Vaše mišljenje o Omladinskoj zadruzi.

Nikada nisam radio u Omladinskoj zadruzi, ali sam radio preko nekoliko takvih, tj preko njih su me isplaćivali, i zato bih da iznesem neko svoje mišljenje o tom poslu:

Smatram da je posao u Omladinskoj zadruzi jedan od jednostavnijih računovodstvenih poslova. Primaš uplate od poslodavaca, rasporediš koliko tebi, tj zadruzi, koliko državi, omladincima šta ostane. Nagovoriš ih da otvore račun u banci na koji će primati taj svoj dinar, da ih ne bi morao gledati svakog meseca. Posao ionako sami nalaze, ti si tu samo kao servis da bi se poslodavci opravdali pred državom. Da, posao u Omladinskoj ne zvuči loše.

Mišljenja sam da treba ukinuti omladinske zadruge, jer predstavljaju jedan od načina, itekako korišćen, da se iskoriste rupe u sistemu.

Nikada nisam radio u Omladinskoj zadruzi, ali sam radio preko nekoliko takvih, tj preko njih su me isplaćivali, i zato bih da iznesem neko svoje mišljenje o tom poslu:

Smatram da je posao u Omladinskoj zadruzi jedan od jednostavnijih računovodstvenih poslova. Primaš uplate od poslodavaca, rasporediš koliko tebi, tj zadruzi, koliko državi, omladincima šta ostane. Nagovoriš ih da otvore račun u banci na koji će primati taj svoj dinar, da ih ne bi morao gledati svakog meseca. Posao ionako sami nalaze, ti si tu samo kao servis da bi se poslodavci opravdali pred državom. Da, posao u Omladinskoj ne zvuči loše.

Mišljenja sam da treba ukinuti omladinske zadruge, jer predstavljaju jedan od načina, itekako korišćen, da se iskoriste rupe u sistemu.

A nemislis o omladincima koji bi da zarade nesto za dzeparac ?

Uverio sam se da postoje agencije za zamlacivanje omladine...
Bio sam clan 2 godine, i radio sam "citavih" 6 (i slovima: sest) dana... i to, prve godine.
I naravno... ne zaborave da ti uzmu pare za clanarinu svake godine.

A trazi se da potpises vernost samo jednoj zadruzi...

A ovo gde sam bio se jos tretira kao pouzdana i iskusna (jesam ja pare dobio bez problema... ali 6 dana za 2 godine... pa mogao sam da isprosim na ulici 10 puta vise para).

:evil:

sad imash milion tih zadruga ali meni ovako na prvi pogled to ne obecava.
jednom su mi nudili da radim 8h svaki dan, izvini ali to nije studentski posao.
ali sta znam moze valjda nesto da se nadje... ali mislim da su male plate
evo moz da anketirash pitaj agenciju synovate...

moje misljenje je da je to jedna od opcija kad zavrsis faks, ako izbegnes neko ogranicenje u godinama.. ali ne verujem da moze da se nadje nesto za vise od 20.000 mesechno... a ovako kad si mladji, en znam, en pise nigde neki poslic

Back