bmaxa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.682
Znash kako, to nije zhalba, nego konstatacija... pogreshno si razumeo. Dakle?Ne zali se onda, i nazad u fabrike, za masine stare.
Znash kako, to nije zhalba, nego konstatacija... pogreshno si razumeo. Dakle?Ne zali se onda, i nazad u fabrike, za masine stare.
Voz iskocio iz sina u Ohaju.Za sve je kriv SNS.![]()
Samo gledaj ovu dijasporu sa Balkana, namjerno nagovara one koji su ostali u domovini na najlošiji mogući scenario. Kažu patrioti, a kad vas nagovore na belaj, onda će da vam se smiju iz nekih tamo dalekih zemalja.pa jel sam ja kriv sto vucic pljuje casno poginule, zuri se da nas smota nista za nesto, laje tamo, zavija kao vuk.. zamrznuti nesporazum, zasto moramo bas sada da IZDAMO? I TO NA NEVIDJEN FRANC-NEMCKI non-PEJPER? sistem ludi, a ne samo poremecen.
ja kazem isto da se nikad ne predajem, zato i dodah drugu opciju bezanija
pazi, ako nema amera, mozete i rusima da se predate, bitno je da je sila... ali u pravu si ja bih samo zbrisao, biti dezerter je najbolje, a za imperijalne ideale ginu budale
siptarima se ne bih nikad predao i ne dam kim... oteto-prokleto, nato u blato, a vucic je lazov i izdajnik
ukro si mi auto, i sad jos hoces vlasnicki list... vozi kradeno ako si sila, ne dam list, tapiju, dole vucic najvici izdajnik koga je srbija ikada imala.
Ја сматрам да је ситуација...Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
Mislim da je gospodin Putin morao mnogo bolje da se pripremi za intervenciju u Ukrajini.Izvršiti invaziju sa 150 000 jedinki na prostor koji naseljava oko 35 miliona jedinki.... Ispaštamo zbog njegove nepromišljenosti.Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
Da ali on je zao što je uopšte napao, a ne kao što vi naprednjaci tvrdite: "Jer nedovoljno ubija"Mislim da je gospodin Putin morao mnogo bolje da se pripremi za intervenciju u Ukrajini.Izvršiti invaziju sa 150 000 jedinki na prostor koji naseljava oko 35 miliona jedinki.... Ispaštamo zbog njegove nepromišljenosti.
Ne treba se opterećivati svim i svačimŠta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
Ali mi ne možemo da ignorišemo dešavanja oko nas nabijanjem glave u pesak.Ne treba se opterećivati svim i svačim
Da ali on je zao što je uopšte napao, a ne kao što vi naprednjaci tvrdite: "Jer nedovoljno ubija"
Ja da sam DS-ovac makar LDP-ovac i štagaznam ja slučajno dobijem poziv za vojnu vežbu odmah bi pobego.vucic je prodao kim za 30 srebrnjaka, a mozda i vise, non stop radi da se sve zavrsai u siptarsku korist- gde ce da bezi kada zavrsi izdaju?
ОТКРИВЕНО: Русија понудила помоћ за КиМ, тражила састанак, Вучић и Дачић одбили!
Piše u śtampi da je kod Njemačkog naroda opalo interesovanje za udomljavanjem Ukrajinaca i uopšteno za kačenje sa RusijomNe znam kako je u Srbistanu, ali na zapadu je super 😊😊😊
Šta vele dragi forumaši?![]()
Piše u śtampi da je kod Njemačkog naroda opalo interesovanje za udomljavanjem Ukrajinaca i uopšteno za kačenje sa Rusijom
Neśto sa 82% na 64% zaboravih šta
Samo im žene ružne, jel?Pa to ti kazem, na zapadu je super 😊😊😊
Para kol'ko oces, cist vazduh, zelene šume, dobre biciklisticke staze 😊
Kao prvo to je običan meteorološki balun a kao drugo Kina se izvinila za nenamernu grešku...Мени сад кажу да нам прете и кинески луфтбалони, ако стигну и до вас беж'те негде где вам ништа не прети.
Samo im žene ružne, jel?
Verujem, niko sa Balkana ne stigne da oženi neku tamo lokalnu kad naše sultanije čuju da se ide po pare.Meni moja lepa. 😊
Kao prvo to je običan meteorološki balun a kao drugo Kina se izvinila za nenamernu grešku...
Piše se izvinila a ne izvinula jer je drugo čista gimnastika