Vaše mišljenje o Dušanu Janjiću iz Foruma za etničke odnose

Za tebe nema veze,jer si nevernik,tako ste prodali i Makedoniju i unijatili Srbe tamo,tako cete i ostale delove polako,tu mislim i na Kocu Popovica i na Rankovica,obojica su isti
Makedonija nije bila ni moja, a ni tvoja, pa da imamo pravo da je prodajemo ili zadrzavamo.

Makedonija pripada gradjanima Makedonije, bili oni Makedonci, Srbi ili Siptari.

Ti vasi narativi ne mogu da prolaze, pricajte ih vasoj babi.

Makedonija nije bila ni moja, a ni tvoja, pa da imamo pravo da je prodajemo ili zadrzavamo.

Makedonija pripada gradjanima Makedonije, bili oni Makedonci, Srbi ili Siptari.

Ti vasi narativi ne mogu da prolaze, pricajte ih vasoj babi.
Zasto ste je onda prodavali kad nije bila vasa?Naravno da pripada gradjanima Makedonije ali ne onim koji su silom naterani na to.

Zasto ste je onda prodavali kad nije bila vasa?Naravno da pripada gradjanima Makedonije ali ne onim koji su silom naterani na to.
I gradjani Kosova, i gradjani Makedonije, su se oslobodili uzasne vladavine srpske Sluzbe.

Zavidim im. Zavistan sam na njih, jer mi u Srbiji ne mozemo tako, jer smo sluge i podanici.

I onda dodjes ti, i kazes, pazi sad, da je to nesto lose.

Aha.

Međedii ne shvataju da nekome ne odgovara da Srbi i Albanci imaju prijateljske odnose.

To je Vučićeva i Kurtijeva politička škola - ojačaćemo našu vlast tako što ćemo zavaditi međede.
The Contrarian:

Latin Name: Opposium totalis

Notable Characteristics: Defines the phrase "goes against the grain." Never hesitates to inject a contrary viewpoint, whether at a department meeting or Grandma's Thanksgiving dinner table…

I gradjani Kosova, i gradjani Makedonije, su se oslobodili uzasne vladavine srpske Sluzbe.

Zavidim im. Zavistan sam na njih, jer mi u Srbiji ne mozemo tako, jer smo sluge i podanici.

I onda dodjes ti, i kazes, pazi sad, da je to nesto lose.

Aha.
Da.

Kosovo je toliko progresivno da su osim smrtne kazne čak ukinuli i doživotnu robiju
IMG_0372.jpeg

Forum za etničke odnose je nevladina organizacija za ljudska prava i slobode. Vodi ga Dušan Janjić.

On je dao stotine intervjua, nastupao u stotinama tv i radio emisija u Srbiji i u regionu.

Da li je nekada nešto pametno rekao? Kakvo je vaše mišljenje?
Olinjali ker plaćen da dobuje i ispira mozak koliko god može gradjanima Srbije. Nije on sam u tome, ima na desetine tih NVO. Čudna je situacija da je i Vučićeva banditska vlast isto pod kontrolom ovih koji plaćaju organizaciju tipa "Forum za etničke odnose".

Pa evo ovaj članak je dovoljan... čovek se zalaže za normalizaciju odnosa Srbije i Kosova, što je jedina pametna stvar koja se može uraditi. Ono što nije dobro je što takav stav direktno bode u oko i Vučića i Kurtija i sve međede na obe strane.

https://www.danas.rs/vesti/politika/dusan-janjic-francusko-nemacki-sporazum-kosovo
I mi svi smo za dobrosusedske odnose Srba i Albanaca. Da se vrate pod ustavni poredak Srbije, dobiju autonomiju. Ako im se ne svidja može da ih prihvati neka zemlja, evo recimo USA, California, ima tamo brda pa neka čuvaju koze itd

U društvenoj teoriji postoji pojam "Drugog" koji je koristan kada želiš da učvrstiš vlast među priprostim narodom. Svaki apsolutista mora da ima svog "Drugog". On predstavlja antitezu čoveka. Atinjanima su to bili Spartanci, Nemcu je to bio Jevrej, Amerikancu Rus, itd. Znaš i sam. Vlast te brani od zlog Drugog i naravno da moraš za to biti zahvalan.

Naravno, kad se udaljiš malo od toga i pogledaš sa strane, shvatiš zapravo da te neko iskorišćava ako padneš na taj narativ.

Ali zo je najteže - umeti da se odmakneš i pogledaš svoju situaciju sa strane.

Zato je ljudima tamo najteže, oni žive taj sukob, i Srbi i Albanci.

Forum za etničke odnose je nevladina organizacija za ljudska prava i slobode. Vodi ga Dušan Janjić.

On je dao stotine intervjua, nastupao u stotinama tv i radio emisija u Srbiji i u regionu.

Da li je nekada nešto pametno rekao? Kakvo je vaše mišljenje?

Вероватно јесте али његово сликање и дружење са знаковитим рамушем харадинајем доста говори.

Back