Frederick_
Ističe se
- Poruka
- 2.937
Verujem, niko sa Balkana ne stigne da oženi neku tamo lokalnu kad naše sultanije čuju da se ide po pare.
Aj pa volite se uz kamatu...
Samo keš.😊😊😊
Verujem, niko sa Balkana ne stigne da oženi neku tamo lokalnu kad naše sultanije čuju da se ide po pare.
Aj pa volite se uz kamatu...
E vidite...Јелда, а овде су тренутно заборавили на Украјину и еленског као што су, по натољубима, одавно и на Србију, не знају ни где је, па само неки инертни системи прете, уцењују и врше притисак.
Да није у питању нека ВИ, нема шизифа и јагона да објасне или су то они сами.
Не знам, не знам, али ако видим луфтбалон ваљда могу сас ламборџини да га ескивирам.
Kuku tebi ako ste u zvaničnom braku pa joj polupismena majka uz frljanje sa padeži objasni da je čula kako ona sve nasledi ako slučajno umreš a pare pogotovo. Računaj da sa svakih 10.000 uštedjevine skraćuješ sebi život u braku za 5 godina. A jelde si je ovlastio za karticu? E vidiš, balkanska greška u koracima tipa "a kako ti to mene voliš a ne delimo TVOJU karticu?"... Jao, jao, jao, šta bi ti bez mene? Sutra odmah da si odjavio...Samo keš.😊😊😊
Kuku tebi ako ste u zvaničnom braku pa joj polupismena majka uz frljanje sa padeži objasni da je čula kako ona sve nasledi ako slučajno umreš a pare pogotovo. Računaj da sa svakih 10.000 uštedjevine skraćuješ sebi život u braku za 5 godina. A jelde si je ovlastio za karticu? E vidiš, balkanska greška u koracima tipa "a kako ti to mene voliš a ne delimo TVOJU karticu?"... Jao, jao, jao, šta bi ti bez mene? Sutra odmah da si odjavio...
To nema veze sa formulom 10.000/5Zaradjujemo priblizno isto 😎
To nema veze sa formulom 10.000/5
U inostranstvo odu zinuta dupera koja u zemlji nisu imala vezu za državne jasle.Nema veze ni sa SNS-om 😎
U inostranstvo odu zinuta dupera koja u zemlji nisu imala vezu za državne jasle.
Posle kukaju za proćerdanom mladošću provedenom za pogonskom trakom...
Nema stručna sprema nikakve veze sa zinutim dupetom.Jok.
U inostranstvo idu doktori i inzinjeri kojima su se smucili Vucicevi poltroni 😊😊😊
Prknoduvači, to je dobar izraz za vas koji je radeta nadenuoNema stručna sprema nikakve veze sa zinutim dupetom.
Poltrona je bilo od kako je sveta i veka tako da oni nisu razlog.
A poltrona imaš i na Zapadu.
Verujem da se smeškate nadredjenima![]()
Nema stručna sprema nikakve veze sa zinutim dupetom.
ja sam to pricao za onih 200.000 poljaka koje ce da naguze rusima, i ukrama, da ne ginu uludo, a sto se mene tice ja sam ti taze emigrant tek 15 godinaJa da sam DS-ovac makar LDP-ovac i štagaznam ja slučajno dobijem poziv za vojnu vežbu odmah bi pobego.
Kakva korist mrtvom od slobode?
Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
Mi smo pod američkom okupacijom. Naši političari (ma ko da su) ne mogu ništa da promene po tom pitanju. Niko nas ne sluša i nikome nismo važni.Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
pogresno verujes, mi na zapadu sa nadredjenima znamo i sign language da primenimoNema stručna sprema nikakve veze sa zinutim dupetom.
Mi smo pod američkom okupacijom. Naši političari (ma ko da su) ne mogu ništa da promene po tom pitanju. Niko nas ne sluša i nikome nismo važni.
Ako je nekad i bilo dileme, situacija u Ukrajini je dokazala da je Evropa oduvek bila profašistički i pronacistički nastrojena.
Svako ko je ratovao na strani Hitlera je pre ili kasnije nagrađen za svoju odanost.
Istorija koju smo učili u školi je bila smejurija i laž namenjena zaluđivanju Srba dok se ne steknu uslovi da nekadašnji Hitlerovi saveznici ostvare svoje ciljeve.
Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.
Nemci su vrlo ograničen narod koji samo zna da sluša i radi. Žele da budu vođe Evrope, ali nemaju kapacitet ni da ostvare vlastitu samostalnost, a kamoli nekoga negde da vode. Koga oni vode - taj ide neizbežno u propast.
Cela Evropa je američka kolonija. EU i NATO rade šta Amerikanci narede i šta je u američkom interesu.
Evropljani su razmaženi i žive u paralelnoj realnosti u kojoj ih Amerika čuva, brani i brine za njihovo dobro.
Rusija sređuje situaciju u svom dvorištu i kad to okonča - okreće se Aziji. Centar moći se seli u Aziju, a Evropa postaje slepo crevo sveta iz koga će svako ko nešto vredi otići - na istok ili zapad.
Mi ćemo se takođe iseliti i raseliti. Ostaće ko mora. Na kraju nikoga neće biti ni briga čije je ova ili ona teritorija, jer mladi će samo gledati gde da odu, a došljacima iz Azije i Afrike će svuda biti dobro i - njihovo.
Istorija višestruko pokazala.
Свако ДОБРО ЖЕЛИМ Брате!
Свака ти дала за ово!:
-Hrvati su nas oduvek mrzeli, želeli nam zlo i folirali se glumeći bratstvo i jedinstvo i jugoslovenstvo čekajući priliku da nam zabiju nož u leđa. I danas to rade. Ne treba im verovati i nikada više kročiti u njihovu zemlju. Ne treba s njima ni po internetu komunicirati.-
ma, pusti ga, ljubomoran StojkovZaradjujemo priblizno isto 😎
izdajnik vucic sa svojim zapadnim prijateljima nas, zapravo vas magarci vise od decenije, po formuli nista za nesto [ili bese obrnuto?]Eto , morali smo da sami sebe malo ponizimo ovih dana u interesu Srbije i ništa nismo dobili.
Najvažnije da ti nisi prknoduvač i da ti sve cvjeta i behara i bez toga.Prknoduvači, to je dobar izraz za vas koji je radeta nadenuo
Stojko nikad zadovoljniji, a pre će Vučić da kaže gde je štekovano tozla nego Stojko što će kae u šta je upaoma, pusti ga, ljubomoran Stojkov
izdajnik vucic sa svojim zapadnim prijateljima nas, zapravo vas magarci vise od decenije, po formuli nista za nesto [ili bese obrnuto?]
njega su ili ucenili ili mu munuli pare, a mozda i oboje