- Poruka
- 54.243
Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite

Izvolite

to radimo mi ameri, ali vama nije dozvoljeno vise, pa ste mislili da otkacite zapad, a okrenete se kinezimaJa da sam vlast pouzimao bih MMF kredite da lepo živim.
proglasis banklrot, i niko ne mora, ali tebi su oprali pamet da se zrtvuju buduce generacije, da postanu robovi, jer si sirotan saamŠta me bole ko će da vraća...
kome je dato da bira da li hoce ili nece da pati?Život je prekratak da bi se patilo...
vec je zapucalo, sada morate da se predate, nemate druge opcije, proksiji se trose kao alvaSve super, sve pet,samo neka ne puca.
Vi Amerikanci tacno svugdje morate da zabadate nos..e u inat se necemo predati..nas i Rusa 300 miliona cemo vas sve migrante pobjegulje naci i u Americi 😁vec je zapucalo, sada morate da se predate, nemate druge opcije, proksiji se trose kao alva
bezanija isto nije losa ideja
Situacija je takva da nas veliki non stop jebu u mozak, i trazhe jeftinu radnu snagu..Šta mislite o svemu i svačemu?
Izvolite
![]()
A zasto ti nisi veliki, a zasto ti nisi veliki...pitanje je sadSituacija je takva da nas veliki non stop jebu u mozak, i trazhe jeftinu radnu snagu..
хахахахаха,боље се часно предати него часно евнтл. погинути.vec je zapucalo, sada morate da se predate, nemate druge opcije, proksiji se trose kao alva
bezanija isto nije losa ideja
pa jel sam ja kriv sto vucic pljuje casno poginule, zuri se da nas smota nista za nesto, laje tamo, zavija kao vuk.. zamrznuti nesporazum, zasto moramo bas sada da IZDAMO? I TO NA NEVIDJEN FRANC-NEMCKI non-PEJPER? sistem ludi, a ne samo poremecen.Поремећен систем Вредности..
Veliki su oni koji imaju motj na svetskom nivou. Srbija kao mini drzhava, svakako da nema takvu motj, pa ni iko u njoj...A zasto ti nisi veliki, a zasto ti nisi veliki...pitanje je sad
Nisam pitao ko je veliki, nego zasto ti nisi?Veliki su oni koji imaju motj na svetskom nivou. Srbija kao mini drzhava, svakako da nema takvu motj, pa ni iko u njoj...
хахахахаха,боље се часно предати него часно евнтл. погинути.
јер ,ако,хахахахахахха,ако се часно предаш и поседујеш неке инфе од Значаја,можда после и добијеш кућу,банковни рачун,
други Идентитет,
док онај који је часно погинуо,њега већ забораве после 40 дана.
Поремећен систем Вредности..
И после 20+ година неки отпад,олош људски се и дан-данс помиње и памти(после њиховог нестанка),
док часно погинулима не знају ни имена.
Ја се само надам да неко Одозго види све то јер ово неће на Добро да изађе,
неће никако.
Zashto bih bio? Nigde veze...Nisam pitao ko je veliki, nego zasto ti nisi?
Ne zali se onda, i nazad u fabrike, za masine stare.Zashto bih bio? Nigde veze...