli nista za nesto [ili bese obrnuto?]

njega su ili ucenili ili mu munuli pare, a mozda i oboje
Dobro, ustvari nije dobro, vidiš li kakvo je okruženje . Teško da se može šta , kupovali smo ''vreme''.
I nemojte da očekujete da bi Kosovo , kako maštaju poneki u Srbiji -oslobadjao neko drugi umesto njih pa čak i da nije trenutno ovaj tamo rat na šta se vade sad neki političari kod nas .
Velike sile prodaju oružije a realizacije sprovode zemlje u sukobu.
A u sukob se ne ulazi bez saveznika.
A saveznici gledaju interes.

..............................................................................................................
Iskreno , ja sam pacifista, ali ovo sam naveo samo kao primer.

Nataša Rostova

Buduća legenda
Poruka
38.773
Pre 24 godine vojska ove naše države , koju pljujemo na svakom koraku,obori avion , uzdanicu najmoćnije države, poslednju reč nauke i tehnike tog doba u čiji razvoj je uložila tadašnjih par stotina mEliona svojih novčanica poznatih pod imenom dolara i sa kojim je mislila da plaši ceo svet

Elem sada ta najmoćnija država nakon par dana šetanja over the America obori projektilom navodni kineski špijunski BALON, direktan prenos i preCednik tamo njihov čestita na dobro obavljenom poslu

Pa ti vidi gde smo mi, a gde oni

FoJmR9pX0AAxPl5